Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is nul kans dat hij volgend seizoen niet meer bij Barcelona zit’

Laatste update:

Arda Turan speelt ook komend seizoen voor Barcelona. De middenvelder annex aanvaller wordt in verband gebracht met onder meer Besiktas, Arsenal, Chelsea en een overstap naar de Chinese Super League. Zaakwaarnemer Ahmet Bulut spreekt tegen dat zijn cliënt een transfer gaat maken.

/

“Natuurlijk blijft hij, hij heeft namelijk een contract voor nog vier seizoenen. Er is nul procent kans dat Arda volgend seizoen niet meer bij de club zit”, zegt Bulut in een interview met RAC1. “Arda koestert de 33 wedstrijden die hij heeft gespeeld en de prijzen die hij heeft gewonnen, maar de geringe speeltijd heeft natuurlijk wel zijn tol geëist.”

“Arda neemt nu daarom volledig deel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat is erg belangrijk. Hij had het in zijn eerste jaar bij Atlético Madrid ook moeilijk, dus ik ben ervan overtuigd dat hij volgend seizoen een betere speler zal zijn. China? Er speelt niets, nul kans. Hij focust zich nu op het EK en daarna op Barcelona.”

Moet Arda Turan zich laten verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slimme zet, Arda moet je gewoon nog minstens een jaar houden, is gewoon een topspeler.

25 mei 2016 om 09:27

Teveel spelers op zijn positie

Hij is wel een topspeler maar vind hem niet zo in de spel van barca passen. Ik heb liever sergi roberto dan arda turan. Hij past meer bij premier leuage nu

25 mei 2016 om 09:37

Arda past bij barca! Hij heeft een goede techniek en speelt bijna net als Iniesta in zijn tijd bij atletico. Het komt er niet uit bij barca. Misschien aanpassings problemen

25 mei 2016 om 09:41

haha niet tever gaan met wat je zegt alsjeblieft

25 mei 2016 om 11:00

Dat arda speelt als iniesta is natuurlijk lichtelijk overdreven. Behoorlijk ander typw speler.

Geef Arda de tijd een half jaar niet spelen eist zijn tol. Hij verdient een eerlijke kans en ik geloof er in dat hij zal vlammen

25 mei 2016 om 12:22

Ruilen met Pogba, met wat extra geld erbij dan natuurlijk

Arda heeft gewoon het pech gehad dat hij een half seizoen niet mocht voetballen. Ben er van overtuigd dat hij komend seizoen meer zal laten zien en op den duur Iniesta gaat vervangen.
Als Arda bij Barcelona niet meer welkom is, dan denk ik dat hij zal terug keren naar Galatasaray.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren