Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-revelatie krijgt twee jaar na bijzondere entree weer een oproep

Laatste update:

Alexander Isak is opgenomen in de selectie van Zweden voor de EK-kwalificatieduels met Roemenië en Noorwegen. Bondscoach Janne Andersson is blijkbaar onder de indruk geraakt van de prestaties van de aanvaller bij Willem II, dat de jongeling huurt van Borussia Dortmund. Naast Isak is ook Sam Larsson van Feyenoord opgenomen in de selectie.

Ruim twee jaar geleden maakte Isak zijn opwachting voor zijn land en in zijn tweede wedstrijd voor Zweden verbrak hij meteen een record. Het destijds zeventienjarige talent scoorde op 12 januari 2017 in de oefeninterland tegen Slowakije (6-0) en werd zodoende de jongste doelpuntenmaker ooit voor Zweden. Isak raakte daarna uit beeld bij Andersson, maar nu doet de trainer weer een beroep op hem.

Isak maakt momenteel in het shirt van Willem II indruk. De aanvaller is sinds de winterstop actief bij de Tilburgers en sindsdien heeft hij al vijf keer het net getroffen namens de club, waarvan twee doelpunten tegen De Graafschap afgelopen weekend. Isak, die nog tot medio 2022 vastligt bij Borussia Dortmund, wordt tot het eind van het seizoen gehuurd door Willem II.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch! Doet het goed bij Willem II. Kan als speler ver komen, verwacht ik! Sterke, snelle en scorende spits.

13 maart 2019 om 13:33

Snel? Dat is die echt totaal niet. Wel een prima speler voor Willem 2.

13 maart 2019 om 13:34

Hij is zeker ontzettend snel. Wat hij echter vaak doet en wil is wachten en kijken zodat hij het juiste moment kiest en de goede pass geeft. Daardoor lijkt hij traag, maar dat is hij zeker niet.

Hele goede speler. Terecht lijkt me. Knap dat willem 2 hem heeft kunnen huren.

13 maart 2019 om 13:21

denk dat dortmund blij is dat ze hem aan een voetballende ploeg met een aantal goede voetballers kunnen verhuren waar hij als basisspeler gezien wordt. Heeft het vertrek van Sol goed opgevangen.

13 maart 2019 om 13:51

Was ook puur toeval: speelden een oefenwedstrijd tegen elkaar in een Spaans trainingskamp. Daarna waren de contacten snel gelegd, leuk voor Isak dat hij het nu goed doet. Bij Dortmund -23 zou hij Regionalliga spelen, toch behoorlijke twijfels of hij ooit het niveau van Dortmund aan zou kunnen.

13 maart 2019 om 15:55

Dat is niet waar Baronvonborsig. Willem II had Isak in de zomerstop al in het visier alleen besloot Sol toen niet te vertrekken waarna het niet tot een overgang kwam. De contacten lagen er toen al alleen Sol en Isak is voor Willem II begrippen niet te doen en past ook niet in het systeem (had ze overigens graag naast elkaar gezien in een 442 systeem maar goed). Dat we tegen Dortmund speelde in de winterstop is pure toeval maar ook wel handig aangezien Isak ons toen ook aan het werk kon zien.

Bij sommige spelers zie je meteen de klasse: in de aannames, loopacties, snelheid en behendigheid. Isak is zo'n speler, hij kan echt een hele grote worden. Top gehandeld door Willem II!

Grappig dat iedereen een mening heeft over hem terwijl ze hem alleen maar kennen van FIFA 😂

13 maart 2019 om 16:53

Heeft al een aantal wedstrijden gespeeld voor Willem II hoor, en aardig gescoord ook. Volgens mij ken je hem zelf vooral van Fifa.

als feyenoord slim is huren zij hem volgend jaar van bvb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren