Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emre Mor droomt hardop: ‘Real Madrid, maar Barcelona zou ook kunnen’

Laatste update:

Emre Mor werd afgelopen zomer door Borussia Dortmund voor bijna tien miljoen euro weggeplukt bij FC Nordsjaelland. Hoewel hij rustig wordt gebracht door trainer Thomas Tuchel, durft de negentienjarige aanvaller groot te denken. De tienvoudig Turks international ambieert een carrière in de Spaanse top.

"Ik droom ervan om voor Real Madrid te spelen, om er een ster te zijn. Mijn grootste droom is om op een dag voor Real te spelen, al is het daar momenteel nog te vroeg voor", vertelt Mor in gesprek met Hürriyet. "Ik zou ook voor Barcelona kunnen spelen. Wanneer? Dat weet ik nog niet."

Mor geeft evenwel aan nog veel te kunnen leren bij Dortmund. De behendige dribbelaar speelde tot dusver dit seizoen vijftien officiële wedstrijden voor de Duitse grootmacht, waarin hij goed was voor één doelpunt. "Dortmund behoort tot de grootste clubs ter wereld en ik leer er bijzonder veel", besluit Mor.

Emre Mor is het grootste talent van Turkije

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt als een kip zonder kop deze jongen. Zoveel talent maar neemt keer op keer de verkeerde beslissing.

29 maart 2017 om 23:39

Ja vriend wat had je dan gedacht hij is volgens mij net 18 geworden. Hij forceert soms teveel waardoor hij onnodig balverlies lijdt maar je kunt duidelijk zien dat hij een groot talent is. Hij doet me een beetje denken aan messi, ik zeg een beetje vooral hoe de bal bij hem blijft plakken. Nu moet ie gewoon vooral veel spelen, een uitleenbeurt zou een goede zijn.

29 maart 2017 om 23:55

Staat gewoon in de tekst dat hij 19 is, neemt niet weg dat hij nog erg jong is!

On: ik volg het Duitse voetbal niet zo, maar wat heeft Dortmund toch verrukkelijke talenten op de vleugels met Dembélé, Pulisic en Mor. Drie van de grootste aanvalstalenten ter wereld wat mij betreft, samen met Mbappé natuurlijk.

Edit: en dan vergeet ik voor het gemak ook gewoon Isak, ook een gigantisch talent.

Ach zijn instelling is totaal verkeerd. Ik zie hem zo niet de basis halen van Dortmund. Als hij nou even zich zo focussen op Dortmund en ipv nu al dromen van Real of Barca. Qua potentie is Dortmund een absolute topclub

29 maart 2017 om 23:34

Die potentie moet nu dan wel eens waargemaakt gaan worden, een vertrekkende Aubameyang en constante blessuregolven helpen ze ook niet echt op weg. Ik heb immens respect voor Dortmund dat ze hun vertrekkende spelers altijd zo makkelijk (lijkt het wel) opvangen voor relatief lage prijzen, maar vaak worden deze spelers daar dan toch weer weggeplukt.




Laat die gozer lekker dromen. Zo lang hij dat in zijn achterhoofd heeft zal hij in elk geval genoeg motivatie hebben om zich zo goed mogelijk te laten zien, wat concurrentie betekent en goed voor Dortmund is.

Wat heeft dortmund toch een wereld team in potentie met Mor, Dembele, Pulisic en Weigl voorop. Als zij deze spelers weten te behouden word het genieten geblazen

30 maart 2017 om 08:04

Vergeet Isak niet

30 maart 2017 om 10:01

Isak en Passlack

Dromen is altijd leuk maar van alle talenten bij Dortmund is hij toch de minste gebleken

30 maart 2017 om 02:52

Groot talent die nog met Turkije een hele mooie actie had. Weet alleen niet goed is om hem te verhuren zou hem persoonlijk er wel bij houden. Maar kom op uberhaupt al praten over Real Madrid? Staar je niet zo blind, Borussia Dortmund is een prachtige kans dank god op je blote knieen dat die je hebben gescout in Denemarken (?) bij een kleine club.

30 maart 2017 om 07:42

Als hij niet door dordmund gescout zou worden zou een ander club wel komen hoor, want hij was de enige uitblinker als 18-jarige jongen (destijds) in het turkse elftal op het EK. Werd ook gezien als een groot talent in denemarken, dus het is niet dat ze hem uit the nowhere hebben gevonden.

Vooral lekker blijven dromen, verder komt het niet. Werkt hard en af en toe een leuke actie, maar dat was het dan ook wel.

Toch vind ik het dan weer jammer om te zien dat zo'n jongen voor het Turkse elftal speelt en niet voor Denemarken. Tuurlijk is het ergens te begrijpen, zijn ouders zijn Turks, maar gek dat de binding met Turkije dan toch nog groter is dan met het land waar je bent geboren en opgegroeid.
Mensen die over zijn instelling beginnen; hij slingert echt niet eigenhandig de wereld in dat hij bij Real wil spelen hoor. Het wordt hem gevraagd en hij geeft heel netjes aan dat het nu nog te vroeg is om hierover na te denken, maar dromen mag.

30 maart 2017 om 08:34

Wat is daar gek aan? Je word als Turk opgevoed, tuurlijk voel je je een Turk dan.

30 maart 2017 om 09:43

Ik vind het gek omdat ik het mij niet kan voorstellen. Alles om je heen is Deens, je ouders worden langzaam aan Deens (lijkt me) en je gaat enkel voor familiebezoekjes/vakanties naar Turkije. Je ziet het overal gebeuren dus het zal de algemene tendens zijn, maar nogmaals, ik vind het moeilijk om het mezelf voor te stellen dat je je in het geval van Mor Turks voelt.

30 maart 2017 om 12:19

Het is te begrijpen dat het raar overkomt als je zelf niet dezelfde situatie meemaakt. Ik ben turks en nederlands en voor mij zijn de Özils en Emre Cans juist moeilijk te begrijpen

30 maart 2017 om 10:24

In emres geval kan ik begrijpen dat hij voor denemarken zou kiezen aangezien hij half turks is en nauwelijks tot miet turks praat, maar buiten emre mor zelf en over de allochtonen hier zouden de meeste turken ook hetzelfde beslissing nemen. Je word door turkse ouders met de turkse cultuur en taal opgevoed. Je gaat elk jaar naar turkije voor vakantie en familiebezoek. De binding door geloof met turkije heeft vast ook nog wel een groot aandeel (moslim zijn is niet perse iets turks maar je begrijpt wel wat ik bedoel). Dit is niet respecloos tegenover het land waar je bent opgegroeid hoor. Ik bijvoorbeeld heb me juist naar mijn mening geintegreerd, betaal keurig mijn belasting en doe alle plichtingen net als elke nederlander. Ben Nederland ook enorm dankbaar dat ik hier mag wonen, maar toch voel ik me meer turks dan nederlands. Dat neemt niet weg dat ik het land haat of iets dergelijke, maar zowel wijzelf als autochtoonse nederlanders zien ons eerder als een turk dan nederlander in negen van de tien gevallen.

Moet gewoon een flinke reeks wedstrijd maken. Dormund speelt met veel risico en dat doet Mor ook. Prima combo, 1 middenvelder opofferen. Doet echt geniale dingen met de bal! Blijven pushen, daar leert hij ook het meest van. Vooral bij balverlies in risicovol gebied.

30 maart 2017 om 10:27

Ik weet niet hoe het bij dordmund is, maar bij de turkse elftal heb ik het idee dat emre vooral volwassen moet spelen voor de resultaat. Zie verschil ronaldo met manchester en real bijvoorbeeld. Hij probeert af en toe te veel de show te spelen met zijn geweldige techniek. Het is geweldig om naar te kijken want dat mis je veel in het hedendaagse voetbal, maar met een volwassenere instelling is er misschien wel meer resultaat te behalen denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren