Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elfduizend kinderen zien Internazionale averij oplopen tegen Sassuolo

Laatste update:

Internazionale is het nieuwe kalenderjaar niet met een overwinning begonnen. De nummer drie van de Serie A kwam zaterdagavond niet voorbij Sassuolo: 0-0. Inter heeft nu een achterstand van vier punten op Napoli, dat zondag nog in actie komt, en een voorsprong van zeven punten op AS Roma. Stefan de Vrij deed de gehele wedstrijd mee bij i Nerazzurri.

De wedstrijd zou achter gesloten deuren worden afgewerkt, vanwege de recente racistische uitingen door Inter-supporters aan het adres van verdediger Kalidou Koulibaly van Napoli. Met goedkeuring van de Italiaanse voetbalbond had de club echter 11.000 kinderen uitgenodigd om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Ook lanceerde Inter het 'BUU'-initiatief: een afkorting voor Brothers Universally United. De club spoort supporters aan om 'BUU' op te schrijven in plaats van het boegeroep te uiten; de kinderen gaven daar gehoor aan. Verder zagen ze een eerste helft waarin Inter het moeilijk had met Sassuolo.

De eerste echte kans was voor de bezoekers: Manuel Locatelli schoot vanaf de rand van het strafschopgebied maar net naast. Namens Inter knikte Matías Vecino over de lat, terwijl doelman Samir Handanovic van de thuisploeg een geplaatst schot van Kevin-Prince Boateng moest verwerken. Een van de meest gevaarlijke momenten kwam van Domenico Berardi, die de lat trof na een fraai opgezette aanval van Sassuolo. Matteo Politano zag zijn inzet van dichtbij gepareerd worden door Sassuolo-doelman Andrea Consigli. Tien minuten na rust was Boateng opnieuw dicht bij de openingstreffer, maar weer lag Handanovic in de weg.

Na een voorzet van Danilo D'Ambrosio kon Mauro Icardi twintig minuten voor tijd vrij binnenkoppen, maar zijn inzet ging naast. Invaller Lautaro Martínez mocht het eveneens proberen met het hoofd en zijn inzet werd gekeerd door Consigli. De tijd begon te dringen voor Inter en het lukte de ploeg van Luciano Spalletti niet meer om het verschil te maken. Zodoende raakt de nummer drie van de Serie A mogelijk nog verder achter op Napoli; de concurrent neemt het zondag thuis op tegen Lazio en kan de voorsprong vergroten tot zeven punten.

Verdiende Internazionale meer dan een punt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi initiatief, met die kinderen. De aanleiding is niet leuk, maar zulke acties zouden eigenlijk vaker voor moeten komen. Gemiddelde club kan z'n tribunes toch niet vullen, dus speciale gratis kindervakken zouden een mooie manier zijn om te vullen.

Domper zeker maar Sassoulo is onderhand een angstgegner geworden voor Inter. Laatste 5 wedstrijden niet van gewonnen.

Dramapot ga er geen woord meer aan vuil maken. Brozovic Perisic Naingollan .. wat en drama allemaal weer vandaag

Helaas kunnen we weer niet winnen van Sassuolo en dit jaar heeft Inter er niet eens tegen kunnen scoren. Het lijkt wel alsof er echt een vloek heerst. 4 thuiswedstrijden en maar 1 miezerig puntje is gewoon een zeer matige statistiek. Ergste was ook dat Sassuolo vandaag gewoon de betere kansen had van de twee teams en verbazingwekkend dat ze niet scoorden.

Aanvallend liep het bij Inter totaal niet en Politano en Perisic waren enorm matig vandaag. Ik hoop echt op een nieuwe linksbuiten, want Perisic lijkt bij ons wel uitgeblust. Kan vrij weinig goed doen meer en ik denk dat hij behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren