Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een paar jongens grapten dat hij naar Manchester United zou gaan’

Laatste update:

Mauricio Pochettino zette twee weken geleden zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2021 bij Tottenham Hotspur en rekende daarmee in één klap af met de geruchten. De manager uit Argentinië werd immers genoemd bij Manchester United en daar waren de spelers van op de hoogte.

/

Linksachter Ben Davies zegt in een interview in de Engelse pers dat er in de groep namelijk ook over werd gesproken: “Een paar jongens maakten grappen over dat hij weg zou gaan, maar de volgende dag tekende hij bij, dus toen was de angst bij iedereen helemaal weg.” Pochettino wakkerde de geruchten zelf nog aan met een ontmoeting met Sir Alex Ferguson.

“Ik denk dat Pochettino gebruik wilde maken van de ervaring van Ferguson en dat er verder niets achter zat. We hebben een club waar iedereen, ook de spelers en de staf, altijd meer willen leren en beter willen worden. Hij sprak Ferguson om erachter te komen hoe hij zich kan verbeteren”, besluit Davies.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“een paar jongens maakten grappen over dat hij weg zou gaan, maar de volgende dag tekende hij bij, dus toen was de angst bij iedereen helemaal weg.”

Het is ook werkelijk om te gieren, zo leuk dat Pochettino misschien naar Manu zou gaan. Zegt weer genoeg over het niveau van voetbalhumor. Mannen staan toch helemaal buiten de werkelijkheid.

29 mei 2016 om 15:24

Je kent gelukkig ook de hele context voordat je gaat oordelen.

29 mei 2016 om 16:14

Je hebt volgens mij nog nooit enige teamsport uitgeoefend én kan niet (begrijpend) lezen. Je snapt er niks van.

On: Van een slecht begin toch de minpunten in het team verwijderd en nu een mooi seizoen gedraaid. Ben benieuwd of hij de volgende stap kan zetten om de knockout van de CL te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren