Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn voor Man City geen excuses meer om geen prijzen te pakken’

Laatste update:

Voor Manchester City telt dit seizoen enkel en alleen de eerste plaats in de Premier League. The Citizens werden in 1937, 1968, 2012 en 2014 kampioen van Engeland en hopen onder leiding van Manuel Pellegrini de vijfde landstitel te winnen.

/

“Dit team moet ieder jaar proberen prijzen te winnen. Het is niet makkelijk, want je hebt sterke teams in de Premier League en in de Champions League. Maar we moeten het proberen. De beste manier om het te proberen, is met een goed elftal. Dat is wat we nu proberen te doen, tot de transfermarkt aanstaande dinsdag dichtgaat”, zo wordt Pellegrini geciteerd door onder meer Sky Sports en the Guardian.

“Maar veel of weinig spelers, er zijn voor ons geen excuses meer om geen prijzen te pakken”, aldus Pellegrini, die zaterdag met zijn elftal thuis speelt tegen Watford. De Chileen gaat in het interview ook in op Raheem Sterling, die deze zomer voor minimaal 61 en maximaal 68 miljoen overkwam van Liverpool.

“Ik heb gezegd dat het belangrijk is om niet naar de prijs, maar naar de prestaties over de komende jaren te kijken. We hebben een twintigjarige speler gekocht die elf of twaalf doelpunten heeft gemaakt en assists aflevert. Alle prijzen zijn hoog, dus daar moeten we ons niet blind op staren. We zijn ervan overtuigd dat we een goede speler hebben gekocht die het verschil gaat maken.”

Denk jij dat Manchester City dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 augustus 2015 om 12:23

ON: Ik denk dat City een goede kans maakt om kampioen en ver (der) te komen in de Cl. Zeker met de Bruyne erbij krijgen ze toch wel een zieke aanval

29 augustus 2015 om 12:28

Ja denk het ook maar niet door (de Bruyne) ik denk dat hij op cam het beste is maar Silva is gewoon beter dus hij op rechts.. Niet slecht maar ik denk dat hij niet veel gaat mee brengen..
Maar ik hoop het wel!

29 augustus 2015 om 12:53

Silva op links

Voor de Bruyne en Sterling is de dikke hoofdprijs betaald, die geen enkele andere club had willen betalen voor die spelers. Ik zou het persoonlijk wel prachtig vinden als Chelsea en City er gewoon volledig naast grijpen dit seizoen. Laat Arsenal en Manchester United maar eens ouderwets uitmaken wie de beste is. Dus de echte traditionele topclubs

29 augustus 2015 om 12:54

Ja en dan liverpool ook

29 augustus 2015 om 13:01

Want United heeft niet absurd veel geld uitgegeven aan nieuwe spelers. Ik vind dat hele koopclub gedoe zo'n onzin. De voetbalmarkt is gewoon veranderd en de kapitaalkrachtige clubs maken de dienst uit. Dat Nederlandse clubs daarin niet mee kunnen, heoft geen reden te zijn om die clubs af te zeiken. Trouwens, het enige waardoor United nu niet wordt afgemaakt door deze forumbezoekers os dat van Gaal daar de manager is en er twee Nederlandse spelers zitten. In mijn ogen doet united exact hetzelfde als city en chelsea. Zelfs chelsea geeft minder geld uit dan united, maar zijn gewoon beter doordat ze gerichte aankopen doen en er gewoon een wereldmanager zit.

29 augustus 2015 om 13:17

Ik zeik ze toch niet af? Ik heb het hele woord 'koopclub' niet eens genoemd hierboven. Je kunt alleen moeilijk zeggen dat Chelsea en City traditionele topclubs zijn in Engeland. Want dat zijn het simpelweg niet. Chelsea geeft dit seizoen misschien minder geld uit, maar dat komt omdat de jaren daarvoor al miljoenen meer spendeerde.

Dan nog he, zou ik alle reden mogen hebben om die clubs 'af te zeiken'. Aangezien die kapitaalkrachtige clubs de markt hoe dan ook, negatief beïnvloed hebben.

29 augustus 2015 om 13:21

De reden dat niemand op united zeurt is omdat united het geld heeft verdient bij city kwam er gewoon een gast met een grote zak geld

29 augustus 2015 om 13:31

Het grote verschil is dat Man U het traditioneel doet. Dus zonder suikeroom. Daarbij heeft man U de laatste 10 jaar toch een ander aankoopbeleid gehad als Chelsea En City

29 augustus 2015 om 13:38

Omschrijf 'negatief beïnvloeden' dan voor mij? Want wat ik zie is dat de concurrentie gewoon is toegenomen, de aantrekkingskracht van de PL is toegenomen waar uiteindelijk ook de kleintjes van profiteren door tv-gelden etc.

29 augustus 2015 om 13:41

Het traditioneel doen? Hoe gaat dat dan? Volgens jou moeten de kleintjes klein blijven en wanneer ze door kapitaalinjecties kunnen concurreren is dat niet goed?

Ik proef gewoon in alle reacties een soort jaloezie, want de Nederlandse clubs zijn gewoon niet aantrekkelijk om in te investeren waar de Engelse, Franse en Spaanse clubs dat wel zijn.

Ten slotte is het een feit dat United de laatste twee jaar in grote paniek met geld is gaan strooien in een poging om hun positie te handhaven en dan mag het wel volgens jou?

29 augustus 2015 om 18:01

Ronaldo0
Wat hierboven word bedoeld is dat man u, liverpool, Arsenal enz hun budget hebben opgebouwd door verstandig beleid, goed door verkopen, wonnen van (geld)prijzen en tv gelden enz, niet door een rijke sheik die even een vermogen op tafel legt en opeens alles mogelijk is bij de club.

Manc heeft bespottelijk veel geld uitgegeven de afgelopen jaren, best lachwekkend eigenlijk. Het wordt inderdaad tijd dat ze in de CL ver komen. Maar veel goede spelers maakt nog geen goed team.

29 augustus 2015 om 12:51

Maar het is wel een goed team, man city - chelsea was van een belachelijk hoog niveau en dan vooral city. Man man wat waren ze goed zeg.

29 augustus 2015 om 13:00

In Engeland wel, maar in Europa falen ze keihard. Tactisch spelen Engels teams juist erg slecht. Chelsea onttrekt zich aan de malaise, maar dat komt vooral omdat ze zo defensief spelen.

29 augustus 2015 om 13:00

City gaf vorig jaar maar 60 mil uit. Dus dat valt nog wel mee. Verder geeft iedere topclub boven de 100mil uit. En aangezien City behoorlijk wat inkomsten heeft gegeneerd door verkopen. Vind ik dat het nog wel meevalt. Je ziet tegenwoordig alleen maar de uitgaven en niet de inkomsten van een club. Waardoor er een verkeerd beeld word geschetst

29 augustus 2015 om 12:52

de voorbije twee jaar niet van under uw steen gekropen?

City heeft nu echt een geweldig team. Aguero, Silva, Yaya en straks dus ook De Bruyne. Dan heb ik het alleen nog over aanvallende spelers. Nu is het aan Pellegrini om ze minder wisselvallig te laten spelen. Dit word een geweldig strijd om de titel. City zwaar in vorm, United die goed begonnen is en punten pakt en ik geloof nog dat Chelsea terug gaat komen.

29 augustus 2015 om 12:50

Tuurlijk gaat Chelsea terugkomen. Na drie wedstrijden kun je haast niet spreken van een achterstand. United? Nee hoor, die gaan niet meedoen.

29 augustus 2015 om 14:50

Hoezo gaat United niet meedoen? Spelen op dit moment beter dan Chelsea.

29 augustus 2015 om 15:12

Schat ze gewoon kwalitatief niet zo hoog in als city en chelsea. Minder goede bank en de trainer van chelsea is beter. Chelsea heeft bovendien iets moeilijkere tegenstanders gehad dan jouw club. In vergelijking tot chelsea loopt united achter. Denk dat ze met liverpool en arsenal strijden voor plaats drie.

Piatti van Valencia is gewoon net zo goed als ene Sterling. Dat er voor hem boven de 30 miljoen is betaalt is gewoon schandalig en daar mogen mensen best kritiek op hebben.

Als ze dit jaar weer in de 1/8 finales worden uitgeschakeld weet ik het ook niet meer, ik vind City sowieso niet in de CL passen het is meestal saai daar het sfeer en de tempo tijdens wedstrijden die ik de afgelopen jaren zag.

29 augustus 2015 om 13:28

Dan moet je vaker kijken

29 augustus 2015 om 14:44

Ze wisten zich 2x staande te houden tegen barca, beide keren uitgeschakeld door onterechte penalty's. Plus ze wisten in de groepsfase van Bayern München te winnen.

Passen dus echt wel in de CL

29 augustus 2015 om 15:16

Passen misschien wel qua materiaal, maar de uitstraling van de club is een ander verhaal. Kakaleite heeft gelijk als hij zeg dat er geen sfeer is. Supporters weten zich geen raad met de plotselinge transformatie van middelmatige club naar club met wereldspelers.

29 augustus 2015 om 18:04

Het wordt zwaar overschat. De media heeft de reputatie van City helemaal kapot gemaakt. City is nog amper objectief te beoordelen.

Als er geen ernstige dingen gebeuren dan zie ik ze de titel wel pakken
( geen blessures van Aguero, Silva, Toure, die er 2+maanden uit liggen )

Ik lees: gekocht, gekocht en gekocht.

Voetbal van tegenwoordig is gewoon real-life Football Manager. Jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren