Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi: ‘Hij is een aanwinst voor elke topclub in Nederland’

Laatste update:

Tjaronn Chery werd in de slotfase van de winterse transferperiode met Feyenoord in verband gebracht. De middenvelder van FC Groningen werd naar verluidt gezien als de opvolger van Tonny Vilhena, die belangstelling van Southampton genoot. Laatstgenoemde vertrok echter niet naar Engeland en zodoende bleef Chery in de Euroborg.

/

Karim El Ahmadi had het leuk gevonden als Chery naar De Kuip was gekomen. De twee zijn goed met elkaar bevriend en de middenvelder van Feyenoord vindt Chery sowieso een goede speler. “Ik denk dat het een aanwinst is voor elke topploeg in Nederland”, zo verzekert El Ahmadi in gesprek met NUsport.

El Ahmadi is naar eigen zeggen niet op technisch directeur Martin van Geel afgestapt om Chery in een later stadium naar Rotterdam te halen. “Ik heb er niks over te zeggen, maar ik denk dat iedereen wel weet wat voor kwaliteiten die jongen heeft. Hij zou bij elke topclub passen.”

Tjaronn Cheryis te goed voor FC Groningen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

karim is een soort vader figuur voor tjaronn, dus kuipvrees zou hij vast en zeker niet krijgen..

5 februari 2015 om 20:49

Klopt, ze woonden in dezelfde straat, zaten op de zelfde basis- en middelbare school, Karim speelde ook al bij Twente toen Tjaronn werd gescout. Ze gaan ook nog vaak samen op vakantie.
Tjaronn was altijd hét talent van de wijk (Wesselerbrink- Bijvank) waar ook Turuc,witwerts en Chris David vandaan komen. El Ahmadi heeft op karakter toch een hele mooie carriere gekregen, maar Chery is iets completer imo. Twente heeft destijds dramatisch gekozen voor Brama ipv Karim. Voor mij zou het grappig zijn als Tjaronn nu uitgerekend bij Feyenoord belandt haha.

Laat Chery maar eerst eens constant spelen. Ik vind hem nog te wisselvallig. En hij is de laatste tijd wel vaak in het nieuws en solliciteert openlijk naar andere clubs. Lijkt me dat Groningen daar ook niet echt blij mee is.

5 februari 2015 om 12:56

Chery heeft nooit onder stoelen of banken gestoken veel geld te willen verdienen. Hij zit op een leeftijd waarbij hij nu moet gaan cashen anders is hij straks te oud. Leuk is het nooit als een speler openlijk solliciteert maar ik vind het heel begrijpelijk. De wisselvalligheid waarover jij het hebt valt trouwens wel mee dit seizoen. Hij speelt steeds constanter en scoort eigenlijk elke wedstrijd een voldoende.

5 februari 2015 om 14:24

Chery speelt behoorlijk constant hoor. Het zijn met name de spelers om hem heen (kieftenbelt, Hoesen, Antonia) die het regelmatig af laten weten. Het enige wat Chery op voetbalgebied fout doet in mijn ogen is het te vaak van afstand schieten en vrije trappen opeisen. Aan de andere kant maakt hij ook weer zo zijn goals uit de vreemdste hoeken en standen en schiet hij er regelmatig een vrije trap in. Wat mij tegenstaat is zijn haantjes gedrag en openlijke sollicitaties na iedere goede wedstrijd. Hij is ook geen publiekslieveling in Groningen, maar zeker een gewaardeerde kracht die niet voor een appel en ei mag vertrekken. Gelukkig hebben we inmiddels wat meer mogelijkheden in onze selectie die een vertrek van Chery op kunnen vangen. Afgelopen zomer/winter was een vertrek van Chery ondenkbaar geweest.

Ik denk dat AJAX Feyenoord en PSV nu nog net te hoog gegrepen zijn. Twente lijkt me een mooie club voor hem.

5 februari 2015 om 12:53

De club waar hij is weggestuurd? Denk dat Chery daar te trots voor is.

5 februari 2015 om 13:05

Welke club hem ook van de zomer overneemt, ik hoop dat Ado een doorverkooppercentage heeft afgesproken met Fc Groningen bij de verkoop van Chery.

Lijkt mij een speler die zeker nog wel een stapje hoger moet kunnen. Een speler die achter de spitsen met zijn passing en afstandsschoten levensgevaarlijk is.

5 februari 2015 om 13:30

Please wat moeten wij met hem. We hebben hem weggestuurd en bovendien hebben wij al te veel middenvelders waarvan er 2 beter zijn dan Chery.

Beide jeugdproducten uit de opleiding van fc Twente. Mooi dat ze altijd zo positief over elkaar zijn en dat ze het zo goed doen.

Ik blijf die Cherry een goede speler vinden. Dit jaar is hij wat mij betreft pas echt doorgebroken in de Eredivisie en kan hij wekelijks van grote waarde zijn bij zijn club Groningen. En als je bij Groningen wekelijks het elftal kunt sturen en van waarde kunt zijn, kom je natuurlijk in de belangstelling te staan van de top 3. Hij is technisch erg goed, leest het spel en heeft een prachtige trap. Bovendien is het een middenvelder die goals kan maken en dat is iets wat Feyenoord mist. Hij heeft daarnaast ook nog eens een goede leeftijd waarop je als mens ook wat serieuzer bent.
Dat alles is het ideale scenario voor een topclub om zo'n speler aan te trekken. Je kunt er eigenlijk geen miskoop aan hebben.

Gewoon komende zomer weg doen voor 5-7 miljoen, rusnak op zijn plek neerzetten en dan Mahi op de vleugel.

5 februari 2015 om 13:58

Tussen de vijf en de zeven miljoen?...dat is nogal wat voor hem, ik had hem eerder op ongeveer 3 A 3,5 ingeschat, weet je hoelang zijn contract nog geldig is?

5 februari 2015 om 14:13

Voor 3 a 3,5 miljoen had ie van de zomer ook naar de zandbak gekund, hij is dit seizoen alleen maar beter gaan spelen dus 5 miljoen lijkt me best reëel.

5 februari 2015 om 14:27

Dat hij niet naar de zandbak is vertrokken heeft er meer mee te maken dat zijn vertrek gewoon niet op te vangen was. Naast Chery is de Leeuw de enige met scorend vermogen in de selectie.

5 februari 2015 om 14:54

Maar zijn contract is ook een jaar minder lang geldig..

5 februari 2015 om 16:42

Hij heeft nog maar anderhalf jaar een contract, dus 3-3,5 is inderdaad realistischer, ik dacht dat ie nog een jaar langer aan FCG verbonden was.. Met een 2-jarig contract had ik 5-6 miljoen wel realistisch gevonden.

5 februari 2015 om 14:26

Met Rusnak hebben we zijn opvolger al in huis. Mahi kan dit seizoen nog mooi even wennen en dan zijn basisplaats op de vleugel verdienen. Denk alleen dat je de waarde van Chery iets te hoog inschat. Zal inderdaad een een miljoen of 3 vertrekken denk ik, mede gezien zijn leeftijd.

De rek is er idd uit emotioneel gezien. Hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het grotere geld. Dat is gezien zijn leeftijd zijn goed recht. Hij heeft de zakken nog niet gevuld en moet ook aan zijn toekomst denken.

Dus voor FC Groningen de tijd om te doen waartoe het financieel al jaren veroordeeld is: Verkopen met een mooie winst en de nieuwe garde weer klaarstomen voor de volgende transfer.

5 februari 2015 om 14:29

Hij had het binnen 3 maanden bij Groningen al over een transfer naar Ajax en dat is inmiddels 1.5 jaar geleden. Ik denk wel dat hij deze zomer echt weg wil. Hij is nu 2 jaar lang de beste speler van Groningen en verdiend het wat dat betreft ook wel.

Aan de andere kant, Groningen voor en na de winterstop is een wereld van verschil. Misschien vind hij het nu wel een stuk leuker, nu er wat meer techniek en kwaliteit om hem heen loopt.

5 februari 2015 om 14:42

Toch zal hij meer willen gaan verdienen lijkt me. Hij wilt zijn geluk gewoon een keer beproeven.

Het lastige met dit soort jongens is dat je gewoon niet weet wat je krijgt. Een Duarte of een Schone?!

Zou hem om die reden niet voor een transfersom bij mijn eigen club (ajax) willen zien.

5 februari 2015 om 18:27

Het is inderdaad gewoon een broodvoetballer. Vorig jaar wou hij zelf nog wel naar China voor het hogere salaris. Nu wil hij alleen nog maar naar een topclub in Nederland of één van de grote competities omdat hij daar ook genoeg perspectieven ziet. Ik denk dat Ajax ook niets aan hem heeft, net als PSV of Twente, maar Feyenoord kan hem nog wel gebruiken denk ik. Ik zie alleen Feyenoord geen 3.5 miljoen lappen en een jaarsalaris geven van 1 miljoen. Hij heeft nog maar weinig doorverkoopwaarde en is geen extreem grote versterking.

5 februari 2015 om 21:05

Het is wel een Ajaxcied van vroeger uit iig, denk dat hij het ook wel een eer zou vinden om voor Feyenoord te spelen, daar niet van. Maar dat hij graag een keer voor Ajax wil spelen is niet zo raar.

Hij heeft komende zomer nog maar 1 jaar contract en ik zie hem niet bijtekenen. Groningen zal hem wel moeten verkopen willen ze nog aan hem verdienen. Gezien zijn leeftijd zal hij niet zo gek veel restwaarde meer hebben voor de kopende ploeg. De onderhandelingspositie van Groningen word er ook niet beter op als hij zich zo blijft uiten in de media. Denk dat Groningen niet veel meer dan 2 a 3 miljoen kan krijgen voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren