Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Eerste drie grote clubs tonen interesse in Real Madrid-aanvaller Arda Güler’

Laatste update:

Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Tottenham Hotspur hebben interesse om Arda Güler aanstaande zomer te huren van Real Madrid, zo weet NTVSpor. Eerder op de dag meldde Relevo dat Real Madrid om meerdere redenen openstaat voor een verhuurperiode van het Turkse toptalent.

Güler is mede door veelvuldig blessureleed amper aan spelen toegekomen bij Real Madrid. Zijn langverwachte debuut moest hij lange tijd uitstellen, maar uiteindelijk maakte hij begin januari alsnog zijn eerste minuten in de hoofdmacht van de Koninklijke.

Güler kwam afgelopen zomer voor ruim twintig miljoen euro over van Fenerbahçe, maar de verwachtingen heeft hij nog niet waar kunnen maken. Deels door blessureleed, maar Real Madrid heeft inmiddels ook de conclusie getrokken dat hij fysiek überhaupt nog niet aan een vaste basisplaats toe is.

Daarnaast wil Real Madrid ook dat Güler gaat werken aan zijn volwassenheid, al heeft de club daar veel geduld mee gezien zijn leeftijd (18) en contract tot medio 2029 in Santiago Bernabéu. Güler, die op trainingen vaak een prima indruk achterlaat bij baloefeningen, laat volgens Relevo te vaak zijn kop hangen bij tegenslagen, zoals gebrek aan speeltijd en fysiek malheur.

Real Madrid raakt er ondertussen steeds meer van overtuigd dat een verhuurperiode een goede optie is voor zijn algehele ontwikkeling. Volgens NTVSpor hebben Leverkusen, Dortmund en Tottenham dus interesse in het huren van de aanvallende middenvelder.

Dortmund toonde afgelopen zomer ook al serieuze interesse in Güler, die de clubs voor het uitkiezen had. Uiteindelijk visten die Schwarzgelben achter het net en koos Güler voor een langdurig contract in de hoofdstad van Spanje.

Naast Dortmund heeft ook Leverkusen interesse in Güler. Bij Leverkusen zou Güler terechtkomen in een zeer aanvallend ingesteld team, wat hem aan zou kunnen spreken. Daarnaast zijn de lijntjes tussen Real Madrid en Leverkusen-trainer Xabi Alonso zeer kort, gezien zijn succesvolle verleden als speler bij de meervoudig Champions League-winnaar.

Het is echter nog maar de vraag of Alonso volgend seizoen nog actief is in Leverkusen. De Spaanse oefenmeester wordt geprezen om zijn zeer gedurfde speelstijl. Niet zonder resultaat, daar de club eerste staat en vorig weekend Bayern München (3-0) nog van het kastje naar de muur speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax/psv/feyenoord ook een poging wagen? Enorm talentvolle jongen en iemand toch wel van buitencategorie. PSV misschien wel voorzien maar zowel Ajax als Feyenoord kan een creatieve 10 wel gebruiken. Gaat waarschijnlijk niet lukken als je de andere clubs met interesse ziet, maar je kan het in elk geval proberen.

16 februari 2024 om 21:46

Hij wordt genoemd met Dortmund Leverkusen en Tottenham. Zoals je zelf aangeeft gaat ie liever voor
Champions league tekenen.

16 februari 2024 om 21:51

Met alle respect voor alle drie, maar grote talenten komen niet naar Nederland. Ajax heeft haar imago in twee seizoenen compleet verwoest. Het enige aantrekkelijke aan Feyenoord is hun aanhang. Ze staan nou niet echt bekend als een broedplaats voor grote sterren. Misschien als PSV ver komt in de CL en hun selectie intact houdt. Maar je gaat toch niet van wonen in Madrid naar een jaar lang in Eindhoven rondhangen.

16 februari 2024 om 23:35

Snap dat het lekker zeiken op Nederland is maar dat is wel heel kort door de bocht vind je niet? Als je dit nou over de superlig zegt dan kan ik je nog volgen…

Xavi Simons speelde vorig jaar nog in NL, Bakayoko speelt er nu, bij Ajax spelen om de 3 jaar altijd enorme talenten… Van bergkamp naar Suarez en van Zlatan naar Brobbey… dat er nu twee jaar amper iets doorkomt (dan is hato nog vraagteken) zegt helemaal niets. Feyenoord komen ook echt een aantal goede spelers door wiefer, Hartman etc.

Zelfs bij clubs eronder hebben nog een odegaard of Reijnders prima vlieguren gemaakt die zich nu staande houden in top competities. Een seizoen of twee in NL zou Guler best kunnen gebruiken. Hoewel ik hem ook snap als je naar de Bundesliga of de premier league zou gaan… hoewel ik zwaar betwijfel of de spurs echt interesse zouden hebben en of die daar zou spelen.

Tja en als je het over steden hebt, waarom dan überhaupt uit Istanbul weg… in vergelijking is dan Madrid ook een provinciestadje… of ga lekker bij Ibiza fc voetballen

Mooie clubs. Las dat Ac Milan daar ook nog bij zat. Madrid heeft een hele goede band met Dortmund en Milaan. Meerdere keren daar spelers gestald met wie het absoluut goed gekomen is zie o.a hakimi en Brahim diaz . Arda zal er alleen maar sterker en beter van worden. Persoonlijk zou ik voor Dortmund gaan mbt de speelstijl

16 februari 2024 om 20:27

Dortmund lijkt me ideaal. Jonge jongens groeien daar echt enorm, goede relatie door Hakimi maar ook natuurlijk Jude Bellingham.

16 februari 2024 om 21:31

@ajax helemaal mee eens. Tottenham lijkt mij het moeilijkste voor hem. Zowel qua competitie als club. Dortmund is idd ideaal. Hopen dat die jongen slaagt en als grote meneer terug komt bij real



Is te vroeg vertrokken had beter nog een tussenstop kunnen maken. Hoe dan ook deze jongen gaat er zeker komen echt een parel is tie heeft gewoon pech dat die gelijk begon met een blessure. Wat ik wel jammer vind is dat Real Madrid de jeugd weinig kansen geeft. Er spelen daar spelers waarvan ik durf te wedden als die bij Barca speelde allang hun debuut gemaakt hadden. spelers zoals: Manuel Angel, Fortea en Gonzalo Garcia.

16 februari 2024 om 23:40

Real gunt jonge spelers juist rustig de tijd om te wennen. Somss meerdere jaren. Deze speler is er nog niet maar gaat er wel komen. Heeft tijd nodig

De Spaanse competitie is fysiek te intens, dus kun je naar de Premier League? Lijkt me geen goed plan eerlijk gezegd.

16 februari 2024 om 21:13

Laat hem maar alvast wennen aan de PL zodat hij over een jaartje of 8 de nieuwe Ozil-Odegaard kan worden bij Arsenal 😜

Hangt ervan af bij welke club hij terecht komt. Spurs is misschien te hoog gegrepen. Maar een team als Burnley zou perfect zijn. Je speelt toch maar 1 keer per week en maar 40 wedstrijden per seizoen ongeveer.

17 februari 2024 om 10:44

Dat is wel zo, doelde ook op Spurs. Die spelen vaak en met hoge intensiteit. Gun deze jongen wel een mooie (tussen)stap, verhuurd worden is misschien geen slecht idee.

Dortmund lijkt me ideaal voor Guler daar spelen vele talenten die uiteindelijk doorbreken tot een topspeler.

Kijk naar Hakimi Sancho Haaland en ben vast nog wat namen vergeten..

16 februari 2024 om 22:29

Bellingham kan ook een goed praatje doen

16 februari 2024 om 22:36

@janter

zekers ben Bellingham helemaal vergeten erbij toe te voegen

Guler naar BVB lijkt mij ideaal. en ik weet zeker dat die daar veel minuten kan maken

16 februari 2024 om 23:08

Vergeet de keeper Denis Gentenaar niet! Van Dortmund naar Ajax!!

Ben benieuwd wat zijn positie gaat worden in de komende jaren. 10 positie is weggevaagd, vanaf de flank heeft hij toch niet de snelheid naar mijn mening. Dus een 8/10 in een 3 mans middeveld ofzo?

Dortmund of Leverkusen. Hoeveel talent het joch heeft is niet normaal maar je moet wel spelen. Is op zich ook geen schande met een Bellingham en een Diaz voor hem. Beter laten verhuren.

Denk dat Dortmund het beste is voor hem. Omdat hij daar zowel op 10 als rechtsbuiten kan spelen. Zeker omdat Sancho hoogstwaarschijnlijk toch niet bij Dortmund gaat blijven na dit seizoen. Een verhuurperiode is sowieso het beste Güler. Want met de komst van Mbappé gaat die nog minder spelen. En nee ze spelen niet op dezelfde positie maar Rodrygo kan eventueel ook op 10 en daarnaast speelt hij al amper met Bellingham en Brahim.

16 februari 2024 om 22:05

Ik gok dat Alonso bij Leverkussen vertrekt, maar anders zou ik hem daar wel heen zien gaan. Ik zie Wirtz ook wel een transfer maken, en dan komt die rol toch vrij.

Keertje een gesprek inplannen met oud Real Madrid speler Christiano Ronaldo. Die kan je wel iets bijleren over fysieke weerbaarheid.

Keertje een gesprek inplannen met oud Real Madrid speler Arjen Robben. Die kan je wel iets bijleren over mentale weerbaarheid.

16 februari 2024 om 23:26

Of een keertje een gesprek inplannen met oud Mega super talent Emre Mor. Die kan je wel vertellen hoe snel zijn kaars uitviel met toen nog zijn mega talent. Victor Fischer mag je ook langs gaan mocht Mor niet kunnen.

Ik zei het eerder al, Leverkusen imo de ideale bestemming. Het voetbal daar past volgens mij uitstekend bij Arda en ze hebben een vrij smalle kern om volgend seizoen nog Europees te spelen ook. Zeker als Wirtz of Hofmann vertrekt is dat een uitstekende keuze, kan ie volgens mij zo een van de plekjes opeisen achter de spits. Spurs lijkt mij momenteel de slechtste keuze.

16 februari 2024 om 22:49

Alleen als Xabi Alonso blijft lijkt me dat een interessante optie. Dortmund lijkt me een betere optie met de aanwezigheid van zijn landgenoot Nuri Sahin. En volgens mij lopen die ook niet over van de aanvallende middenvelders.

Er is maar 1 ideale competitie voor tienertalenten en dat is de Eredivisie. Hij zou een directe versterking voor Feyenoord of Ajax zijn.

Verstandig om te verhuren, heeft volgend seizoen geringe kansen op basisplek/ speeltijd ansich met komst van nieuwe spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren