Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Hassnaoui vindt op dag van vertrek bij Sparta nieuwe club in Schotland

Laatste update:
/

Soufian El Hassnaoui vervolgt zijn profcarrière in het shirt van Hearts uit Schotland. Dat brengt zijn zaakwaarnemer Henk-Maarten Chin maandag naar buiten via Twitter. De 24-jarige aanvallende middenvelder liet zijn contract bij Sparta Rotterdam ontbinden: de Kasteelclub bracht maandag naar buiten dat de twee uit elkaar gingen.

El Hassnaoui verzocht Sparta de nog een jaar lopende arbeidsverbintenis te verbreken. De club ging daarmee akkoord. El Hassnaoui was maar een jaar actief voor de Rotterdammers; voordien kwam hij vier seizoenen uit voor De Graafschap. Bij de nummer laatst van de Schotse Premier League heeft El Hassnaoui nu voor drie jaar getekend.

Hearts eindigde onderaan afgelopen seizoen en speelt straks dus in de Championship. Landgenoten als Virgil van Dijk, Derk Boerrigter (Celtic), Nadir Çiftçi (Turks-Nederlands, Dundee United), Melvin de Leeuw, Marc Klok, Darren Maatsen (Ross County) en Jeroen Tesselaar (Kilmarnock) kwamen afgelopen seizoen ook uit voor Schotse clubs.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had niet door dat er zoveel nederlanders speelden daar

16 juni 2014 om 19:55

Allemaal kut spelers op van dijk na

Hopen voor hearts dat het de nieuwe Mark de Vries is!

Is hearts overgenomen pas? Door iemand ofzo. Verder prachtige club voor deze speler. Hopelijk promoveren ze snel weer terug.

Zowel beter voor Soufian als voor Sparta dat hij nu een mooie club heeft gevonden waar hij wel aan spelen toe gaat komen. Dit is wel een speler met potentie maar mede dankzij blessures en een raar seizoen bij Sparta intern is het er niet helemaal uitgekomen. Succes in Schotland!

Goh zo speel je op de olympische spelen, en zo speel je op het 2e niveau in Schotland, wel bij een club met een heel mooie naam.

Hearts gedegradeerd?! Ik dacht altijd dat die na celtic en rangers destijds een van de beteren was daar.

16 juni 2014 om 17:17

Waren 15 punten in mindering gebracht door grote Financiële wanorde.

16 juni 2014 om 18:05

Ja die litouwse eigenaar heeft er destijds er een financiële puinhoop van gemaakt. Nu hebben ze bij hearts en vrouwelijke eigenaar.

Ehm natuurlijk is het beter voor beide partijen, maar waarom heeft Sparta het zo makkelijk geaccepteerd? Een hele lichte geldsom had toch niet verkeerd geweest! Al was het maar 1000 ofzo

Had meer verwacht van hem. Bij de Graafschap liet hij bij vlagen zijn talent en kwaliteiten zien, helaas niet helemaal uit de verf gekomen in zijn carrière (tot nu toe).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren