Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is nog geen besluit genomen, anders had ik wel bijgetekend bij Man City’

Laatste update:

Ilkay Gündogan kwam dit seizoen vooralsnog tot 24 wedstrijden in de Premier League en maakte verder ook nog minuten in de EFL Cup, de FA Cup en de Champions League. De 28-jarige middenvelder is echter geen onbetwiste vaste waarde bij het Manchester City van trainer Josep Guardiola en dat lijkt de Duits international toch niet helemaal lekker te zitten. Voorstellen van the Citizens om zijn nog tot medio volgend jaar doorlopende contract te verlengen hebben namelijk tot nu toe niet het gewenste effect gesorteerd en Gündogan zelf weet ook nog niet precies wat hij wil.

“Er is nog geen besluit genomen, anders had ik wel bijgetekend of de contractvoorstellen afgewezen. Ik zou zeggen dat we nog in gesprek zijn, maar ik heb ook niet het idee dat er veel druk op staat”, legt hij uit in gesprek met Sky Sports. “We doen nog steeds mee om alle prijzen en we willen alle competities waaraan we meedoen winnen.”

“Er zal natuurlijk op een dag een knoop doorgehakt moeten worden, maar ik ben op dit moment zeer gelukkig met de manier waarop we spelen en het spel dat we laten zien onder Pep. Dat is op dit moment het belangrijkste, er zal ooit een beslissing komen”, vervolgt hij zijn verhaal. “Dit is iets dat iedereen voor zichzelf zal moeten beslissen.”

“Ik ben nu 28 jaar oud en mijn volgende contract beslist mogelijk waar ik de rest van mijn carrière zal blijven. Daardoor voelt alles anders. Misschien heb je wel het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of wil je iets veranderen. Ik sta altijd open voor uitdagingen, maar het is ook een persoonlijke keuze. Iedereen moet dat zelf beslissen. Ik probeer nu gewoon zo goed mogelijk te spelen en aan het einde van het seizoen gaan we weer met elkaar in gesprek.”

Denk jij dat Ilkay Gündogan aankomende zomer gaat vertrekken bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler die Juventus goed zou kunnen gebruiken. Veel beter dan bijvoorbeeld Can en ik denk ook beter dan Matuidi. Jammer dat Ramsey al is gehaald anders was dit een goede optie.

11 maart 2019 om 17:37

Denk eerder aan real madrid, gelijkwaardig aan kroos maar denk na zoveel succes van kroos dat hij de motivatie mist. En als je bernardo silva nog kan halen en een goeie spits, goed begin om je selectiente vernieuwen

11 maart 2019 om 17:39

Gündogan is toch niet even goed als kroos? Kroos is dit seizoen misschien niet zo goed maar de jaren er voor toch een hoger niveau dan Gündogan.

11 maart 2019 om 17:44

Bovendien is Gündogan te vaak geblesseerd om goed op te kunnen bouwen.

11 maart 2019 om 17:38

Ik denk dat Ramsey toch gekomen is als 10, zodat Dybala en vooral Ronaldo meer aanvoer zullen krijgen. Gundogan in plaats van Can, met Pjanic en Matuidi zou nog altijd kunnen.

11 maart 2019 om 17:43

Dat kan natuurlijk ook. Dan zou Gündogan in ieder geval een kwaliteitsimpuls zijn. Juventus heeft nu Can, Khedira en Matuidi. Ik denk dat je team alleen kan werken als er maximaal 1 van deze 3 spelers basis staat. Ze hebben echt te weinig voetbal alle drie. Als je voor Matuidi of Khedira Pjanic en Gündogan zou hebben. Heb je een fantastisch middenveld. Ook Ramsey zou kunnen maar daar ben ik minder fan van.

Zonder blessures was Gündogan 100% van het niveau Pogba, De Bruyne, Modric als je het mij vraagt. Echt een topspeler die alles heeft wat een middenvelder nodig hoort te hebben en op meerdere posities uit de voeten kan. Ik hoop dat hij bij City blijft anders zou ik hem graag bij Arsenal zien naast Torreira met Özil ervoor

Wat zonde trouwens dat Gundogan zoveel blessures heeft gehad. Zonder die blessures was hij waarschijnlijk allang een absolute topspeler bij een topclub. Nu zit hij daar toch net iets onder. Als hij speelt zie je wel hoe goed hij kan voetballen maar hij is ook weer niet zo goed dat hij alles speelt. Zonder blessures had die waarschijnlijk nergens op de bank gezeten. Zelfs niet bij dit goed bezette Manchester City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren