Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emenike en Payet schitteren en helpen West Ham naar kwartfinales

Laatste update:

West Ham United heeft zich, ondanks een vroege achterstand, zondag eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de FA Cup. Op bezoek bij Blackburn Rovers werd er met 1-5 gewonnen. De voor het eerst in de basis startende Emmanuel Emenike was samen met Dimitri Payet de grote man. Allebei namen ze twee treffers voor hun rekening. Beide teams eindigden het duel overigens met tien man. Chris Taylor en Cheikou Kouyate pakten een rode kaart.

/

Blackburn kende de betere start tegen de Premier League-ploeg en dat leidde al snel tot de nodige kansjes. Uiteindelijk viel de openingstreffer na zo’n twintig minuten. Een afgeslagen hoekschop kwam voor de voeten van Ben Marshall, die de bal prima tegen de touwen schoot. Lang hield de voorsprong niet stand. Victor Moses kon ongehinderd opstomen en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied de bal tegen de touwen. Nog voor rust maakte West Ham ook de 1-2. Payet mocht aanleggen voor een vrije trap een schoot deze op schitterende wijze tegen de touwen.

Na rust kwam Blackburn wederom sterk uit de kleedkamer, maar de ambities van the Rovers kregen snel een knauw. Taylor pakte zijn tweede gele kaart na een overtreding op Moses en mocht inrukken. Tien minuten later besliste West Ham het definitief. Michail Antonio miste eerste nog een opgelegde kans, maar daarna kon Emenike prima afronden. De spanning kwam toch weer terug, toen Kouyate een kwartier voor tijd de doorgebroken Adam Henley neerlegde. Nadat eerst Moses al de 1-4 had moeten maken, maakte Emenike zijn tweede doelpunt. De kans op een hattrick liet hij vervolgens nog liggen. In de blessuretijd maakte Payet het feest compleet door na een snelle uitbraak de 1-5 binnen te schieten.

Denk jij dat West Ham United de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu ben ik normaal niet zo'n zeiker, maar lees die artikelen toch eens na vz.

Lekker ik gun het Emenike wel, helaas wist Fener niet goed gebruik te maken van hem.

21 februari 2016 om 17:22

Ik wou echt dat hij was gebleven, ik weet zeker hij zou beter in het systeem komen dan Fernandao met perreira

21 februari 2016 om 17:50

Ja idd 100x liever Emenike dan slome Fernandao.

21 februari 2016 om 17:55

#fbhell

Hoop dat je niet bedoeld dat Emenike niet de kans heeft gehad.

En dat je hem ondanks al die onrespectvolle actie's nog in jullie tenue wil zien snap ik ook niks van.

21 februari 2016 om 18:12

Ik zeg niet dat hij niet genoeg kans heeft gehad maar dat hij destijds niet in het systeem paste met slome gasten als kuyt om hem heen. Nu zou hij veel beter presteren en meer aanvoer krijgen van de vleugels. Had hem graag terug gezien ipv Fernandao.

21 februari 2016 om 18:33

@fbhell ik denk dat Emenike alleen zou passen in een team dat countert, en FB domineert altijd en speelt altijd rondom de 16 van de tegenstander. Denk dat Emenike beter in ons systeem zou passen bijv.

21 februari 2016 om 18:23

Goeie speler maar heeft wel veel kansen nodig om te scoren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren