Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme blunder Ten Rouwelaar leidt nederlaag NAC bij Groningen in

Laatste update:

FC Groningen heeft zich bij de bovenste zeven van de Eredivisie genesteld. De ploeg van Erwin van de Looi won na een saaie vertoning met minimaal verschil van NAC Breda, waar doelman Jelle ten Rouwelaar een negatieve hoofdrol vertolkte. Zijn misser stond aan de basis van de vroege 1-0, die in de resterende 88 minuten bleef staan. NAC, dat daardoor op tien punten blijft staan, beleeft daarmee de slechtste seizoenstart sinds het seizoen 1998/99.

/

NAC begon desastreus aan de wedstrijd, of beter gezegd: Ten Rouwelaar begon desastreus. Een laag schot van Tjaronn Chery, ook nog eens uit een lastige hoek, leek een eenvoudig prooi te zijn voor de doelman, die zich echter volledig op de bal verkeek. De geroutineerde sluitpost zag het leer langzaam over zijn doelijn hobbelen. De gasten uit Breda hadden veel moeite om die valse start van zich af te schudden en stichtten in de eerste helft nauwelijks gevaar.

Pas tien minuten voor rust leek Sergio Padt voor het eerst echt aan het werk te worden gezet, maar de doelman van Groningen zag de inzet van Jeffrey Sarpong over zijn lat vliegen. De thuisploeg zette daar na de vroege 1-0 overigens ook weinig tegenover: een krachteloos schot van Dino Islamovic bleek een eenvoudige prooi voor Ten Rouwelaar, die in de slotfase van de eerste helft ook nog eens op de proef werd gesteld door Chery. Dit keer was de doelman echter wel attent en werd het gevaar simpel verijdeld.

/

Het was in de tweede helft aanvankelijk van hetzelfde laken een pak. Pas na tien minuten veerde het publiek even op na een schot van Chery, dat door Ten Rouwelaar met veel moeite tot hoekschop kon worden verwerkt. NAC leek daardoor ook wakker te schrikken en te beseffen dat er iets moest gebeuren. Dat leidde een sterke fase in van de Brabanders. Mats Seuntjens stuitte echter op Padt, waarna Erik Falkenburg de bal na een uitstekende aanval net iets te hoog mikte.

Er kwam daarmee iets meer zwier in de wedstrijd, zonder dat één van beide teams er echt in slaagde om het initiatief naar zich toe te trekken. NAC kreeg in het laatste kwartier nog wel één enorme kans om alsnog een punt aan het duel over te houden. Falkenburg zette Seuntjens vrij voor Padt, maar de jonge aanvaller van de bezoekers moest zijn meerdere erkennen in de doelman, die dankzij die cruciale ingreep de voorsprong voor zijn ploeg behield. Invaller Mimoun Mahi had daarna nog de kans om de score naar 2-0 te tillen, maar hij raakte de paal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poe ik schrik wakker van bruggink.
Was dit slecht??
Geen mooi einde van het voetbalweekend

Je kan jelle beter in de spits zettem (:

2 november 2014 om 18:49

En dan te bedenken dat hij werd genoemd voor Ajax. Haha.

2 november 2014 om 19:03

Hij kan de volgende keer beter de ballen op doel schieten. Op noppert warm te schieten.

Ten Rouwwlaar.... was dat niet die NAC'er die zn teamgenoten wel eens in de media gebrek aan inzet heeft verweten?? .... koekje van eigen deeg zal ik maar zeggen.

2 november 2014 om 18:51

Inderdaad ... vreselijk nare gast, altijd zeiken op
alles, terwijl hij al 2 jaar niet op eredivisie niveau
mee kan !

2 november 2014 om 19:34

Ik snap dan niet waarom NAC geen vervanger haalt. Ten Rouwelaar is duidelijk te slecht voor de Eredivisie.

2 november 2014 om 21:54

Omdat ze daar geen geld voor hebben en omdat Ten Rouwelaar een prima keeper is, hij heeft tot nu toe alleen een slecht seizoen..

2 november 2014 om 21:58

Wat ben jij grappig zeg. En een fantastische kijk op keeperskwaliteiten...

Jaren lang toch een betrouwbare keeper voor nac geweest, maar wat ie dit seizoen aan het doen is? Dit was zodanig slecht dat ik me een enkel moment afgevraagd heb of ie het expres deed. Sowieso al de zoveelste kolossale keepersblunder dit seizoen

Je hebt dan geluk dat Nac er echt helemaal niks van kan, want dit was van Groningen zijde niet best. Heel statisch en traag, veel verkeerde keuzes en de passing en aanname ziet er vaak niet uit. Dit is echt ver onder het niveau van wat we van een aantal spelers mogen verwachten.

Jelle is en blijft een stabiele factor.
Elke wedstrijd een grove blunder, een strak gemiddelde noem ik dat.
Samen met Piet een super duo voor de komende feestdagen.
Ze strooien altijd wel wat lekkers ( voor de tegenstander) in de 1of andere hoek.
Ga zo door ,jongens!

2 november 2014 om 20:14

Vertoeven is dit seizoen ook heerlijk aan het strooien. Maar dat vind ik niet een man die al dat lekkers aan anderen wil geven

het was weer eens drama troef in Grunn, man man man wat slecht.. enige lichtpuntje en dat is een zeer goede aankoop van Grunn is/wordt die Mahi.. wat een leuk spelertje is dat.. We hebben ook een henk bos uit de jeugd maar daar heb ik nou nog niet een keer van op het puntje op mijn stoel gezeten bij die Mahi wel.. hoop dat hij snel een basisplek krijgt..

2 november 2014 om 19:15

Mahi was inderdaad lekker bezig. Goeie acties, slimme vrijtrappen gekregen, goeie voorzetten (op Chery) en sterk aan de bal. Hiariej speelde ook leuk. Voor de rest was het aanvallend niet best.

2 november 2014 om 22:57

Mahi heeft niet lang gespeeld maar in deze korte tijd had mij maar zo tot 'man off the match'gekozen kunnen worden. Zegt heel veel over de andere spelers. Vond inderdaad hieariej speelde vooral de 1e helft ook wel goed, durfde als enige een pass met een beetje risico te geven die ook nog vaak op de juiste plaats aankwam. Opvallend vond ik verder dat Chery meerdere malen prima op doel schoot maar verder uiterst slechte passes gaf, éénmaal zelfs zeer nonchalant met buitenkant voet, helaas prutbal... Antonia drie minuten goed, rest wederom hopeloos. Hij is de koning van het verstoppertje spelen op het middenveld en dat met zijn snelheid, man ga toch eens scherp aan de buitenkant staan met je snelheid. Zoals bijna altijd was Botteghin wederom één van de besten. Eerste vijf minuten van de wedstrijd vond ik leuk, de andere 88 minuten had ik beter thuis kunnen blijven, scheelt toch weer 300km rijden op de late zondag. Mahi in de basis! Islamovic was me ook een potje niet om aan te zien zeg.... Tsjonge wat genieten we toch iedere wedstrijd weer van het beloofde spektakel...

4 november 2014 om 12:05

Dat beloofde spektakel is het al een paar week niet inderdaad .
Toch raar, want de samenvatting op NOS zag er nog best leuk uit. Toch knap dat je met waardeloze voetbal toch gedeeld 5e staat. Maarja, nu naar Zwolle, we zullen zien wat dat wordt.

2 november 2014 om 19:32

Eens mahi wordt wel wat. Veel potentie!

korte hoek moet voor de keeper zijn, daarbij lijkt het of hij die bal zelf over de doellijn bokste..

Als je ziet hoe moeilijk we het hebben tegen de clubs onderin moet je je afvragen hoe sterk je eigen selectie is. Wat een drama. Wordt lang seizoen. Maar goed, punten binnen.

Niet bepaald in beste vorm die Jelle de laatste weken. Beetje jammer want vind t normaal gesproken toch een prima keeper hoor

Man man man..

Rampseizoen, rampkeeper..

Enige lichtpunt is van Bezooijen die een prima wedstrijd speelde. Jongen uit de jeugd, hoeft die damdramaski er nooit meer in.

2 november 2014 om 19:19

Mee eens. Van bezooyen wordt een goeie

Mooi. Nac mag erin blijven vind ik als Willem II supporter.. Maar ten rouwelaar gun ik een degradatie. Misselijke gast.

Wat een ellende die Ten Rouwelaar. Dit was niet de eerste blunder van dit seizoen. Hij werd door Gudelj steeds weer opgesteld en hetzelfde gebeurt door Hellemons en Penders.

Tegen AZ zullen ze de punten moeten pakken en dit kan wel eens een harde wedstrijd worden omdat Nemanja Gudelj revanche voor zijn papa zou kunnen willen nemen.

NAC-trainers vervang Ten Rouwelaar door Gabor Babos en geef hem eens de kans om te laten zien dat hij nog altijd een goede keeper kan zijn !

Babos
De Roover
Drost
Van Bezooije
Ssewankamboo
Falkenburg
De Kamps
Matic
Sarpong
Perica
Tighadouini
2 november 2014 om 22:01

Kijk jij weleens bij de warmingup hoe gabor staat te keepen? Alle ballen gaan erin. Gewoon vertrouwen houden in onze aanvoerder, hij zit in een slechte periode en komt daar echt wel weer uit! Hup NAC

Ja, Ten Rouwelaar begint ook al een dagje ouder te worden. Was toch altijd een degelijke keeper voor NAC die altijd een voldoende haalde.

ter rouwelaar bedankt voor de 3 punten!!!!!!

Wow in 5 wedstrijden eredivisie kwamen vandaag 12 Marokkaanse voetballers in actie. (Ayoub, Achenteh, Amrabat, Auassar, Karami, Tannane, Bel Hassani, Aktaoui, Messaoud, el Makrini, Tighadouini, Mahi)

2 november 2014 om 22:46

13 Bilal! Of heb je het alleen over vandaag?

3 november 2014 om 00:08

Ja, met gister komen el Ahmadi, Bilal, Mokhtar en Ziyech daar nog bij

3 november 2014 om 00:40

En ojaa el Ghazi en Haddad

Jammer dat ten rouwelaar zo'n fout maakt, maar je kan het echt niet alleen op hem aanrekenen want als je de kansen niet afmaakt dan win je ook nooit, Erik falkenburg

Hoesen heeft dan inderdaad nog veel te weinig gescoord voor onze club maar w hebben vandaag wel kunnen zien hoeveel beter hij kan voetballen tov Islamovic. Hoesen voetbalt echt mee terwijl Islamovic afwacht. Hoop daarom dat Hoesen er volgende week weer bij is. Kappelhof moet overigens de bal eens naar voren spelen ipv steeds maar weer naar achteren.

3 november 2014 om 12:51

Daar ben ik het helemaal mee eens, elke bal sprong meters weg van de voet van Dino. Jammer dat een groot deel van de mensen in het stadion dit niet wil zien en allang blij is dat Hoesen niet speelt. Als je met twee spitsen speelt heb je in mijn ogen een voetballende spits nodig en een afmaker, met dino en de Leeuw heb je twee afmakers. Ik ben blij als Hoesen terug is, en zet Mahi maar op de plek van Antonia. Hiariej voor Lindgren is ook een verademing trouwens.

3 november 2014 om 21:08

Weinig aan toe te voegen, helemaal mee eens. Antonia zeer zwak en hiariej graag zoals de 1e helft tegen Nac.

Die jelle ten rouwelaar is altijd zo goed zijn medespelers missen inzet en kwaliteit maar meneertje is oh zo goed....jelle jij bent gewoon een van de zwakste zo niet slechts schakel van de ketting

Laten we eerlijk zijn, NAC had denk ik wel een puntje verdient gisteren. Net zoals tegen Excelsior vond ik dat de tegenstander in voetballend opzicht het betere van het spel had. Bij Groningen weet men elkaar maar heel lastig te vinden, en dat lukte bij NAC en Excelsior een stuk beter. Je hebt nu het geluk dat je tegen een moeilijk lopende tegenstander speelt die zelf vrij weinig creëert.

Het systeem moet nog heel hard op getraind worden, dat is wel duidelijk. Gisteren leek het wederom nergens op. Het probleem blijft dat je zonder echte vleugels enorm veel drukte in het centrum creëert. Voor een club die graag van achteren uit wil opbouwen is het dan enorm lastig om de vrije man te vinden. Bijna alle ballen gingen door het centrum naar een Chery of De Leeuw, waardoor je direct al weer een kaats terug kan verwachten. Dit probleem wordt vooral veroorzaakt omdat je geen vleugelspelers meer hebt. Het is leuk bedacht om met twee hele diepe backs te spelen, maar waar moeten zij de bal kwijt zodra zij de bal hebben? Juist, het centrum. Met name Chery is een speler die graag naar binnen trekt, en geef hem eens ongelijk. Speelde geen beste pot, maar is wel een van de weinigen die vanuit het niets toch nog gevaar kan creëren met zijn afstandsschot. Voetballend gezien was het gisteren dus weer ver onder de maat.

Nog wat andere puntjes. Ik vond Islamovic het niet onaardig doen. Sterk aan de bal en wil ook hard werken, alleen mis je bij hem toch nog een klein beetje de slimmigheid die bijvoorbeeld Hoesen wel heeft. Daarnaast wordt in de 'opbouw' veel gekozen voor een directe bal naar de spitsen of Chery, dan zie ik liever Danny die dan toch beter het overzicht bewaart en een vrije medespeler zoekt. Al met al vond ik Islamovic dus niet verkeerd, maar zie ik hem liever als pinchhitter op de bank, en Hoesen weer in de basis als hij weer fit is. Verder viel Mahi weer enorm sterk in. Tot na het uur kwam eigenlijk het enige gevaar van Chery met een aantal pogingen van afstand, voor de rest miste je gewoon heel veel creativiteit. Als je elkaar moeilijk kunt vinden op het veld moet je misschien toch iets gaan forceren en iemand brengen die een mannetje kan passeren en zo gevaar kan creëren. Dit deed Mahi net zoals tegen Excelsior weer heel sterk. Jammer dat zijn vrije trap er niet in ging, dat had ik hem enorm gegund. Ben benieuwd of hij fit genoeg is om een hele wedstrijd te spelen, is natuurlijk ook een poosje geblesseerd geweest, maar als hij dat is moet hij zeker spelen komende week vanaf de eerste minuut. Overigens viel Padt me vandaag ook positief op, aantal goeie uittrappen en beslissend met dat één op één moment met Falkenburg. Ik (en anderen) heb me vaak negatief over hem uitgelaten, maar moet nu toch ook gezegd worden dat hij het gisteren zeer prima heeft gedaan, met dus een Motm verkiezing als resultaat.

Hateboer was overigens weer ver beneden de maat. Jammer dat we eigenlijk geen backups hebben op dit moment. Hiariej is de enige mogelijkheid, maar dan ben je veroordeeld tot het spelen met Lindgren op het middenveld, terwijl Tommie het daar fantastisch doet. Misschien dat je in wedstrijden tegen mindere tegenstanders dan met één controleur kunt gaan spelen, en met Hiariej op de back. Dan zou dit mijn ideale opstelling zijn (tegen grotere ploegen zou ik wel gaan voor een twee-controleurs systeem, noodgedwongen met Hateboer op de back), en ik ga er ook vast van uit dat Burnet binnenkort weer terugkeert binnen de gelederen. We missen echt een 'echte' linksback. Dit systeem met diepe backs past denk ik uitstekend bij de snelheid van Burnet. Tot die tijd Van Nieff als oplossing dus.

Padt
Hiariej
Botteghin
Kappelhof
Burnet
Kieftenbeld
Antonia
Mahi
Chery
Hoesen
De Leeuw
3 november 2014 om 16:31

Spijker op de kop Sjonnie je kunt zien dat je voetbal verstand hebt, alleen zie ik Van Nieff liever wel in de basis vanwege zijn weergaloze trap op nummer 10 kan die niet spelen gewoon om dat Chery twee klasse beter is. Vond Dino niet zo sterk spelen, hij kreeg weinig ballen dat geef ik toe maar de ballen die hij kreeg liet hij vaak van de voet springen.

Padt
Hateboer
Botteghin
Kappelhof
Burnet/VdL
Mahi
Hiariej
Van Nieff
Chery
De Leeuw
Hoesen
3 november 2014 om 21:12

Behalve voetbalverstand kan Sjonniex het ook prima verwoorden! overigens vond ik Ilamovic zeer zwak...

3 november 2014 om 23:53

Van Nieff zijn traptechniek is ook een van de weinige bruikbare kwaliteiten die hij heeft voor ons. Het is een groot talent, maar hij komt snelheid tekort en hij kan geen actie maken, twee vrij cruciale vereisten voor een diepe back. Als controleur zou hij misschien nog uit de voeten komen, al ben ik vrij tevreden met het duo wat er nu staat (als Maikel niet te veel gekke dingen doet). Chery is daarnaast een stuk slimmer en behendiger in aanvallend opzicht dan Yoell. In verdedigend opzicht oogt hij nogal laks en lui, maar qua creativiteit en aanvallend inzicht is hij een stuk verder dan Van Nieff. Daarnaast kan hij wel een mannetje passeren om zo ruimte voor een schot te maken, Yoell niet.

Over Islamovic ben ik het met je eens, technisch niet vrij sterk, maar fysiek wel. Daarom dus ook erg bruikbaar als pinchhitter als je iets wil forceren. De Leeuw en Islamovic als spitsenduo word je voetbaltechnisch gezien niet heel vrolijk van..

3 november 2014 om 23:59

Technisch inderdaad niet sterk. In combinatie met De Leeuw is dat dan geen ideaal duo. Fysiek is hij wel heel sterk, maar aangezien er geen bal van de zijkanten komt heb je daar ook niks aan. Wat ook opviel is hoeveel overtredingen hij maakte voor een spits. Niet normaal veel. Sommige kun je als slim bestempelen, maar ik denk dat veel te wijten vielen aan zijn eigen tekortkomingen (o.a. technisch) waardoor hij steeds achter de feiten aanliep en een overtreding nodig achtte om dat te herstellen. Hoesen is in zijn techniek en bijv. loopbewegingen veel verder dan Dino. Hij werd overigens in sommige kringen al als de slechtste Groningen spits in jaren bestempeld. Daar is het wellicht ook nog te vroeg voor, maar ook bij hem is nog veel winst te boeken, al ben ik bang dat je op deze leeftijd nog weinig aan iemands techniek kan bijspijkeren (zie De Leeuw).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren