Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag verraste Jurgen Ekkelenkamp: ‘Ik durfde het niet eens te wensen’

Laatste update:

Jurgen Ekkelenkamp heeft een mooie week achter de rug. De middenvelder van Ajax maakte woensdagavond zijn debuut in de Champions League tijdens het gelijkspel tegen Juventus (1-1), terwijl de jongeling afgelopen zaterdag tegen Excelsior (6-2) wederom veel minuten maakte. Ekkelenkamp is blij dat hij het vertrouwen krijgt van trainer Erik ten Hag.

“Mooi om vandaag (zaterdag, red.) weer in te mogen vallen en ook zeker mooi dat ik woensdag mocht invallen”, begint Ekkelenkamp in gesprek met de NOS. De negentienjarige middenvelder mocht tegen la Vecchia Signora zijn eerste minuten in het miljardenbal maken, een besluit van Ten Hag dat Ekkelenkamp toch enigszins verraste.

“Ik durfde niet eens te wensen om bij de selectie te zitten, dus al helemaal niet om in te vallen. Ik hoop dat ik mee mag en dan zien we wel of ik er weer bij zit en of ik kan invallen”, aldus Ekkelenkamp, die op social media veel lof kreeg toebedeeld nadat hij Cristiano Ronaldo in de slotfase vloerde. Het talent kreeg vanwege het incident opeens veel bijnamen. “Ik kan er zeker om lachen, maar ook niet meer dan dat.”

“Ik was de laatste weken een beetje geblesseerd. Twee weken voor Juventus kwam ik weer een beetje terug en dan is het mooi om erbij te mogen zijn”, vervolgt Ekkelenkamp, die betwijfelt of hij Frenkie de Jong gaat vervangen in Turijn als blijkt dat de Oranje-international geblesseerd is. “Als ik eerlijk ben, denk ik dat niet. Ik denk dat Lasse Schöne dan de beste kandidaat is. Hij lijkt mij de eerste optie. Misschien ben ik de volgende in de hiërarchie, maar dat weet de trainer beter.”

Verwacht jij dat Jurgen Ekkelenkamp wederom minuten gaat maken tegen Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al was het maar Excelsior, ik was positief verrast door zijn overzicht en lange crosspass. Voor een lange slungel zoals hij dat is vond ik zijn balcontrole ook prima. Wordt geen wereldtopper, maar kan best een nuttige speler worden die goed situaties kan inschatten en daardoor een prima waterdrager zou kunnen zijn voor de betere spelers om hem heen.

14 april 2019 om 10:00

Ik denk dat het wel meer dan een waterdrager is. Hij stond op mid mid prima zijn medespelers weg te steken of het spel met een crossbal te verplaatsen. Hij biedt zich ook goed aan. Hij nam weinig risico en dat is goed, maar dat lag denk ik ook aan zijn onzekerheid nog. Als hij fysiek sterker wordt is dit echt een prima speler hoor! Volgend jaar genoeg opties met Donny, Eiting, Marin, Ekkelenburg, Schone, Sinkgraven, Mazraoui en eventueel Blind. Ziyech zal na Frenkie wel verkocht worden en dat vind ik niet eens zo erg. Speelde weer matig tegen Excelsior.

14 april 2019 om 10:07

Mee eens. Ziyech is zo erg bezig met het zoeken van doelpunten, met als toppunt het eindeloze uitkappen, waarna hij de bal verloor. Die assist daar gelaten stoorde ik mij best aan hem. Vrije trappen nemen is Schöne beter in en als je een speler binnenhaalt (of al hebt) met minstens evenveel flair als Ziyech, maar meer gericht op het team dan zichzelf, dan vraag ik mij af of wij hem werkelijk gaan missen.

Ekkelenkamp stond prima te ballen. Het is absoluut geen Frenkie die 2-3 spelers het bos instuurt, maar heeft daardoor ook minder risico in zijn spel. Ik ben toch wel benieuwd hoe deze jongen zich verder gaat ontwikkelen. Als ik Ten Hag was zou ik deze knul nog wat meer speelminuten geven op de momenten dat het kan.

14 april 2019 om 09:36

Ekkelenkamp stond totaal niet prima te ballen. Die twee cross passes waren de enige 2 goede dingen die hij gedaan heeft. Voor de rest was hij gewoon ballen aan het inleveren en daar zaten echt een partij simpele passes tussen. Wat mij betreft wordt die ekkelenkamp verhuurd en geven we Azor in de voorbereiding een kans. Die zou zogenaamd te veel ballen weer inleveren, maar die zie ik toch echt makkelijker ballen bij de graafschap dan gisteren ekkelenkamp tegen een ruimte weggevend excelsior.

14 april 2019 om 09:41

Alleen 5 minuten in de 2e helft gekeken neem ik aan? Ekkelenkamp speelde zeer netjes, op het einde van de 2e helft na. Erg mooie techniek, goede aanname, speelt simpel en weet het spel ook nog eens te versnellen.

Was gisteren meer in de opbouw betrokken dan welke wedstrijd dan ook laatste 1,5 jaar. Viel daarin eerder positief op, normaal is hij vrijwel hele wedstrijd aan het kijken wanneer hij die 16 in kan duiken en daarmee grote delen van de wedstrijd niet aanspeelbaar. Hele vreemde speler, was een CV tot de B jeugd, toen jaartje CVM en als CAM scoorde hij er vorig jaar belachelijk veel (iets in de 30) terwijl hij dit jaar moeilijk het netje kan vinden. Zie hem liever niet als CAM, ben benieuwd of hij zich wilt specialiseren in CVM.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren