Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ED weet welke doelman ‘in de startblokken staat’ bij vertrek Joël Drommel

Laatste update:

Bij PSV staat hoe dan ook nog wat te gebeuren in de laatste dagen van de zomerse transferwindow. Hirving Lozano moet worden gepresenteerd als inkomende transfer, terwijl Johan Bakayoko en Ibrahim Sangaré in verband worden gebracht met een vertrek. Ook een vertrek van Joël Drommel wordt niet uitgesloten. Het is echter de vraag of PSV wenst mee te werken aan een uittocht van de 26-jarige goalie.

Drommel fungeert als tweede doelman achter Walter Benítez en hoeft, mits er niks gebeurt met de Argentijn, komend seizoen niet op veel speeltijd te rekenen. De kans bestaat dat trainer Peter Bosz hem gaat inzetten als 'bekerkeeper', maar zelfs daarover bestaat nog geen duidelijkheid. De in Bussum geboren sluitpost zou kunnen besluiten om een nieuw avontuur aan te gaan.

Het Eindhovens Dagblad schrijft echter dat PSV alleen wenst mee te werken aan een vertrek als óf een goed bod óf een uitstekend huurplan op tafel komt. Bosz heeft naast Benítez en Drommel de beschikking over Boy Waterman en hoeft in principe niet te sleutelen aan zijn keepersbestand. Het liefst werkt de PSV-trainer het seizoen af met de huidige doelmannen.

Mocht zich alsnog een buitenkans voordoen voor Drommel, dan wordt Etienne Vaessen gezien als geschikte opvolger. Vaessen, die sinds 2015 voor RKC speelt, staat inmiddels op 182 officiële wedstrijden in Waalwijkse dienst. Daarin wist hij 38 keer zijn doel schoon te houden. Afgelopen seizoen liet hij een uitstekende indruk achter onder trainer Joseph Oosting en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De naam van de Bredanaar viel al eerder bij PSV. Ook Feyenoord werd al even aan de 28-jarige doelman gelinkt. Bij RKC Waalwijk ligt Vaessen nog vast tot medio 2024. Mocht de club nog iets aan hem willen verdienen, dient het hem nu of in de winterstop te verkopen. De eerder deze zomer van Vitesse overgenomen Jeroen Houwen staat eventueel klaar om Vaessen op te volgen bij RKC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou lekker gaan voor Marsman als tweede keeper. Hoef je ook geen transfersom te betalen. Als Vaassen gaat dan zal waars Marsman wel naar RKC gaan.

31 augustus 2023 om 13:32

of RKC haalt branderhorst op bij Utrecht (huur)

31 augustus 2023 om 13:38

Ja als Utrecht hem laat gaan... Was volgens mij nog geen optie toch?

31 augustus 2023 om 14:18

Na zo'n naaistreek mag je die jongen ook wel iets gunnen toch?

31 augustus 2023 om 14:19

geen idee, zit flink chagrijnig op de bank, en utrecht heeft met Raatsie nog een keeper lopen die als 2e doelman kan fungeren.

Had als drommel zijnde op die leeftijd toch wel eens 1e doelman willen zijn. Alweer een tijd terug dat die een lange periode heeft gekeept. Mooie transfer naar het buitenland

31 augustus 2023 om 15:41

Ik denk juist dat zijn kwaliteiten het beste naar voren komen als 2e keeper, ik heb hem op de bank nog geen blunder zien maken Alle gekheid op een stokje, ik denk inderdaad dat Drommel gewoon lekker bij een middenmotor in een competitie als Nederland, Frankrijk, België of Italië moet spelen.

Gaat Lozano ook komen als Bakayoko niet vertrekt? Wel zonde om zo’n talent op de bank te hebben, al missen ze ook wel wat breedte op de bank betreft de vleugels.

Als Sanchez én Lozano komen is PSV echt favoriet nummer 1. Wordt ook weer een keer tijd dat ze kampioen worden en je merkt ook een beetje de honger daar.

Uiteraard afwachten hoe Feyenoord en met name Ajax, waar je geen zinnig woord over kan zeggen, er uit gaan zien natuurlijk. Denk wel dat de top 3 voor het eerst in jaren enorm aan elkaar gewaagd is.

31 augustus 2023 om 14:00

Misschien dat het wel ten koste kan gaan van Babadi/saibari.
Lang op 10, Lozano en Bakayoko op de flanken?

Zal dan wel druk worden op de 10 met Lang Tillman Saibari Babadi en Til.

Als die Lozano komt he heeft PSV wel echt een elftal hoor.
Dat keepertje van Volendam is ook niet verkeerd hoor.

31 augustus 2023 om 15:26

En lekker elke wedstrijd in de CL er 5 om je oren krijgen. Veel te aanvallend en de huidige CV’s hebben het beoogde niveau niet. Ze kregen er tegen Rangers al 3 tegen. Niemand wil mijn geloven, maar het begint altijd florisant onder Bosz, maar niemand kijkt naar de tegengoals. Na een paar wedstrijden lig je uit Europa. Zijn geluk is dat PSV in de Eredivisie speelt. Daar kom je nog met een hoop weg.

Mijn ideale opstelling voor Psv:
Benitez
Dest, Debast/braintwaith/sanchez, Boscagli, Teze
Veerman, Schouten
Saibari
Lang, De Jong, Lozano

Als bovenstaande lukt (sangare / Bakayoko weg) en Debast óf Braintwaith óf Sanchez gehaald kan worden heb je prima selectie met overal ook wel een backup.

Eerste wissels (afhankelijk wie uitvalt):
Achterin: van Aanholt of Ramalho
Middenveld: Tillman of Babadi
Voorin: Vertessen of Pepi

31 augustus 2023 om 13:53

Back up opstelling is dan:
Waterman
van Aanholt, Ramalho, ?, Sambo
?
Tillman
Vertessen, Pepi, El Ghazi

Gat zit dan nog op verdedigende middenvelder en CV. Kortom, nog halen:
Vranckx en 2 CV's (1 voor basis, 1 voor backup).

31 augustus 2023 om 14:11

Ik geloof persoonlijk nooit dat PSV Debast, Brainw én Sanchez nog in de laatste uren gaat aantrekken.

Benitez is toch ook gewoon pure middelmaat, PSV kan toch voor Noppert, Olij of Vaassen gaan. Ik heb een lange tijd niet zoveel goeie keepers in de Eredivisie zien opduiken. Ajax met Rulli is ook gewoon pure middelmaat. Als PSV en Ajax Europees goed wilt presteren moeten ze als eerst de keepers vervangen.

31 augustus 2023 om 14:52

En hoezo is Benitez middelmaat?..noppert is helemaal overschat..nou je het over middelmaat hebt dat is echt middelmaat ja.. Olij of Vaessen zijn wel beter dan Drommel ja..

31 augustus 2023 om 15:07

Als ik je zo begrijp, is alles onder Courtois pure middelmaat? Benitez (zeker gratis ook nog) is gewoon een goede keeper voor PSV. Rulli is ook voldoende, ware het dat hij wel wat aan de dure kant was. Maar laat al jaren veel zien bij Villarreal en is gewoon een degelijke aanwinst. Ander zat je met Pasveer/gorter, die ik echt minder vind dan Rulli. Drommel is ook 2 klasses minder dan Benitez. Niet al te rouwig als hij gaat, of Vaessen de juiste opvolger is, betwijfel ik dan wel weer. Hierboven wordt Marsman genoemd, die zou ik al eerder aandurven als 2e keeper.

31 augustus 2023 om 18:16

Benitez en Rulli zijn toch geen keepers voor CL niveau. Ze maken de domste blunders en heb ballen gezien die ze door lieten, daar werd je niet vrolijk van. Dan had je net zo goed Vaassen, Olij of Noppert kunnen uitproberen. Het zijn Hollanders en volgens mijn zijn ze ook nog eens goedkoper. Courtois is de beste keeper aller tijden, waar heb jij het weer over?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren