Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme concurrentie bij Tottenham: ‘Ik ben niet minder dan de rest’

Laatste update:

Andros Townsend was begin vorig seizoen een van de revelaties van Tottenham Hotspur. Hij tekende een nieuw contract op White Hart Lane en debuteerde bovendien in de Engelse nationale ploeg. Sindsdien is het, mede door een enkelblessure, bergafwaarts gegaan met de 23-jarige linkspoot.

/

Dit seizoen deed Towsend pas in vijf Premier League-wedstrijden mee en hij hoopt snel weer te laten zien wat hij kan. “Het is wat betreft blessures en vorm niet mijn beste jaar geweest en het is mooi dat ik dit jaar straks achter mij kan laten”, zegt de zesvoudig international in de Daily Mirror. “Ik wil met een schone lei aan het nieuwe jaar beginnen en mijn beste vorm laten zien.”

“Ik heb niet veel gespeeld, maar geraak fitter en fitter”, aldus Townsend, die bij Tottenham moet opboksen tegen speler als Aaron Lennon, Érik Lamela en Nacer Chadli. “Het klopt dat de concurrentie zwaar is, maar dat was vorig seizoen ook het geval, toen ik wel in de basis stond. Als ik goed speel, dan weet ik dat niet minder hoef te zijn dan de rest.”

Zou jij Andros Townsend in de basis zetten bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw, 50% van de stemmers op de poll zou hem in de basis zetten. Townsend heeft talent, maar heeft momenteel nog te weinig overzicht, intelligentie en overleg in zijn spel zitten. Het is nog te veel kop in de grond recht op doel af, met heel afstandsschoten tot gevolg. Maar als hij dat eruit kan krijgen, zie ik zeker nog toekomst in hem.

Andros Townsend is een mega talent en bij een club waar hij goed begeleid wordt kan het een topper worden. Als deze jongen bij Ajax was opgeleid speelde hij nu bij Barcelona.

26 december 2014 om 12:47

Is echt geen mega talent. Is snel en heeft een goede dribbel, maar ik zie hem zelden een goede pass geven.

26 december 2014 om 13:14

Snel? Townsend kwam tegen Liverpool in het veld en werd er meteen uitgerend door Moreno die scoorde.

26 december 2014 om 14:39

Hij was snel. Misschien heeft hij aan snelheid verloren door zijn blessure. Moreno is ook wel heel snel. En vergeet niet: aanvallers zijn altijd wat trager als ze naar achter moeten lopen

26 december 2014 om 16:35

Ik zie hem zelden een pass geven opzich.. dit is echt de grootste egoist die ik zo even voor de geest kan halen.. krijgt de bal, gaat rennen tot hij geen kant meer op kan.. en dan rent hij nog iets verder.. en als hij echt niet meer kan.. dan tikt hij het balletje misschien een keer terug. Ongelofelijk. Zoveel talent, maar zo'n verschrikkelijk verkeerd zelfbeeld..

Mega talent lijkt me een beetje overdreven, vooral voor een 23 jarige speler, vind je niet?

26 december 2014 om 12:04

Nee want deze jongen heeft toen hij lekker in zijn vel zat dingen laten zien, hij was niet te stoppen. Ik dacht echt dat we Robben 2 in handen hadden en toen stortte het in. Het zit er dus wel in maar komt er niet uit.

26 december 2014 om 12:52

Het ziet er allemaal wel dreigend uit wat hij doet, maar er zit echt 0,0 rendement aan.

26 december 2014 om 12:53

Dus zit het niet goed in het koppie van die jongen en zal hij het niet zo gigantisch ver brengen.

26 december 2014 om 13:16

Townsend kan beter naar een club gaan waar hij meer vrijheid krijgt voor individuele acties. Bij Spurs moet hij de bal overspelen terwijl Townsend een solist is volgens mij.

26 december 2014 om 13:32

Robben 2??? Nee, joh, tis meer een cultheld. Vorig seizoen was het vooral 'shoot' roepen, ook al stond die op de middenlijn. Verder is het wel een beetje een kip zonder kop.

Vind het echt geen megatalent. Probeert een beetje de speelstijl van Robben na te bootsen maar is 10000 keer slechter. Totaal geen oog voor zijn medespelers en snijdt liever naar binnen om vervolgens de bal het stadion uit te schieten.

26 december 2014 om 13:41

Precies dit, gauw van de hand doen zou ik zeggen!

Zeiden ze niet dat hij The next big thing is, Towsend is de nieuwe Robben haha die engelse media hypen hun spelers veel te veel.

townsend is van het niveau routledge,dyer,lennon en meer van dat soort figuren.
kunnen hard rennen en geven eens in de zoveel tijd per ongeluk een bal goed voor of maken een goal.
ze hebben in ieder geval wel gevaar met hun snelheid..maar totaal niet effectief

26 december 2014 om 13:10

Ben ik het niet mee eens. Townsend kan t prima maar hij wilt te graag. Jaar verhuren zou beter zijn voor hem

Townsend en Lennon ruilen voor Yarmolenko zou ik graag zien. Wat Lennon betreft zeg ik dat met pijn maar het is toch echt niet meer wat het was met die jongen.

26 december 2014 om 13:35

Ja, maar Lennon hoort wel echt bij Spurs. Zou het jammer vinden om hem te zien vertrekken (net als bij Dawson en Defoe)

26 december 2014 om 14:17

Townsend moet verkocht worden en er moeten echte toppers komen bij de Spurs anders blijf je maar 7e 6e. wat ik met dit materiaal niet zo heel er slecht vind hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren