Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton trekt zich niks aan van dreigementen en presenteert Benítez

Laatste update:

Rafael Benítez is de nieuwe manager van Everton, zo maakt de club woensdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Spaanse oefenmeester heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend en staat op 5 juli voor de eerste keer voor de groep, als Everton start met de voorbereiding op een nieuw Premier League-seizoen. De komst van Benítez ligt uiterst gevoelig bij de achterban van Everton, daar de oefenmeester tussen 2004 en 2010 aan het roer stond bij rivaal en stadgenoot Liverpool.

"Ik ben verheugd om als manager aan de slag te gaan bij Everton", laat Benítez in een eerste reactie weten op de website van de club. "Gedurende dit proces ben ik enorm onder de indruk geweest van de woorden van de vertegenwoordigers van de club en hun ambities om de club aan successen te helpen. Ik geloof dat dit een club is die kan groeien en ik ben vastbesloten om een bijdrage te leveren bij het verwezenlijken van die successen." Benítez was clubloos sinds zijn vertrek bij het Chinese Dalian Yifang in januari en volgt bij Everton Carlo Ancelotti op, die terugkeert bij Real Madrid.

"Rafa maakte grote indruk op ons met zijn kennis en ervaring, maar vooral met de passie en honger die hij liet zien om bij ons aan de slag te gaan", vertelt eigenaar Farhad Moshiri. "We hebben Benítez aangesteld omdat we erin geloven dat hij onze club succes zal brengen. Om het simpel te zeggen: we moeten terug naar de top van de Premier League en prijzen winnen. Benítez is een bewezen winnaar met enorme ervaring in de internationale voetbalwereld. Wij denken met hem de beste manager gevonden te hebben om onze doelen te bereiken."

De aanstelling van Benítez ging niet helemaal zonder slag of stoot. Toen Moshiri de naam van Benítez bovenaan het lijstje met mogelijke kandidaten zette, zorgde dat al snel voor boze reacties bij de achterban van de club. Veel fans brengen oude uitspraken van de oefenmeester in herinnering. In 2007, toen de Spanjaard nog verbonden was aan Liverpool, werd Everton door hem omschreven als een 'kleine club'. Er kwamen destijds al snel excuses, al is nog niet iedereen de sneer vergeten. Begin deze week verschenen foto's waarop te zien was dat er een spandoek met dreigende taal is aangetroffen in de buurt van de woning van Benítez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote managers wel hoor bij een club als Everton. Eerst Ancelotti, nu Benitez. Geen half werk.

Natuurlijk wel enorm benieuwd of dit goed komt tussen de supporters en Benitez. Rare keuze van Everton

30 juni 2021 om 17:26

Grote managers, over hun top welteverstaan. Al verwacht ik wel dat Benitez het goed gaat doen. Top 8 zou haalbaar moeten zijn.

30 juni 2021 om 17:28

Een over de top manager die bij de absolute top terugkeert in Madrid.. Nee, Ancelotti is niet over de top en Benitez is voor een club als Everton echt een goede trainer. Of gaan we Everton ineens als top zien?

30 juni 2021 om 17:49

Benitez werkte toch ook gewoon bij Inter, Real en Liverpool? Of gaan we die nu ineens niet meer als top zien? En Ancelotti heeft niet overtuigd bij Everton en Napoli. Dat ie terug kan naar Real is vooral te danken aan Perez. Maar op basis van de laatste 3-4 jaar kan je Ancelotti moeilijk nog absolute top noemen toch? Maar blijft natuurlijk een geweldige trainer, maar volgens mij over zijn top.

30 juni 2021 om 17:42

Financieel gezien zit er natuurlijk ook niet heel veel boven Everton. Ze komen net na de absolute top 10-15 financieel gezien. Buiten de net iets grotere Engelse clubs en de top 2-3 in Italie, Spanje en Duistland kom je als snel bij Everton uit.

30 juni 2021 om 20:40

Ik kan me niet voorstellen dat Benitez of Ancelotti het nog voor het geld hoeven doen. Dat soort mannen kunnen ook a la Mourinho wekelijks aanschuiven bij een praat programma en daar ontzettend veel geld mee verdienen.

Mannen zoals Ancelotti en Benitez kijken meer naar de club dan naar het geld denk ik. Dat gezegd hebbende haal ik mezelf wel behoorlijk onderuit aangezien Benitez dus in China heeft gezeten. En er is uiteraard maar 1 reden om naar China te gaan.

30 juni 2021 om 17:56

Everton is wel een vrij grote club natuurlijk. Net onder de grote 5 samen met een paar andere clubs.

30 juni 2021 om 18:53

Op zich is het van de zotten de de supporters er niet blij mee zijn. Stel dat Ten Hag trainer van Feyenoord zou worden (ik ben voor Feyenoord) zou ik denken: mooi succesvolle trainert.

Alleen denk dat zo'n trainer wel minder krediet heeft bij de achterban dan een man van de club.

Jammer niet echt blij mee

30 juni 2021 om 16:56

Hoezo niet blij mee ? Is voor Everton een goede coach zie het hem beter doen Carlito die daar niet echt geslaagd is...

Ach ja .. wint hij de eerste paar wedstrijden keert de rust van zelf onder de supporters. Wel grappig ook bij real Madrid was hij de opvolger van Carlo. En we weten allemaal hoe dat gelopen is. Na nog geen 3 maanden stond hij op straat omdat een hoop spelers niet meer met hem wouden werken

30 juni 2021 om 17:00

Alsof Carlito het fantastisch heeft gedaan bij Everton kreeg aankopen wat hij wilde, heeft het met dat spelers materiaal niet zo best gepresteerd en dat Real hem aantrekt nou is mij echt ene raadsel....

30 juni 2021 om 21:18

De grote trainers worden op hun reputatie gehaald en gepresenteerd. Sommigen, zoals ook Hiddink paar jaar terug, hebben het heilige vuur niet meer en moeten dan snel vertrekken. Ook Benitez is een beetje uitgerangeerde, met als Mourinho en misschien ook Ancelotti.

Voor de club een goede trainer, maar hij zal net als bij Chelsea uitgekotst worden tot hij uiteindelijk weer weg is.. Hij zal het ongetwijfeld heel goed gaan doen, want Benitez is een vakman. Maar je kunt niet jarenlang van alles roepen over een club, de eigenaren en de supporters om goedkoop te scoren bij je eigen aanhang (Liverpool toen) en dan verwachten dat men staat te juichen als je toch voor die andere club gaat werken.. Dreigementen zijn lachwekkend, schandalig en heel erg verkeerd maar ik snap volkomen dat er geen Evertonian blij is met deze man.

Die ploegen kiezen toch altijd trainers uit dezelfde pot. Benitez zijn beste jaren liggen al lang achter hem. Ik heb graag trainers die soms eens een jeugdspeler inpassen. Toen Newcastle zakte kon hij een Armstrong of Woodman gebruiken. Deed dit niet. Zijn transfers en voetbal trokken ook op niks. Bruce is niet beter, maar slechter ook niet

Goede manager voor Everton die de competitie door en door kent. Het zou mij niks verbazen als Everton volgend jaar op Wembley staat.

Benitez staat gelijk aan defensief voetbal. Ik zit er niet op te wachten om trainers met deze speelstijl bij mijn club te hebben. Daarnaast zal Benitez best veel aan salaris vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren