Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: geduldige topscorer en absolute uitblinker bij NAC Breda

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag stond de zevende speelronde op het programma. Heracles Almelo mag zich door de zege en het puntenverlies bij de concurrenten de grote winnaar noemen, terwijl ook FC Den Bosch, MVV Maastricht en NAC Breda uitstekende zaken deden.

Het doel wordt deze week verdedigd door Michael Brouwer. De goalie van Heracles hield voor de vierde keer dit seizoen de nul. In de voorhoede is een plekje ingeruimd voor ploeggenoot Emil Hansson. De buitenspeler creëerde tegen Telstar (0-3) vijf kansen, meer dan iedere andere speler in speelronde zeven van de Keuken Kampioen Divisie. Willem II (Freek Heerkens en Pol Llonch) en MVV Maastricht (Rein Van Helden en Sven Blummel) leveren eveneens twee spelers af.

Uitgelicht
De spitspositie wordt ingevuld door Dylan Vente. De aanvaller van Roda JC is topscorer van de Keuken Kampioen Divisie met acht treffers en blijkt bijzonder geduldig. Tegen FC Eindhoven (3-3) scoorde Vente na 92 minuten en twee seconden. Sinds de start van het seizoen 2021/22 was de aanvalsleider vaker trefzeker na de negentigste minuut dan iedere andere speler (vier keer). Absolute uitblinker deze speelronde was Boyd Lucassen. De verdediger van NAC Breda scoorde tweemaal en was de speler met de meeste gewonnen tackles (vier), balheroveringen (acht) en balcontacten (74).

Elftal van de Week: Brouwer (Heracles Almelo); Lucassen (NAC Breda), Heerkens (Willem II), Van Helden (MVV Maastricht), Milovanovic (Jong Ajax); Colyn (Jong PSV), Ahannach (FC Den Bosch), Llonch (Willem II); Blummel (MVV Maastricht), Vente (Roda JC), Hansson (Heracles Almelo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb lang niet alles gezien deze speelronde, dus ik weet het niet zeker, maar ik mis toch wel van Hintum in deze basiself. Toch de matchwinner tijdens PEC - ADO



Nou ik het zo spannend niet, maar eigenlijk scoorde Lucassen maar 1 keer. Hij schoot bij een goal namelijk gewoon tegen Vet aan (mede NAC speler). Vind het best vreemd dat overal de goal aan Lucassen is gegeven. Hoe licht een aanvallende speler de bal ook raakt, de laatste die hem aanraakt voor hij over de lijn gaat is toch echt de doelpuntmaker.

20 september 2022 om 16:27

Dat is dus niet de regel. De regel is dat de aanvaller de doelpuntenmaker is, ook als de bal nog van richting wordt veranderd, mits het initiële schot op doel was. Zou de bal echter naast of over vliegen, en wordt hij dan nog aangeraakt door de verdediger waardoor hij in eigen goal gaat, is het wel een eigen doelpunt.

20 september 2022 om 16:53

Vet is dan ook een ploeggenoot van Lucassen. Beiden NAC. Ik ken die regel, maar dat is als degene waar tegenaan geschoten is van de verdedigende partij is. In deze waren ze beide van de aanvallende partij. Daarom gaat die regel niet op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren