Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag en Manchester United azen op ‘verdediger van 50 miljoen’’

Laatste update:

Gleison Bremer Silva Nascimento, kortweg Bremer, kan op de nodige interesse uit de Premier League rekenen. De Braziliaanse centrumverdediger van Juventus staat er volgens Matteo Moretto van Relevo goed op in Engeland, waar met name Manchester United aast op zijn diensten.

The Red Devils mikken op een enorme renovatie na dit seizoen. Binnen de clubleiding worden al de nodige veranderingen doorgevoerd. Zo werd eerder Omar Berrada overgenomen vanuit het technische hart van Manchester City, wordt Manchester United al langere tijd gelinkt aan Dan Ashworth van Newcastle United en moet Jason Wilcox overkomen van Southampton.

Alle aanstellingen zijn het gevolg van de nieuwe koers die is ingezet onder Sir Jim Ratcliffe, die sinds kort officieel mede-eigenaar is van Manchester United. Hij wil de club herstructureren en begint met de poppetjes naast het veld.

Binnen de lijnen staat er desalniettemin ook veel te veranderen. Volgens ESPN is er een zevental spelers dat regelmatig speelt onder Erik ten Hag, maar desondanks mag vertrekken bij Manchester United: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Harry Maguire, Casemiro, Scott McTominay én Christian Eriksen.

Met Varane en Maguire staan er dus naar verluidt twee centrale verdedigers op de nominatie om te vertrekken van Old Trafford. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer van het tweetal komen, zullen er ook vervangers aangetrokken moeten worden.

Daarom is dus Bremer (26) in beeld bij Manchester United. De drievoudig international van Brazilië staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Juventus, waar hij met regelmaat een sterke indruk maakt.

Bremer heeft in Turijn nog een contract tot medio 2028, waardoor hij geen goedkope optie zal zijn voor Manchester United. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de mandekker een transferwaarde van vijftig miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou nou eens een goede transfer zijn, die Bremer heeft zich echt geweldig ontwikkeld bij Juve volgens mij. Ook eens niet een verdediger die rechtstreeks uit het netwerk van Ten Hag komt, maar Ineos heeft natuurlijk haar eigen netwerk omtrent transfers.

Todibo waar United eerder aan gelinkt werd zou ik ook heel blij mee zijn omdat hij qua profiel heel erg complementair lijkt aan Martinez en (denk ik) past in het spelletje van Ten Hag. De kans dat Todibo haalbaar is acht wel ik veel groter dan de kans dat Bremer dat is, maar als Bremer los te weken is bij Juventus zou ik daar ook heel erg tevreden mee zijn, ook omdat Todibo volgens mij veel blessuregevoeliger is dan Bremer

25 februari 2024 om 22:56

Waarom niet allebei?

26 februari 2024 om 09:31

Omdat genoeg andere posities in het elftal nog versterkt moeten worden.

Lijkt me een goede speler voor United. Ten Hag niet teveel zelf spelers laten uitkiezen maar gewoon de best mogelijke verdedigers halen. Dan wordt het misschien nog wat.

Zet op dat lijstje van spelers die mogen vertrekken ook Rashford, Bruno, Greenwood , Sancho en Antony bij.

Ik lees de geruchten al langer, maar het zou mij sterk lijken dat Bremer naar United zou willen (ik schat Juventus toch wat hoger in). Al zal Juventus geen bod boven de 70 miljoen weigeren. Voor minder zal hij niet weggaan als je weet dat hij ijzersterk speelt en Bremer zelf Juventus bijna 50 miljoen heeft gekost incl bonussen.

26 februari 2024 om 09:30

Brazilianen houden wel van knaken he, vergeet dat niet. Bij United kan hij waarschijnlijk het dubbele verdienen van wat hij bij Juve krijgt.

Daarnaast is United nog steeds qua naam en supporters top 5 van de wereld en het is een interessant moment om nu in te stappen. Lijken met Ineos een nieuwe weg in te slaan.

Een duo van Bremer en Martinez is wel echt gruwelijk. Snel, meedogenloos en twee echte leiders.

Waarom willen ze zo graag van Casemiro af? McTominay zou ik ook houden voor de bank.

Bremer is een topper. Zie ik niet snel voor United kiezen eerlijk gezegd, maar goed.

United moet de defensie sowieso renoveren. Maguire heeft een leuke maand gehad en kan je prima als back-up gebruiken, maar heeft gewoonweg niet het niveau.
Varane is meer geblesseerd dan wat anders en mist een duidelijke leider naast zich. Die gaat hij bij United ook niet (meer) krijgen, gok ik.
Lindelof is een degelijke back-up, maar ook niet meer.

De enige van niveau vind ik Martinez, mits fit. Maar die heeft wel ook een grotere, sterke, CV naast zich nodig.

De backs zijn overigens ook mwah. Shaw is prima, mits fit. Maar die man is ook met enige regelmaat eruit en dan heb je absoluut niets meer...

Dalot is een leuke back aanvallend, maar defensief is hij zwak. Wan Bissaka is dan weer aanvallend dramatisch en defensief meestal wel sterk (vooral sliding).

Een combipersoon van AWB & Dalot zou prima zijn!

Logisch. Echt een beest van een verdediger. Zal wel een stuk meer dan 50 mil kosten lijkt mij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren