Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is interesse uit Nederland, maar misschien komt die club uit Spanje wel’

Laatste update:

Mustafa Saymak geldt dit seizoen als een van de smaakmakers van een verrassend goed presterend PEC Zwolle en de aanvallende middenvelder kan in de zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar een club uit het buitenland, al sluit hij een langer verblijf in de Eredivisie ook niet helemaal uit.

“Die kans acht ik niet heel groot, maar ik sluit het ook niet uit. Er is interesse van Nederlandse clubs. Het is alleen wel zo dat hetgeen wat ik in Zwolle heb, niet inruil voor een andere club in Nederland, als daar sportief of financieel geen goede reden voor is. Vanuit het buitenland is er ook belangstelling”, legt hij uit in gesprek met de Stentor.

Saymak gaat zonder al teveel druk de komende transferperiode in en is van plan om de ontwikkelingen rustig af te wachten. Zijn voorkeur gaat wel uit naar een ‘mooie, grote competitie’ in het buitenland: “Spanje bijvoorbeeld. Ik heb nu negen goals gemaakt. Dat moeten dubbele cijfers worden. Als ik er nog drie of vier maak, komt die club uit Spanje misschien straks wel”, sluit hij af.

Denk jij dat Mustafa Saymak mee zou kunnen in LaLiga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal als ik hem was eerst een stap hoger in NL gaan voetballen lijkt me een speler die prima bij az past. Vind hem te kort komen voor de top3 maar weer te goed voor clubs als heerenveen utrecht vitesse enzo (is ten opzichte van zwolle niet echt een stap vooruit maar opzij)

3 maart 2018 om 14:10

Van Zwolle naar Utrecht blijft gewoon een stap hogerop imo, het is dat ze nu een uitschieter hebben dat ze nu in de subtop staan maar meestal staat Zwolle rond de middenmoot en hebben ze nu ook een vormdip. Hoop dat ze hem halen en vervolgens ook Klich meteen kunnen contracteren want ik vindt dat hij het naar behoren doet op het middenveld van Utrecht.

3 maart 2018 om 17:37

Je kan nu wel praten over een stap omhoog maar kwa salaris zit PEC voor spelers als Saymak al op hetzelfde niveau hoor. Waarom dan die stap opzij maken als je ook even verder kan kijken voor een leuker salaris?

3 maart 2018 om 14:11

Dit seizoen wellicht, maar Heerenveen, Utrecht en Vitesse zijn veel groter dan PEC en is eigenlijk altijd een stap omhoog. Daar doet een goed seizoen van PEC en een minder seizoen van (met name) Vitesse en Heerenveen niets aan af.

3 maart 2018 om 14:59

Heerenveen, Utrecht én Vitesse is uiteraard wel degelijk een stap omhoog van PEC Zwolle. Is totaal geen stap opzij, zoals je stelt.

Denk zelf dat Saymak wel bij AZ past. Frivole speler, ik denk dat hij prima in het pulletje zou vallen in Alkmaar. En nog transfervrij ook nog! Ik zie Top3 niet zitten voor hem (misschien Feyenoord, maar Psv/ajax niet).

3 maart 2018 om 15:41

Heerenveen is inderdaad een stap opzij maar Vitesse en Utrecht zijn gewoon een stap hogerop in vergelijking met Zwolle.

Ik zou eerst maar eens twee seizoenen kijken hoe je presteert bij een stabiele subtopper in de Eredivisie. Mokhtar heeft het eigenlijk ook alleen maar laten zien bij PEC en was bij FC Twente (toen het een stabiele subtopper was) eigenlijk de slechtste aanvaller die we hadden.

Bij relatief kleine clubs als PEC kun je vrij voetballen en is alles boven de 13de plaats mooi meegenomen. Bij subtoppers is er prestatiedrang en zijn de verwachtingen veel hoger. Ook is de concurrentie heviger en dus ook de druk hoger.

Ik zou het verstandig vinden om een overstap te maken naar bijvoorbeeld FC Utrecht. Daar vind ik hem wel passen en kan hij kijken of hij de volgende stap kan zetten.

3 maart 2018 om 14:20

Waarom afwachten en voor een middelmatig salaris gaan voetballen. Deze jongen gaat de top sowieso niet halen. Mocht er dan een club komen uit het buitenland waarbij hij een dik salaris krijgt moet hij direct gaan. Financieel onafhankelijk voetballen daar gaat het tenslotte om.

3 maart 2018 om 14:41

Maar ik heb het over het sportieve plaatje, niet over het financiele. Als hij voor de centen vertrekt, prima. Ik heb het over zijn niveau als voetballer en dan is de stabiele subtop een goede vervolgstap.

Waar baseren spelers zoals hij het op dat ze meekunnen in een top competitie als de primera division.
Ik bedoel ze kijken toch ook wel tv en zien toch ook dat het niveau daar vele malen hoger ligt.
Er zijn al zoveel spelers vertrokken bij sub toppers die het hier leuk deden. In het buitenland vallen ze eigenlijk allemaal door de mand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren