Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Een buitenlandse wedstrijd tijdens de herfstvakantie? Koop hier je tickets!

Laatste update:

Wil jij tijdens de herfstvakantie een wedstrijd in het buitenland bezoeken? Dat kan! Voetbalzone is vorig jaar een samenwerking aangegaan die de voetbalfans van nog meer service voorziet! Onze betrouwbare en ervaren partner XS2Event heeft een ticketshop ontwikkeld, waardoor je eenvoudig tickets kunt bestellen voor de mooiste buitenlandse voetbalwedstrijden. Zo kun je deze herfstvakantie onder andere naar wedstrijden in wereldsteden als Londen, Barcelona, Milaan en Parijs. De link naar de ticketshop vind je eenvoudig bovenaan in onze menubalk.

Heb jij de vernieuwde ticketshop al gezien? Neem snel een kijkje en scoor je kaarten!

Na een korte interlandonderbreking worden grote competities als de Premier League en LaLiga tijdens de herfstvakantie weer hervat. In Engeland kun je op Wembley zelfs een interland live meemaken als Engeland eerst Australië ontvangt voor een vriendschappelijke wedstrijd om vier dagen later een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Italië te spelen. De Premier League wordt kort daarna hervat door Manchester City dat het Brighton van Joël Veltman, Jean-Paul van Hecke en Bart Verbruggen ontvangt. Verder ontvangt Tottenham Hotspur, waar Micky van de Ven tot nu toe alles speelt, Fulham in de Premier League. Een dag later gaat het Europese avontuur van Erik ten Hag verder, als Kopenhagen op bezoek komt in Manchester. In de Europa League krijgt het Liverpool van Gravenberch, Gakpo en Van Dijk bezoek van Toulouse, met de Nederlanders Thijs Dallinga en Stijn Spierings in de gelederen.

In de Serie A worden enkele topwedstrijden middenin de herfstvakantie gespeeld. Zo speelt AC Milan de topper tegen Juventus, ontvangt Internazionale een week later in hetzelfde stadion het AS Roma van José Mourinho en ontvangen de Romeinen van Lazio de Paarsen van Fiorentina. Ook in Spanje staat een topwedstrijd op het programma, namelijk El Classico! Barcelona ontvangt in het Olympisch Stadion de eeuwige rivaal Real Madrid voor de eerste El Classico van het seizoen. Ook op het eiland Mallorca wordt gevoetbald waar Getafe op bezoek komt.

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

Nieuw in het aanbod van de ticketshop zijn wedstrijden van Bayer Leverkusen. Het stadion ligt op zo’n tweeënhalf uur rijden vanaf Utrecht en vormt daarmee de perfecte gelegenheid voor een spontaan wedstrijdbezoek. De ploeg van Xabi Alonso ontvangt SC Freiburg in de BayArena en jij kunt daar bij zijn! Het aanbod tijdens de herfstvakantie wordt gecompleteerd door de Ligue 1 met onder meer wedstrijden van Paris Saint-Germain en Lille OSC.

Om je plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. De tickets worden uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via e-mail naar je verzonden.

Engeland
Zaterdag 21 oktober: Manchester City - Brighton vanaf 331 euro
Maandag 23 oktober: Tottenham Hotspur - Fulham vanaf 169 euro
Dinsdag 24 oktober Manchester United - Kopenhagen vanaf 125 euro
Donderdag 26 oktober Liverpool - Toulouse vanaf 219 euro

Spanje
Zaterdag 21 oktober: Sociedad - Mallorca vanaf 57 euro
Zondag 22 oktober: Sevilla - Real Madrid vanaf 344 euro
Zondag 22 oktober: Barcelona - Athletic Bilbao vanaf 87 euro
Maandag 23 oktober: Valencia - Cadiz vanaf 57 euro
Dinsdag 24 oktober: Sevilla - Arsenal vanaf 150 euro
Woensdag 25 oktober: Barcelona - Shaktar Donetsk vanaf 50 euro
Zaterdag 28 oktober: Barcelona - Real Madrid vanaf 562 euro

Italië
Zaterdag 21 oktober: Torino - Internazionale vanaf 75 euro
Zondag 22 oktober: AS Roma - Monza vanaf 99 euro
Zondag 22 oktober: Bologna - Frosinone vanaf 38 euro
Zondag 22 oktober: AC Milan - Juventus vanaf 225 euro
Dinsdag 24 oktober: Internazionale - RB Salzburg vanaf 75 euro
Donderdag 26 oktober: AS Roma - Slavia Praag vanaf 69 euro

Frankrijk
Zaterdag 21 oktober: Paris Saint-Germain - Strasbourg vanaf 125 euro
Zondag 22 oktober: Lille OSC - Stade Brest vanaf 57 euro
Zondag 22 oktober: AS Monaco - FC Metz vanaf 57 euro
Woensdag 25 oktober: Paris Saint Germain - AC Milan vanaf 375 euro

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

Ik kijk het meeste uit naar:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren