Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edinson Cavani moest aan de medicijnen na historische nederlaag van PSG

Laatste update:

Edinson Cavani heeft een carrière vol hoogte- en dieptepunten achter de rug. De 32-jarige spits van Paris Saint-Germain stelt dat de sensationele comeback van Barcelona in maart 2017 in de achtste finale van de Champions League hem veel pijn heeft gedaan. PSG verdedigde in het Camp Nou een 4-0 zege, maar ging in Spanje uiteindelijk onderuit met 6-1.

Cavani kon de fikse nederlaag tegen de Catalaanse topclub amper bevatten. “Ik kon 's nachts niet meer in slaap komen. Ik bracht de nacht lezend door en begon me zorgen te maken omdat de nachten voorbij gingen en ik de slaap maar niet meer kon vatten”, zegt Cavani, die sinds de zomer van 2013 actief is in Parijs, in een interview met ESPN.

De Uruguayaan vertelt dat hij lichte gezondheidsproblemen had gekregen door de mokerslag. “Dan was het half negen 's ochtends en dan zou ik in slaap kunnen vallen. Maar dan moest ik opstaan om te trainen.” Cavani legt uit dat medische hulp hem uiteindelijk er bovenop hebben geholpen. “De doktoren gaven mij een pil en beetje bij beetje begon ik weer te slapen.”

Cavani stelt dat de nederlaag tegen Barcelona zijn grootste dieptepunt is in zijn loopbaan. “Die wedstrijd heeft echt veel met mij gedaan. Het was een verschrikkelijke wedstrijd, omdat niemand dit ooit had kunnen verwachten”, aldus de 109-voudig international, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij de Franse grootmacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat moet elke Ajax supporter ook nog steeds..

27 mei 2019 om 00:12

Nee hoor, het is zonde natuurlijk maar na het kampioenschap is de pijn grotendeels weg. Ik heb enorm genoten dit seizoen en dat is het belangrijkste als fan, praktisch elke wedstrijd genieten van je ploeg en niet kijken uit plicht. Veel meer positieve kanten dan negatieve.

27 mei 2019 om 00:49

Uiteraard. Tuurlijk heb ik ook genoten, en ben ik vooral trots. Maar de beelden terug kijken doen nog altijd zeer.

Ik vermoed dat de apotheken in Barcelona ook een stijging in hun uitgiftes hebben geconstateerd de afgelopen twee jaar.

27 mei 2019 om 00:20

Idd, sinds die laffe coach dr zit is het zeker economisch interessant om een apotheek te openen in Barcelona, in het witte gedeelte van Madrid was het ook winstgevend dit jaar heb ik me laten vertellen hahaha

Dit was ook een verschrikkelijke wedstrijd, van alle wedstrijden die ik heb gezien was dit toch de meest schandelijke prestatie van een scheidsrechter ooit, iedere duikeling, reclamatie en schwalbe van Barcelona trapte deze scheidsrechter in met zeer discutabele vrije trappen en strafschoppen, aan de andere kant werd Dii Maria onderuit geschoffeld in de 16 en de scheidsrechter vond het allemaal best. PSG is tijdens die wedstrijd bedrogen en het woord remontada heeft een vieze smaak. Ik kan me voorstellen dat dit Cavani niet lekker zat.

27 mei 2019 om 01:31

Lullig/onterecht uit gevlogen? Meen je dit Hangover? liverpool en Roma waren dik maar dan ook dik verdiend doorgegaan.

27 mei 2019 om 11:27

Ja en op basis van het spel en de kansen was een gelijkspel in de eerste pot ook terecht geweest

27 mei 2019 om 11:44

In die eerste wedstrijd was liverpool ook niet minder en verdiende ook gewoon een gelijkspel...

27 mei 2019 om 01:10

Barcelona - Chelsea was anders ook schandalig (weet niet meer welk jaar). Barcelona, CL en scheidsrechters is soms een bizarre combinatie. Het ging in de wedstrijd tegen PSG niet eens meer om er in trappen. De scheidsrechter gaf ze namelijk niet aan Psg. Ik zou het niet perse omkoping noemen want dat gaat wat ver, maar de voorkeur van de scheidsrechter was te duidelijk.

27 mei 2019 om 06:09

Die was misschien nog erger dan de wedstrijd van psg. Chelsea moest 3 penaltys krijgen waar de scheids ze niet gaf enz.

27 mei 2019 om 07:10

was in 2009

27 mei 2019 om 06:08

Barça heeft dit vaker gehad. Chelsea werd jaren geleden ook behoorlijk genaaid door de scheids. Ik meen Arsenal ook door de scheids eruit en nog een club. Barça zou dan 2 cl titels minder hebben.

27 mei 2019 om 08:55

Het was inderdaad echt een schande. Hoe Barcelona daar doorging en daarna deed alsof ze het nog verdiende ook was echt iets om kotsmisselijk van te worden. Ik hoop toch dat de VAR er voor gaat zorgen dat dat soort fouten nooit meer voorkomen. Al heeft de VAR nu ook nog kinderziektes.

Voor mij blijft het geen legendarische wedstrijd waar ik met een wooow gevoel naar terug kijk... in tegenstelling tot vele andere spectaculaire comebacks.

Jammer genoeg eerder een schandalige wedstrijd met het aantal schwalbes en penalties

Als Barca fan kan ik op dit moment ook wel een pilletje of twee gebruiken.

Wat een mooi leven heb je ook als een verlies partij het enige is wat je slapeloze nachten geeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren