Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Engelse grootmacht denkt in zoektocht naar goals aan huren van Benzema’

Laatste update:

Chelsea is naarstig op zoek naar doelpunten en kan in die zoektocht weleens zijn antwoorden vinden in Saudi-Arabië. Volgens The Telegraph heeft manager Mauricio Pochettino zijn zinnen gezet op een ervaren doelpuntenmaker. Daarbij valt vooral de naam van Karim Benzema, terwijl ook Roberto Firmino als serieuze optie aangekaart wordt.

"Pochettino zal de korte onderbreking ingaan met maar één gedachte in zijn hoofd: Chelsea heeft een doelpuntenmaker nodig", schrijft het Engelse medium.

"Het is goed mogelijk dat de manager zich tot Saudi-Arabië wendt bij het zoeken naar een spits, met Benzema en Firmino als potentiële versterkingen."

Tegen Fulham (1-0 winst) was een strafschop van Cole Palmer uiteindelijk net genoeg voor een overwinning, maar - mede door de wederom geblesseerd geraakte Christopher Nkunku - zijn wat extra doelpunten geen overbodige luxe voor the Blues.

Omdat Victor Osimhen te duur is en het steeds aannemelijker lijkt dat Ivan Toney het seizoen 'gewoon' afmaakt bij Brentford, is een halfjaarlijkse huur van een van de topspitsen uit Saudi-Arabië geen ondenkbaar scenario.

"Het is onwaarschijnlijk dat een gokje wagen met een spits die veel scoort in Nederland of Portugal goed uitpakt", schrijft The Telegraph. "Chelsea zal misschien daarom overwegen om een korte huurdeal met Firmino of Benzema te bewerkstelligen."

De in Saudi-Arabië ongelukkige Benzema heeft zich bij Al-Ittihad onmogelijk gemaakt en is daar inmiddels uit de selectie gezet. Hij zal ook niet aanwezig zijn bij de voorbereiding van het team op het nieuwe seizoen.

Firmino heeft, sinds zijn hattrick in de eerste competitiewedstrijd, niet meer gescoord voor Al-Ahli en worstelt dus met zijn vorm. De salarissen van beide heren zouden nog wel eens een groot obstakel kunnen vormen bij een mogelijk vertrek naar de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op deze manier kan Chelsea binnenkort met 3 ploegen apart van elkaar in de Engelse competitie meedoen. Misschien moet Chelsea eerst even beginnen met de overbodige spelers te lozen en eindelijk een team te gaan bouwen. Op deze manier is toch niet te doen.

15 januari 2024 om 10:13

Als ik Benzema was zou ik alleen naar Arsenal vertrekken. Clubs als United, Chelsea of Tottenham is weinig eer aan te behalen. Bij Arsenal daarentegen zou hij Champions League spelen en strijdt hij nog volop mee om de titel. Flikt hij het om dan een van de twee te winnen en ook nog eens belangrijk te zijn in die periode, dan maakt hij zich instant onsterfelijk. Eindelijk weer een prijs voor Arsenal, dan wel Europees of Nationaal. Dat zou toch wat zijn. Daarmee zou Benzema zich toch wel onderscheiden van de andere succesvolle generatie waarmee hij vele Champions League heeft gepakt. Want vele van hen, op een paar na, hebben niet die successen gepresteerd ergens anders. Benzema zou dan een van de weinigen zijn die dat wel heeft gedaan.

15 januari 2024 om 14:52

Chelsea is toch wel echt de club met het meeste bizarre transferbeleid van de wereld.

Wat mij betreft een hele goede oplossing als je aankomende zomer pas een echte vaste spits aan wil gaan trekken. Benzema is een speler van een klasse die we sinds Drogba niet meer gehad hebben, als je hem voor 6 maanden naar Londen kunt halen moet je er eigenlijk geen seconde over nadenken.

Afgelopen zomer was al wel duidelijk dat het seizoen te lang en te zwaar zou zijn om enkel Jackson en Broja te hebben. Jackson is een centraal geposteerde linksbuiten en heeft nog moeite met het niveau en Borja is een jaar geblesseerd geweest met een zware knieblessure en heeft echt 12/18 maanden nodig om weer op niveau te komen en het ritme aan te kunnen, daarna kan hij pas zijn potentie doorontwikkelen..

15 januari 2024 om 10:01

Je zult maar trainer zijn bij Chelsea en als je de zaak niet op de rit krijgt vraag je gewoon weer om een rits spelers. We scoren niet dus nu maar vragen om Benzema. Misschien hebben ze gewoon een hele slechte trainer die voor een miljard aan spelers niet verder komt dan de middenmoot.

Volgens mij kunnen ze beter proberen voor al dat geld een fatsoenlijke trainer aan te trekken.

15 januari 2024 om 10:08

Eens, ze hadden natuurlijk ook voor een miljard de succestrainer die we hadden kunnen laten zitten en fatsoenlijke spelers kopen.. Het ideale scenario zou zijn geweest dat ze niet een complete bovenbouw aan kinderen zouden hebben gekocht.

15 januari 2024 om 10:11

Hoop vooral van niet, Benzema voor een pak geld huren om 7de te worden? Seizoen is toch al voorbij.

15 januari 2024 om 10:15

Ben jij bereid om nog 6 maanden naar Jackson te kijken? Die met iedere "rush" gewoon blind tegen een tegenstander aanloopt of de bal van vrij dichtbij bijzonder hoog over schiet?

Het is voor Chelsea een belangrijke dag vandaag. De Premier League gaat bekend maken of ze de financiële plaatjes van de clubs geloven of dat er onderzoeken moeten komen, in dat kader is het dus wel essentieel dat er Europees voetbal gehaald wordt dit seizoen. De eigenaren brengen de club in gevaar met hun idiote manier van uitgeven als de prestaties niet snel verbeteren.

15 januari 2024 om 12:04

Er moet een spits voor de lange termijn komen, anders geef je maar Broja of Jackson een kans. Benzema is al weer 37, voor de korte termijn kost die gewoon veel te veel voor wat die kan opleveren.
We gaan hoogstens Conference League halen wat financieel peanuts is in vergelijking met de CL.

15 januari 2024 om 14:37

Ik weet niet wat Benzema zou moeten kosten, natuurlijk moet je er niet aan beginnen als je net zoveel moet betalen als voor Felix vorig seizoen maar afhankelijk van de prijs denk ik dat je nog best met Benzema in zee moet kunnen gaan.

Net alsof een spits uit de Saudi Arabian Premier League wel rendeert

Chelsea kan straks echt 3 top squads afleveren. In dat geval mogen ze Madueke wel in Eindhoven stallen, mocht Vertessen vertrekken.

15 januari 2024 om 10:04

3 top squads? Ze kunnen nog niet eens 1 top squad afleveren, ze staan niet voor niets zo laag.

15 januari 2024 om 10:06

Blijkbaar kan niet iedereen aarden in SA. Hij is niet de eerste.
Dat wil niet zeggen dat zijn kwaliteiten ineens weg zijn.

Chelsea moet inderdaad gaan verkopen. Spelers worden ook niet beter van niet spelen.

15 januari 2024 om 10:08

Kwaliteit is kwaliteit, het feit dat je een half jaar of een jaar in een mindere competitie hebt gespeeld neemt niet ineens al je kwaliteiten weg.

15 januari 2024 om 10:44

Spits uit de Saudian huppeldepup league die doodleuk de 3e eeuwige MVP Champions League is achter Messi en Ronaldo, nee, die gaat echt niet renderen in de Premier League hoor. Voor de grap ff googlen hoeveel goals in hoeveel wedstrijden tegen Engelse topteams in de CL? Wat een onzin lees je hier soms zeg

15 januari 2024 om 11:08

Zou in een klap de beste spits zijn in de PL (met haaland) speelt pas een half jaar in Saudi + die competitie is ook gewoon steeds beter aan het worden.

15 januari 2024 om 13:20

"het is onwaarschijnlijk dat een gokje wagen met een spits die veel scoort in Nederland of Portugal goed uitpakt", schrijft The Telegraph. "

Naar dit stukje refereerde ik Volgens mij doet mijn emoticon het niet voor iedereen.. Dit was bedoeld als sarcasme, want dit zou uiteraard een versterking zijn voor menig Premier League club.

Ik denk dat Chelsea nog 2 en een half miljard euro en 38 spelers aan de zoektocht moet voegen. Benzema zijn contract kunnen ze misschien uitsmeren over 17 jaar, dat brengt ze dan ook een heel eind qua ffp.

Natuurlijk joh, FinancialFairPlay geldt voor sommige clubs niet.

Chelsea heeft ondertussen 35 (!!) spelers in de selectie en nog eens 9 spelers verhuurd van het 1e elftal.

BELACHELIJK.

En nog altijd krijgen ze het niet voor elkaar om te presteren.

Die club is er nog veel erger aan toe dan United. En dat 2,5 jaar nadat ze nota bene de CL wonnen.

Monsieur Karim is wat mij betreft ook hartstikke welkom bij Liverpool. Na anderhalf seizoen Nunez is het tijd om ongemakkelijke conclusies te trekken, Jota chronisch geblesseerd, halfjaar Benzema, dan transfermarkt op voor een spits voor de toekomst. En volgend seizoen voornamelijk in grote wedstrijden Benzema inzetten, in makkelijke en gewone wedstrijden op de bank en onze andere spits. Staan we verassend achter tegen een random team: wederom Benzema inzetten als redder in nood. (flikte dit geintje jarenlang bij Madrid na Ronaldo's vertrek) Voor aankomend anderhalf seizoen kunnen we heel wat aan hem hebben. Zeldzame kwaliteit.

Waarom haalt Chelsea Brobbey, de revelatie van 2023/2024 niet? Hem kopen is stukken goedkoper dan Benzema voor 6 maanden huren.
De kenners zien al jaren in hem de Drogba van zijn leeftijdscategorie, een Drogba die niet hoeft te worden afgestaan voor de Africa Cub.
Een gegarandeerde investering in heel veel doelpunten en succes!

Arsenal noet hem halen, hebben weer eens een Franse topspits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren