Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag en Manchester United willen deze 10 spelers komende zomer lozen

Laatste update:

De nieuwe mede-eigenaar van Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, is van plan een grote schoonmaak te houden komende zomer. Volgens Manchester Evening News is de club van plan om maar liefst tien spelers van de hand te doen.

Allereerst mogen Raphaël Varane en Jonny Evans vertrekken. Hun contract loopt komende zomer af en Manchester United is niet van plan om te verlengen met de centrumverdedigers.

Ook de contracten van Tom Heaton, Anthony Martial en Brandon Williams lopen over twee maanden af. Ook zij mogen op zoek naar een nieuwe club. Williams speelt momenteel op huurbasis voor Ipswich Town.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Donny van de Beek keert na dit seizoen terug bij Manchester United. De voormalig Ajacied speelt momenteel op huurbasis voor Eintracht Frankfurt, maar zit vooral op de bank. Manchester United wil hem deze zomer verkopen. Ajax ziet in hem geen optie om het middenveld te versterken.

Daarnaast loopt ook het contract van de pas negentienjarige Omari Forson af. Erik ten Hag posteerde hem tegen Fulham (1-2 verlies) in de basis en dat liep niet goed af. Naar verwachting gaat de Engelse recordkampioen ook zijn contract niet verlengen.

Ratcliffe gaat zich in de komende maanden ook buigen over de situatie van Mason Greenwood. De veelbesproken Engelsman speelt momenteel op huurbasis voor Getafe, maar keert in juni terug op Old Trafford. Het lijkt er echter niet op dat Greenwood ooit nog een duel gaat spelen in het shirt van the Mancunians.

Tot slot gaat de club Sofyan Amrabat retourneren. De Marokkaans international wordt dit seizoen gehuurd van Fiorentina, maar maakt geen goede indruk in Manchester. Als Ten Hag aan mag blijven bij de club, wordt ook Jadon Sancho deze zomer nog verkocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Rashford dan? Zou het niet eens tijd worden om ook gewoon de spelers te dumpen die het of maar 25% van de wedstrijden laten zien of die overduidelijke problemen hebben met de mentaliteit?

Ik snap niet dat Rashford tot koning, keizer, admiraal is gekroond daar in Manchester. Hij brengt veel te weinig voor wat hij verdient en voor de houding die hij heeft. Het is al vaker gezegd over United, maar zolang je met zoveel rotte appels opgescheept zit zal er daar weinig echte progressie geboekt gaan worden.

9 april 2024 om 10:36

Tja ze hebben net zijn contract verlengd. Dat gaat hem niet worden natuurlijk.

9 april 2024 om 10:53

@arsenal890, PSG is toch geïnteresseerd? Dan moet je er samen uit kunnen komen lijkt mij, bovendien zijn er vast genoeg trainers te vinden die denken dat zij die problemen wel onder de duim krijgen.

9 april 2024 om 10:58

De vraag is natuurlijk in hoeverre die verhalen serieus zijn. Tevens is Rashford vast wel tevreden in Manchester, verdient met zijn contract echt wel top. Ik zie weinig reden voor hem om weg te gaan. Kans lijkt mij ook groter dat PSG bijv voor Leao gaat.

9 april 2024 om 10:37

Rashford is net verlengd, en bovendien zijn er zoveel aanvallers die weg moeten (sancho, Greenwood, Martial, Antony) dat dit toch wel onderaan het prioriteitenlijstje zal staan.

9 april 2024 om 10:55

Een aantal van de problemen op de lijst die jij noemt lossen zichzelf op. Ik zou lekker beginnen met een grootverdiener als Rashford. Natuurlijk moet je goed naar de balans van je team blijven kijken en is teveel verandering ook niet goed, maar uiteindelijk moet je echt van die gozer afkomen!

9 april 2024 om 11:45

Rashford kunnen ze niet meer lozen al zouden ze het willen. Die verdient zo'n 20 miljoen euro per jaar. Dat gaat geen enkele club hem enigszins geven.

9 april 2024 om 12:06

Misschien lossen die problemen zichzelf op, maar je moet wel vervangers vinden. Als je al drie nieuwe aanvallers moet halen de komende transferperiode, waarom je probleem nog groter maken? Voor hetzelfde geld draait Rashford volgend jaar weer opnieuw een 30-goals seizoen, en is iedereen weer tevreden.

9 april 2024 om 13:05

Ozil verdiende vergelijkbaar en werd ook weg gedaan, door een club die minder verdient. Kan best.

9 april 2024 om 13:57

Samcro, hangt van de speler af natuurlijk. Rashford speelt en woont zijn hele leven al bij United. Kans lijkt mij heel klein dat die weg wil

9 april 2024 om 10:38

Hopen dat PSG hem als vervanger voor Mbappe ziet.

9 april 2024 om 11:25

Komt ook door zijn vorige seizoen, hij scoorde behoorlijk wat los. Toen werd PSG ook concreet, maar United wilde gelijk zijn contract verlengen. Helaas was het maar 1 seizoen wat goed ging.

Dit zijn trouwens geen aparte namen, volkomen logisch.

Selectie van United is al klein, ik hoop dat ze goed over nadenken om goede spelers aan te trekken. United heeft echt 4 goede spelers nodig op elke linie 1 en in de aanval 2.

9 april 2024 om 11:47

Ik vraag me af waarom Antony nog niet in de etalage is geknalt. Je kunt beter alles op alles zetten om je verlies te beperken, dan met deze nobody door te gaan.

9 april 2024 om 12:09

Hoezo? Had toch mooie assist donderdag?

9 april 2024 om 12:59

Maguire,Lindelof, AWB, SMT... Die brengen United ook niet naar de top

Wreed einde voor Varane. Had veel meer van hem verwacht toen die van Real naar United ging in 2021. Maar in 3 jaar was het gewoon erg mager. Alleen vorig seizoen nog prima en dan vooral met Martinez. Dit seizoen qua niveau erg achteruit gegaan. Maar ja het ding was ook dat Varane blessuregevoelig blijft ondanks dat hij gestopt is bij het Franse nationale team. Wel begrijpelijk van United want hij verdient een godsvermogen en maakt dat niet waar. Voor de rest zijn de andere namen wel logisch. Alleen ben benieuwd of je die Sancho kan lozen. Want ook hij verdient een godsvermogen. En dat gaat hij nooit meer ergens anders verdienen.

9 april 2024 om 10:30

Varane is gewoon uniteds beste verdediger. Vooral zijn blessure gevoeligheid is een probleem idd. Maar verdient toch wel wat meer credits. Had m graag nog jaartje gezien want wat ervoor in de plaats gaat komen moet je nog maar zien.

9 april 2024 om 10:39

Op papier inderdaad de beste, maar dat heeft hij nooit laten zien - in de wedstrijden dat hij niet geblesseerd was, was hij serieus slecht. Maguire, Martinez, Lindelof en Evans draaien allemaal een beter seizoen dan Varane.

Ik snap het ook niet, je zou zeggen dat een speler met drie Champions League titels en jarenlang basiservaring bij Real Madrid het niveau wel aan zou moeten kunnen, maar daar is bar weinig van te zien.

9 april 2024 om 11:46

Varane verdient een salaris waar je u tegen zegt. Als je dat afzet tegen het niveau dat hij haalt, is het gewoon te mager.

9 april 2024 om 14:14

Daar ben ik het niet mee eens. Ik vind momenteel dat Evans het beste speelt. Solide, geen gekke dingen, enorme rust. In potentie heb je misschien gelijk, maar in praktijk niet.

9 april 2024 om 11:15

Voor United is het wel goed dat Sancho zich weer een beetje laat zien bij Dortmund. Als ze zelf niet te hoog in de boom gaan zitten, denk ik dat je die wel kwijtraakt. Als de verhalen rondom depressie kloppen, lijkt het me namelijk ook sterk dat Sancho zelf nog langer in Manchester wil blijven.

9 april 2024 om 11:46

Die laatste regel in het bericht komt voor mij ook totaal slecht over. "Als ten Hag blijft, wordt Sancho verkocht"
Neem aan dat Sancho hoe dan ook verkocht gaat worden. Hoe zouden de spelers het vinden als hij terug in de kleedkamer komt en bij de nieuwe trainer weer de kantjes ervan af kan gaan lopen. United en hij zelf zullen water bij de wijn moeten doen met de verkoop en salaris.
Dortmund zou hierin echt perfect passen natuurlijk

9 april 2024 om 11:20

Varane is een absolute klasbak, maar heeft een leider naast hem nodig om echt goed uit de verf te komen. Dit zag je bij Real met Ramos en bij United met Martinez. Zonder een goede partner die de opbouw verzorgd is hij geen wereldtop. Niks mis mee natuurlijk, maar wel de harde waarheid.

Loopt zo een hoop kapitaal de deur uit, als al die spelers transfervrij (of voor een waarschijnlijke spotprijs) elders heen mogen. Zal een lekker boekjaar worden als daartegenover ook weer flink spelers gekocht moeten worden.

Ik zou Evans er toch bij houden als backup,presteert eigenlijk altijd wel stabiel.

9 april 2024 om 10:41

Dat houdt natuurlijk op een gegeven moment wel op, volgend jaar wordt-ie 37 jaar oud. Met de doorbraak van Kambwala hoef je ook niet zo nodig meer een Evans als 5e centrumverdediger in de selectie te hebben.

Ik voorspel het volgende:

- Royal Antwerp gaat zich melden voor Van de Beek
- Varane gaat naar de Ligue 1
- Martial gaat naar Turkije
- Greenwood mag bij Getafe blijven

Safe bets als je het mij vraagt.

9 april 2024 om 12:31

Martial is wel echt zo'n mislukking waar de Turkse top gek op is

9 april 2024 om 15:23

Ik zou er zo mn geld op leggen

Hoe kan je als ajax zijnde geen versterking zien in donny vd beek , die is gewoon beter dan elke andere middenvelder die daar loopt.

Donny mag anders ook wel naar Feyenoord komen , Slot gaat hem zeker weer aan de praat krijgen.

9 april 2024 om 11:04

Denk dat vdbeek wel de nodige ervaring, mentaliteit en Ajax-dna met zich meebrengt. Zorgt ook voor scorend vermogen vanaf het middenveld, iets wat erg belangrijk is als je aanval het een keer niet kan (kijk maar eens naar hoe belangrijk Stengs, Timber zijn voor Feyenoord qua goals en assist en Saibari, Tillman, Veerman en Til bij Psv). Tegelijkertijd is ook vdbeek een harde werker, zonder creatief en schwung. Ik vraag me af of Ajax niet veel meer heeft aan type Ziyech op het middenveld ipv een type vdbeek.

9 april 2024 om 11:44

Je hebt alleen niets aan hem zoals Ajax er nu voorstaat. Er is niemand die hem de ballen geeft en je gaat zo'n jongen niet meerdere miljoenen per jaar aanbieden. Dat is hij simpelweg niet waard. Nooit geweest ook. Dat neemt niet weg dat hij uiteraard een versterking is voor dit Ajax.

Aangezien hij ook op de foto staat, is er nog wat nieuws bekend rond Tyrell Malacia?

9 april 2024 om 11:50

Eigenlijk niet. Is natuurlijk een bericht naar buiten gekomen dat die mentaal er flink doorheen zit. Of dat waar is, weten we natuurlijk niet. Maar kan het goed bwgrujpennals he een hele zware blessure op hebt gelopen, waar evt einde carrière kan betekenen.

De bedoeling is dat er wel een linksback gaat komen.

AWB staat ook op de foto. Neem aan dat hij ook mag vertrekken bij een goed bod. Hebben daar ook betere voor nodig.

Het is nodig en er zal ook erg gericht gescout en aangekocht moeten worden.
Hopelijk wat ervaren krachten en leiders.
Als Martinez wegvalt is Maguire je leider achterin en dat zegt ook wel genoeg. Een linksback is ook nodig ,want de huidige improvisaties op die positie moeten verleden tijd zijn.
OP het middenveld is Bruno de leider en heb je Casemiro met ervaring. Met Mainoo erbij heb je denk ik een goede balans. Als het team wat beter zou staan, de afstand tussen de linies vooral, is dit in potentie gewoon een prima middenveld.
In de aanval hebben we echt geen ervaring of leider, maar wel gedreven jonge spelers, vooral Garnacho, Hojlund en Antony verzaken niet snel en hebben een bepaald gif. Wel heb ik het meeste mijn twijfels bij de kwaliteiten van Antony bij deze 3. Het zou prettig zijn om hier wat meer stootkracht en ervaring erbij te hebben. Hojlund kan wel de leider worden denk ik.

Hopelijk wordt het beschikbare geld beter besteed dan voorheen en geven we niet idioot veel geld uit aan spelers en hun salarissen.

Allemaal leuk, maar veel spelers raak je aan de straatstenen niet kwijt. Die hebben contracten waarvan die spelers elders nog niet eens de helft zouden verdienen. Dat gaan ze niet opgeven, zelfs niet voor speeltijd. Gelukkig voor ze lopen er een paar contracten af, maar dan nog blijf je met te veel nutteloze spelers zitten die klauwen met geld kosten.

9 april 2024 om 11:52

Zoals vermeld staat, zijn het een aantal spelers waarvan het contract afloopt en huurperiode erop zit. Dus hier kom je makkelijk vanaf. Helaas zonder inkomsten. Alleen houdt United geld over van alle hoge salarissen van de spelers die niet meer betaald hoeven te worden.

Wordt tijd om jongens als Casemiro gewoon te lozen. Het is schandalig wat die kerel laat zien met zijn status en salaris. Ben vooral benieuwd voor wie United deze zomer gaat. Geen CL, misschien zelfs geen Europees voetbal... Ziet er allemaal niet fantastisch uit.

Ajax ziet in Verbeek geen versterking?? Moeten ze toch naar Specsavers…

Ik zou Evans gewoon houden. Altijd fijn om achter de hand te hebben. Doet het nog steeds meer dan prima. Niet voor de basis, niet als 3e of 4e, wel als 5e. Wil hij echt wel en een betere welwillende bankzitter krijg je niet. Z’n vrouw werkt ook voor United, dus hij hoeft niet ergens anders heen.

Varane was bij Real Madrid al op z'n retour, dus dat deze uitgerangeerde vedette bijna United ook geen potten meer wist te breken is geen verassing. Scouting van United is zowieso gebaseerd op vooral het marketing-technische aspect. Commerciële belangen dus, gebrek aan resultaten de afgelopen jaren bevestigen dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren