Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton-middenvelder krijgt rijontzegging van twintig maanden

Laatste update:

Darron Gibson mag de komende twintig maanden niet achter het stuur kruipen. De middenvelder van Everton heeft van de rechter een rijontzegging van twintig maanden gekregen, nadat hij verklaarde schuldig te zijn aan het aanrijden van drie fietsers terwijl hij had gedronken. Gibson vluchtte na het ongeval en heeft nu een rijontzegging en een taakstraf opgelegd gekregen.

Op 16 augustus, ruim twee weken geleden, ging het mis in Manchester. De 27-jarige Gibson reed in zijn Nissan Skyline GT-R Nismo toen hij drie fietsers aanreed die waren gestopt om een van de fietsen te maken. De fietser die als eerste werd geraakt liep snijwonden op en kon zijn fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s meteen weggooien. Gibson ging er als een haas vandoor en stopte bij een tankstation, waar hij tegen een pomp aanbotste.

De medewerker van het tankstation belde de politie en Gibson werd naar het bureau gehaald, waar hij schuld bekende. De Ier is nu veroordeeld tot een rijontzegging van twintig maanden, een taakstraf van tweehonderd uur in de gemeenschap en het betalen van een schadevergoeding van 7500 euro aan het eerste slachtoffer en 137 euro aan de beide andere fietsers. Ook de proceskosten komen voor Gibsons rekening.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij maar niet een lagere staf krijgt omdat hij een professionele voetballer is en geld heeft, wat krijg je normaal voor zo'n vergrijp? 27 jaar en zo onvolwassen, hij mag van geluk spreken dat hij de fietsers niet geraakt heeft. Hopelijk een hele wijze les.

1 september 2015 om 15:30

Hij is veroordeeld dus heeft zijn straf gekregen, dus waarom zou hij strafvermindering moeten krijgen?
En hij heeft dus daadwerkelijk een fietser geraakt en moet hier ook voor betalen.
Dus snap je hele reactie niet die kant nog wal raakt!

1 september 2015 om 15:31

Correctie, lagere straf ipv strafvermindering...

Vind ik nog een magere straf. Vorig jaar was er iemand die bij mij in de buurt woont overleden. Omdat er iemand met alcohol achter het stuur reed. Het is levensgevaarlijk om zoiets te doen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren