Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ervaren Fransman zet per direct punt achter interlandcarrière’

Laatste update:

Jérémy Mathieu lijkt een punt achter zijn carrière te hebben gezet. De 32-jarige centrale verdediger zegt vrijdagavond in een interview met L’Équipe dat hij tijdens het WK in Rusland 35 jaar is en dat het daardoor ‘gecompliceerd’ is.

/

De krant concludeert dat de vijfvoudig international dan ook heeft besloten om per direct te stoppen met zijn interlandloopbaan, maar de Franse voetbalbond heeft dat nog niet bevestigd. Wel liet de FFF een statement uitgaan waarin men duidelijk maakte dat Mathieu voor de wedstrijden tegen Bulgarije en Oranje is vervangen door Eliaquim Mangala.

“Na een onderhoud met Mathieu heeft de bondscoach (Didier Deschamps, red.) ervoor gekozen om hem niet bij het team te houden”, zo viel er in de verklaring te lezen. Mathieu, die bij Barcelona nog tot medio 2018 vastligt, maakte in november 2011 zijn debuut voor les Bleus.

Een begrijpelijke keuze van Jérémy Mathieu?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het niet. Stopt hij nu of in 2018?

30 september 2016 om 21:22

Er staat 'per direct' in de titel, dus ik ga ervan uit dat het vanaf nu is.

30 september 2016 om 21:23

Maar als je de tekst leest, lijkt het opeens dat het over 2018 gaat want dan is hij 35. Ik snap het even niet.

30 september 2016 om 21:28

Njah hij is 35 is 2018 en dat is te oud dan voor hem. Er is ook een geweldige lichting talenten die op zijn positie eraan komen en hij weet zelf ook wel dat hij geen basisplek zal krijgen dan. Varane, Zouma, Umtiti, Laporte zullen sws de voorkeur krijgen. En dan heb je ook nog Koschielny en Sakho, hij maakt totaal geen kans.

30 september 2016 om 21:29

Hij stopt nu, omdat hij tijdens het WK 35 jaar is. Hij verwacht waarschijnlijk van zichzelf dat hij dan te oud is om wat te betekenen voor Frankrijk. Dan heeft het ook geen nut om de kwalificatie wedstrijden mee te doen. Vandaar dat hij per direct stopt.

30 september 2016 om 21:40

Hij zegt dat hij bij het WK al 35 is. De krant concludeert daaruit dat hij per direct stopt. Maar hijzelf, of de Franse voetbalbond, heeft dit dus (nog) niet gezegd.

30 september 2016 om 21:40

Gaat over zijn interlandcarriere. Eerste zin is aardig misleidend.

5 interlands, zo zeg... gaan ze echt missen.

Maar liefst 5 Caps!

Aardige voetballer,maar nooit echt uitgeblonken.

Misschien nog wat potjes bij Barcelona.

Ben ik nu de enige hier die het vreemd vind dat hij nu 32 is maar tijdens het WK 35 moet zijn?

1 oktober 2016 om 00:05

Haha ik zat al in de reacties te zoeken of ik de enige was.

Maar hij komt uit 29-10-83, dus bijna 35 tijdens het wk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren