Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse interesse komt te vroeg voor Twente-goalie: 'Eerst hier waarmaken'

Laatste update:

Timo Plattel hoeft voorlopig niet weg uit Enschede. De jonge doelman van FC Twente, die dit seizoen zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht, wordt gevolgd door Stoke City. Naar eigen zeggen heeft hij echter nog veel te leren en van een vertrek is voorlopig dan ook geen sprake.

De negentienjarige sluitpost, die in het uitduel met Heracles Almelo zijn eerste en tot nog toe ook laatste negentig minuten maakte voor de Tukkers, werd onlangs door zijn zaakwaarnemer op de hoogte gesteld van de Engelse interesse. “Het bleef bij de mededeling dat Stoke me al een tijdje in de gaten houdt. Ik vind dat wel mooi, maar verbind er nog niet al te veel conclusies aan”, vertelt hij in De Stentor.

Plattel wil zich eerste bewijzen bij FC Twente, alvorens hij denkt aan een vertrek uit de Grolsch Veste. “Mijn uiteindelijke doel is om eerste keeper te worden van FC Twente. Ik zat afgelopen seizoen veertien keer op de bank bij het eerste en eenmaal stond ik in de basis. Daar heb ik van genoten. Ik ga komende zomer vol de concurrentiestrijd aan en zie wel waar dat toe gaat leiden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de komende 2 a 3 seizoenen zal naar alle waarschijnlijkheid Stevens in de basis staan, dus het lijkt me verstandig dat hij komend seizoen verhuurd wordt aan een Jupiler League club.

13 juni 2013 om 11:18

Jong FC Twente misschien een optie dan?

13 juni 2013 om 11:54

Joop , graag met jonge (niet te duur) spelers die graag voor Twente willen voetballen en het gras op willen vreten ..... VZ oke zo ????

13 juni 2013 om 11:19

Jong Twente speelt toch ook gewoon in de Jupiler League? Mooie gelegenheid lijkt me zo.

13 juni 2013 om 11:30

Goedemorgen, was er nog even niet helemaal bij geloof ik. Is inderdaad perfecte optie voor hem!

Goede instelling, maar de wedstrijden die ik van hem heb gezien vond ik hem niet zo sterk. Hij keepte die wedstrijd alleen omdat Twente de pech had dat zowel alle keepers geblesseerd waren.

13 juni 2013 om 11:55

Dat ben ik niet met je eens. Ik vind hem wel goed. Hij komt zeker over, coacht goed. In de wedstrijd tegen Heracles hield hij er een paar goede ballen uit.

Ik zou liever met Plattel verder gaan dan met Marsman.

Moet het de komende seizoenen toch afleggen tegen de keeper van jong oranje na het ek, Sonny Stevens.

Maar met Stevens, Plattel, Bednarek, Dronkers, eventueel Marsman nog heeft twente toch talentvolle keepers, als je ziet dat zo'n Marsman de voorkeur krijgt boven Sergio Padt van Gent in jong oranje... En die mag zomaar weg

Stevens
Rosales - Bengtsson - Bjelland - Schilder
Ebecilio
Promes - Gutiérrez
Hölscher - Castaignos - Tádic

Tis nog wat jong op dat middenveld allemaal, maar ik ben zelf gewoon geen fan van Willem Janssen, Brama mag van mij gaan met Ebecilio, Eghan, Pelypessy... Promes vind ikzelf een supertalent, echt een goede speler, misschien even aanpassen maar zie ik als potentieel basisspeler en Gutiérrez heeft echt heel veel in zich als je het mij vraagt.

Als er niemand meer aangetrokken wordt, dan verwacht ik dit als basis, of ten minste dat verwacht ik niet, dat vind IK de leukste basis.

Jullie?

13 juni 2013 om 11:28

@maher4ever

Ebecilio zit er nog geen 2 maanden en mag al gaan?

13 juni 2013 om 11:31

jeffreysch,

Nee brama mag gaan met de aanwezigheid van Ebecilio, Eghan en Pelupessy

13 juni 2013 om 11:56

dan moet je een komma zetten tussen met en Ebecilio, zoals het er nu staat dan zeg je dat ze alle 4 wegmogen :P

13 juni 2013 om 11:50

Ben het in grote lijnen wel met je opstelling eens. Ik zou echter niet met een centrum spelen met Begntsson en Bjelland, dan kom je echt snelheid te kort. Daarnaast betwijfel ik of Brama komende seizoen gaat vertrekken en is het natuurlijk wel afwachten wat Ebicilio daadwerkelijk toevoegt. Voor mij is er eigelijk maar 1 ding belangrijk voor volgend seizoen: Een team dat weer vol voor de overwinning wil vechten en waar wij ons als supporters mee kunnen identificeren. Dat was dit seizoen met de lapzwansen Fer en Mihaylov wel anders.

13 juni 2013 om 12:06

Fer heeft in de tweede seizoenshelft niet veel toegevoegd, maar om hem voor lapzwans uit te maken vind ik een beetje te ver gaan. In de eerste seizoenshelft heeft hij ontzettend goed gespeeld en hij had een heel groot aandeel in de winst op Bursaspor.

13 juni 2013 om 13:10

Fer speelt pas slecht sinds de winterstop. zal ook wel mede een beetje aan Joop en Johan Derksen liggen. maar hij speelde de tweede helft ook wel echt als een druif. die jongen is echt ver onder zijn niveau gezakt. maar als ik hem nu zie spelen op het EK dan kan hij het toch wel. misschien had Twente hem als aanvallende middenvelder moeten gebruiken i.p.v. verdedigend. Janssen komt zwaar tekort en Brama mag ook weg.

Er moeten nog 1 of 2 middenvelders bijkomen, want nu is het middenveld wel heel erg jong. en misschien assaidi nog halen voor chadli

13 juni 2013 om 11:59

Maher en Kogelgat , ik ben het helemaal met jullie eens . Brahma mag van mij ook wel blijven liever heb ik dat Janssen vertrekt !!

13 juni 2013 om 12:18

Je kutn toch op z'n minst Brama correct spellen? :\

13 juni 2013 om 12:37

Kutn ?? En een mening misschien ??

13 juni 2013 om 12:08

Op zich wel een leuke opstelling maar er scheelt nog wel veel aan. Bengtsson en Bjelland vindt ik geen goed koppel. Zou het niet erg vinden als een Van Dijk of van der Hoorn of mogelijk Nick Viergever naast Bjelland komt.

Op het middenveld mis ik een killer die af en toe een vieze overtreding maakt als het nodig is.

Daarnaast vind ik Hölscher als basisspeler niet goed genoeg. Als volgens jou opstelling, Chadli, Fer en Brama verkocht worden moet er wel geld over zijn om een leuke buitenspeler te halen.

En hij speelt bij Twente sowieso. Of hij wint het gevecht met Stevens voor het eerste of hij gaat de in JL een seizoen spelen op goed niveau.

13 juni 2013 om 15:44

Alleen maar goed inderdaad!
Michaylov had van concurrentie de afgelopen 2 jaar niet echt te vrezen helaas. Misschien dat hij daarom de scherpte ook miste?

Voor deze spelers is het geweldig dat hij de beloften van Twente in de JL spelen. Ik verwacht dat sommigen veel sneller stappen kunnen gaan maken. Plattel acht ik er daar 1 van.

14 juni 2013 om 11:56

Denk ik ook. Twente gaat komend jaar niet vanzelfsprekend in de top spelen, maar als er voldoende talent in de jeugd op hoger niveau gaat spelen gaat de jeugd over 2 jaar de basis worden van een nieuwe Twente 1.

Ik ben afgelopen jaar in De Kuip en in de ArenA geweest. Arena is heel mooi maar de kuip is geweldig. Jammer dat het waarschijnlijk weggaat. Elke club droomt van zo'n stadion!

Waar is Leroy ?????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren