Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een mooie mijlpaal, maar het gaat om winnen en dat hebben we gedaan’

Laatste update:
/

Feyenoord liet zondag niets heel van Roda JC en won overtuigend met 5-0. Het was een speciaal duel voor Dirk Kuyt, die zijn driehonderdste wedstrijd in de Eredivisie speelde. De aanvoerder van de Rotterdammers was ondanks de ruime zege niet geheel tevreden over het spel dat hij en zijn ploeggenoten lieten zien.

“Dit is een mooie mijlpaal”, zei Kuyt na de wedstrijd tegenover FOX Sports. “Maar het gaat om winnen en dat hebben we gedaan. "Roda JC speelde compact en hield rekening met ons. Wij waren slordig en gingen pas na de 3-0 beter spelen. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we wachtten geduldig op onze kans.”

Met 21 punten uit zeven wedstrijden gaat Feyenoord ongeslagen aan kop in de Eredivisie. Het gat met achtervolgers Ajax en PSV is vijf punten. “We weten wat we moeten doen en ook in mindere fases geven we heel weinig weg”, vergelijkt Kuyt het huidige seizoen met het vorige. “Daarnaast zijn we doeltreffender. Als team zijn we beter geworden. Op dit moment hebben we veel zelfvertrouwen.”

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord is erg gegroeid en speelt volwassen. 21 doelpunten voor en maar 2 tegen. Dit is een teken dat Feyenoord veel verder is, in tegenstelling tot wat veel mensen dachten/hoopte. Feyenoord is zo stabiel dat het moeilijk wordt voor tegenstanders om te kunnen scoren tegen dit Feyenoord.

25 september 2016 om 20:19

Toornstra speelde uitstekend, mooi voor Kuyt. En dan nog roel brouwers daar had ik wel iets van verwacht maar die man is echt heel slecht.

25 september 2016 om 20:27

Ja precies alle andere verdedigers van ons zijn beter.
Feyenoord heeft al veel mensen verbaasd. Alle ogen waren gericht op de beste selectie van Nederland namelijk PSV. Of het Nieuwe Ajax van Bosz. Nu eist Feyenoord alle aandacht op zich. Er komt zo meer druk op te staan maar Feyenoord gaat er goed me om en speelt goed.
Een typisch gevalletje: alls 2 honden vechten om heen gaat de 3e ermee heen!

25 september 2016 om 20:35

Ik denk eigenlijk dat dit feyenoord ook het beste in ajax en psv naar boven gaat halen

25 september 2016 om 23:44

Die brouwers viel mij ook tegen. En dan na de wedstrijd afgeven op de scheidsrechter die het geen overtredig vond de actie van Toornstra. Dan denk ik jij oogt lichamelijk sterk hebt gespeeld in de bundes liga en dan laat je door een heel klein duwtje vallen? ongeloofelijk. Reden was ook omdat er dan nog hoop was op meer bij hem 1x scoren en je weet het nooit.. Waar haalt hij dat vandaan.

Ot Leuk voor Dirk 300 wedstrijden in de EL en goed voor hem en Feyenoord dat je wint. Gezien het programma, mag het de komende 2 wedstrijden in de competitie ook niet mis gaan tegen met alle respect Willem2 een Nec, daarna volgt Ajax, dan gaan we zien hoever Feyenoord echt is. Winnen van de kleintjes is mooi en PSV was een enorme opsteker, Maar de Serie tegen Utrecht AZ Ajax Vitesse Heerenveen, komt eraan daar moet je laten zien of je mee wilt en kan blijven doen om de titel.

25 september 2016 om 20:41

Dolblij met de punten natuurlijk, maar ik vind dat ze juist WEL redelijk wat kansen weggeven. Net als donderdag trouwens. Dat gaat ze echt nog een paar keer opbreken

25 september 2016 om 20:56

Het vele knullige balverlies van Feyenoord in, met name, de tweede helft gaat tegen betere tegenstanders echt wel afgestraft worden. Gelukkig zit het Feyenoord nu ook allemaal even lekker mee.

Brouwers valt helaas erg tegen inderdaad. Toornstra wat ben ik Fam van hem. Snapte nooit waarom hij zo weinig speelde. Speelt echt goeie wedstrijden en vooral een goed seizoen.

25 september 2016 om 20:29

Zeker een goed seizoen tot nu toe voor Toornstra, alhoewel die vandaag erg anoniem speelde.

25 september 2016 om 20:36

Omdat er geen gevaar kwam op de flanken van hem. Dit seizoen ook niet, alleen is het team anders gebouwd waardoor Toornstra er meer kan komen en dan is hij gevaarlijk!

Is dit dan toch het jaar voor Feyenoord. Ben zelf voor Heracles, maar de sfeer en de warmte die je in de Kuip hebt vind je nergens anders. Vraag me af wat het keerpunt is geweest tussen dit seizoen en vorig seizoen. Is het de geweldig keepende Jones. Is het el Ahmadi die gewoon steengoed is elke pot. Is het een combinatie van vele factoren. Ik vraag het me af, maar ik verwacht een mooi jaar voor de Rotterdammers.

Dit Feyenoord doet me denken aan het Leicester van vorig jaar. Sterke verdedigers die als collectief tegenhouden. Een spits als aanspeelpunt met iemand eromheen. Met maar 1 echte flankspeler. En 2 dynamische mid mids.

25 september 2016 om 23:51

Plus een wisselpatroon wat overeen komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren