Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emanuelson maakt kennis met ziedende fans: 'Uit is thuis voor tegenstanders'

Laatste update:
/

De fans van Atalanta hebben hun onvrede geuit over de prestaties van hun favoriete club. Tijdens de training ter voorbereiding op het duel met Sassuolo lieten zij luidkeels weten dat de maat nu echt vol is. De club van Urby Emanuelson is afgezakt naar de zeventiende plek in de Serie A en moet vrezen voor degradatie.

Zondag wacht Atalanta een nieuwe kans om afstand te nemen van de onderste regionen. "We zijn klaar met alle nederlagen", beten de boze fans, zo'n 1.500 in totaal, hun eigen spelers toe. "Ons stadion is een thuis geworden voor ploegen die hier op bezoek komen." De laatste zege van de club dateert van 1 februari. Sindsdien werd er vijf keer verloren en drie keer gelijkgespeeld.

De supporters hebben de spelers laten weten dat zij zich niet meer in het nachtleven van Bergamo hoeven te vertonen als de resultaten niet op korte termijn verbeteren. Dat geldt dus ook voor Emanuelson, die in de winterstop overkwam van AS Roma. Zijn inbreng blijft tot nog toe beperkt tot één assist in zes optredens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon terug komen na ajax

11 april 2015 om 21:39

Liever niet. Zijn ervaring en Ajax verleden is leuk maar ik denk niet dat hij nog wat toevoegt. Kan alleen maar teleurstellen denk ik.

11 april 2015 om 21:50

Denk je dan dat Boilesen meer toevoegt dan Urby?

11 april 2015 om 21:51

Ook als linksback? Lijkt mij dat hij daar wat toevoegd en in hem heb je een eventuele middenvelder en linksvoor.

12 april 2015 om 11:00

Ik vond hem nooit zo sterk op linksback. Aanvallend wel goed maar maakte in verdedigend opzicht te veel fouten.

11 april 2015 om 23:29

Hoe bedoel je, na Ajax? Hij moet toch juist naar Ajax? Want wat komt er na Ajax?

Misschien niet terug naar Nederland maar wel uit Italië. Dat licht hem niet vind ik.

Denk dat Urby zich niet zo vaak in het nachtleven bevindt dus lekker boeiend.

11 april 2015 om 23:27

Nou, dat denk ik wel. Want 90% van de profs doen dat wel.

Emanuelson heeft al eerder aangegeven niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Ajax te staan. Hij zou dan een goede vervanger kunnen zijn voor Boilesen voor de lb positie. Daarnaast neemt hij de nodige ervaring mee.

11 april 2015 om 23:43

Urby vindt zichzelf hoogstwaarschijnlijk te goed om op de linksbackpositie te gaan spelen. Bovendien is het voor Ajax ook geen logische zet. Een linksback dien je zelf op te kunnen leiden. Het zou ronduit beledigend zijn aan het adres van de jeugdopleiding als Emanuelson linksback gezet zou worden. Veel duurder en hij blokeert de doorstroom van talenten.

11 april 2015 om 23:51

Dit seizoen is al vaak genoeg gebleken dat er bij Ajax ervaring bij moet en Emanuelson kan dit meebrengen. Jij wilt dus gewoon weer een jeugdspeler op de linksback neerzetten, hiermee zal Ajax geen kampioen worden of potten breken in Europa.

Emanuelson heeft bij Milan bijna alles op de linksback positie gespeeld en in zijn vorige periode bij Ajax ook regelmatig.

Ik zou het zeker een versterking vinden voor Ajax volgend seizoen.

Wat heeft hij een fout gemaakt zeg, om naar Italië te verkassen. Past daar totaal niet, en als ik hem was zou ik snel naar een andere competitie gaan. Ajax zou een optie zijn als hij linksback wil spelen, maar zie hem eerder in Spanje eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren