Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is geen twijfel over mogelijk: hij wordt beste speler van Engeland’

Laatste update:

Ross Barkley heeft het in zich om tot de beste speler van Engeland ooit uit te groeien. Dat zegt Roberto Martínez, de manager van de twintigjarige middenvelder bij Everton. Barkley brak vorig seizoen door in het eerste elftal van the Toffees speelde al negen interlands.

/

“Er is geen twijfel over mogelijk: hij wordt de beste speler die Engeland ooit heeft gehad”, zo werd Martínez zaterdag tijdens een supportersavond geciteerd door de Daily Mail. “Ross heeft alles. Normaal gesproken heeft een speler alleen of kracht of snelheid om overal op het veld aanwezig te zijn, of men heeft alleen een ontzettend goed spelinzicht. Maar Ross beheerst het allemaal. Hij is tweebenig, intelligent en is verliefd op het spelletje.”

“Het enige wat hij wil, is voetballen. Toen we dit seizoen onze eerste Europa League-wedstrijd speelden, was hij er kapot van dat hij niet kon spelen”, besloot Martínez in het Titanic Hotel in Liverpool. Barkley, die wordt vergeleken met Wayne Rooney, ziet zichzelf de laatste tijd overigens vaak in verband worden gebracht met Manchester City en Chelsea. Everton hanteert naar verluidt een vraagprijs van 60 tot 75 miljoen euro.

'Ross Barkley wordt de beste speler die Engeland ooit heeft gehad'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd Wilshere dat ook al niet ooit? Zo jammer tegenwoordig al die labels die overal direct opgeplakt worden...

on: ik ken deze speler maar vaagjes.. dat hij talentvol is lijkt me duidelijk maar wat kunnen we verwachten van deze jongen?

16 november 2014 om 10:55

Hij is heel erg talentvol, maar beste Engelse speler ooit? Nee, en waarschijnlijk ook niet de beste Engelse speler van zijn generatie.

16 november 2014 om 11:01

Belgunner

kan je ook even kijken voor me wie wereldkampioen wordt in 2018? voor mn unibet. Bedankt helderziende.

16 november 2014 om 11:06

Belgunner

Het label dat Martinez hem hier opplakt is voorbarig en gevaarlijk, maar jij doet exact hetzelfde, maar dan in de tegengestelde richting. Je kan simpelweg nog niet weten of hij de beste speler van Engeland gaat worden, of de beste Engelsman aller tijden, net zoals je simpelweg niet kan weten of hij dat niet gaat worden. Dat word gewoon afwachten.

16 november 2014 om 11:07

Nederland. Veltman wordt de uitblinker van het toernooi.

Maar serieus, je ziet toch dat Barkley talent tekort komt om de allerbeste Engelsman ooit te worden? Da's geen schande he.
Bijv. Sterling vind ik beter.

Een Griezmann heeft ook veel talent, maar die wordt ook niet de beste Fransman aller tijden.

16 november 2014 om 11:10

Spanje met Isco 😉

16 november 2014 om 11:36

Belgunner

bedankt man.

Ik probeer wat minder kortzichtig te kijken. Om de beste te worden gaat het niet alleen om fysiek en technisch talent, maar ook mentaal. Ik zie Barkley wel ver komen.
Sterling is op dit moment beter, maar ook een jongen die in prive sferen nog weleens de balans kan verliezen. Over hem durf ik dan ook niet te zeggen of hij de beste kan worden.

Maar ieder zn mening.

16 november 2014 om 11:42

Welja, ik snap jullie punt absoluut, maar soms vind ik dat je wel zo'n voorspelling kan doen. Zo weten we allemaal dat Veltman niet de beste Nederlander ooit wordt.
Ik zie dat Barkley ook niet worden, al heeft hij wel heel veel talent. Over een Isco of Pogba durf ik bijvoorbeeld niets beweren, misschien worden die de beste, misschien niet.

Maar ik kan er uiteraard naast zitten wat Barkley betreft.

16 november 2014 om 11:48

Hoezo Veltman niet? Hij doet me nu al aan Kompany denken..gaat niet meer lang duren of hij wordt zelfs beter..


Barkley is een leuk talentje maar die vraagprijs van hem?? Ik weet dat Engelse altijd duurder zijn maar kom op man. Ik zie indd zelfs in Sterling meer, alleen moet Sterling wel wat beschermd worden want sinds Sturridge geblesseerd is en alle druk nu op Sterling ligt, presteert hij ook wat minder.

16 november 2014 om 11:57

Hoezo niet? Omdat hij talent tekort komt uiteraard.
Dat je hem en Kompany in dezelfde zin noemt is ook wel grappig. En dan nog beweren dat hij beter wordt

El Ghazi wordt vast ook de nieuwe Ronaldo?

16 november 2014 om 12:09

Sarcasme belgunner..ik dacht dat jij daar wel goed in was

16 november 2014 om 12:25

In het echte leven wel, maar met al die idioten op vz weet je nooit.
Zo lees ik ganse dagen dat Sneijder nog goed genoeg is voor Utd of Chelsea, dat Depay de nieuwe Ronaldo is etc. En mensen menen dat...

16 november 2014 om 12:40

Tegelijkertijd zeggen Belgen ook hetzelfde over hun talenten/spelers. Lekker laten gaan, zo doet elk land dat. Spanje precies hetzelfde, en over Engeland hoef ik niet eens te beginnen.

Er is potentie, maar zie hem dit niet worden.. Zal vast een degelijke speler worden maar ik denk toch dat Raheem Sterling DE man van Engeland gaat worden.

Misschien heeft Martinez gelijk. Maar, het lijkt me zo onmogelijk om dat nu al te zeggen..
Ik denk wel dat ie de beste speler in de Engelse ploeg wordt, samen met Sturridge en Sterling op een bepaald moment.

Persoonlijk vind ik Barkley een zeer groot talent, een moderne middenvelder. Sterk, technisch, snel, inzicht en mentaal de boel op orde. Jammer van de blessure die hij had, dan had hij wellicht nog een stapje verder gestaan in zijn ontwikkeling.
Hoop dat hij nog even bij Everton doorontwikkeld en vervolgens naar een absolute topclub gaat.

Die engelsen hebben toch paar leuke spelers rond lopen, ondanks al die buitenlanders in de PL zie je toch dat er een goede lichting op komst is, England kan zomaar weer belangrijk worden op de ek en de wk.

16 november 2014 om 12:49

Dat hoor ik elke 4 jaar... Het zou kunnen maar... sinds 1966 (toen ze met een goal die afgekeurd had moeten worden in eigen land wereldkampioen werden), hebben ze niets gepresteerd op internationaal vlak.

16 november 2014 om 14:34

Engeland stelt niet heel veel voor internationaal gezien.
Verder dan een kwart finale komen ze zelden.

Ik ben paar klasse beter dan Ross . Hij is te zelfverzekerd en doet als hij een ster. PS Real wilt me hebben maar ik blijf LFC trouw.

engelse spelers zo overschat.weet zeker dat hij niet eens top10 van de wereld wordt.

De beste speler ooit is wat overdreven maar ik vind Barkley met afstand het grootste Engelse talent. Hij is breed en sterk gebouwd maar toch ongelofelijk dynamisch, vol power en snel. Daarnaast heeft hij inderdaad een geweldig inzicht (heb analyses gezien van Everton - Aston Villa en daarin was hij briljant). Daarbij is hij inderdaad tweebenig, technisch subliem en heeft hij een heerlijke trap. Het is bijna eng hoe compleet deze jongen is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren