Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er werd gezegd dat Marko een besmettelijke rotte appel zou zijn'

Laatste update:

Oostenrijk is voor de tweede maal van de partij op een EK en voor het eerst is het land op eigen kracht gekwalificeerd. Acht jaar geleden was men samen met Zwitserland gastheer tijdens de eindronde, maar ditmaal finishte men als eerste in Groep G: nog voor Rusland en Zweden. Marc Janko, die liefst zeven keer tot scoren kwam in de kwalificatiereeks, heeft geloof in een goed toernooi voor zijn land.

/

Janko looft in een interview met de Oostenrijkse televisie de hegemonie binnen het team. Bondscoach Marcel Koller heeft daar een belangrijke rol in gehad, zo legt de 32-jarige spits uit. “Er was in het begin best wat kritiek, op Marko Arnautovic bijvoorbeeld. Er werd gezegd dat hij niet in een team kon spelen, dat hij een rotte appel was die de anderen vast en zeker zou besmetten”, herinnert Janko zich nog.

“Maar de bondscoach bleef altijd vertrouwen in hem houden en nu houden alle Oostenrijkers van Marko. En terecht, want met zijn geniale momenten is hij een hele belangrijke speler voor ons”, aldus de voormalig spits van FC Twente. Na Janko was David Alaba (vier goals) de meest trefzekere Oostenrijker in Groep G en daarachter eindigden Arnautovic en Martin Harnik met elk drie doelpunten.

Denk je dat Marko Arnautovic zal schitteren op het EK 2016?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mis beiden enorm bij ons Twente. Janko was natuurlijk een goede doelpuntenmaker, maar vooral qua persoonlijkheid mis ik hem. En Arnautovic... Dat rebelse! Plua zijn genialiteit aan de bal.

2 juni 2016 om 22:32

Janko was een op en top professional, had/heeft ook binding met FC Twente, ooit een keer de eer gehad om op vakantie met hem te praten. Sympathieke vent

2 juni 2016 om 22:50

ja inderdaad, beiden geniale spelers op hun eigen manier

2 juni 2016 om 23:10

Vergeleken met wat er nu rondloopt waren Janko en Arnautovic voor twente doen wereldsterren

3 juni 2016 om 17:11

Haha.. toen Janko nog bij Twente speelde hoorde ik niks anders dan kritiek. Dat het een overschatte speler was en dat het goed was dat Porto hem kocht....

3 juni 2016 om 21:31

Wat wil je daarmee zeggen, dat iedereen dezelfde mening heeft? Hij wordt nog steeds gewaardeerd in het Oosten dus ik snap eigenlijk niet waar het over hebt

3 juni 2016 om 21:31

Wat wil je daarmee zeggen, dat iedereen dezelfde mening heeft? Hij wordt nog steeds gewaardeerd in het Oosten dus ik snap eigenlijk niet waar het over hebt

Jammer dat hij niet meer die acties maakt net als bij Twente. Hij is nu veel sterker geworden en lijkt daarom nu alles op kracht en snelheid te doen. Af en toe zie je een mooie beweging ofzo, maar niet meer zovaak.

2 juni 2016 om 22:46

In de premier league kan je niet zoals in Nederland spelen. Krachten sparen en dan momenten kiezen als je 1 op 1 staat. Het is niet de mikey mouse league

Oostenrijk zie ik als de verrassing op het Ek.
Gaan de groep winnen van Portugal en stoten dan door tot de kwartfinales.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren