Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ebecilio weer welkom: 'Daar is een streep onder gezet'

Laatste update:

Kyle Ebecilio is weer in genade aangenomen bij FC Twente. De middenvelder was voor de winterstop vanwege disciplinaire redenen op een zijspoor gezet en miste de laatste twee duels van 2014, maar inmiddels traint hij weer gewoon mee en begint hij weer op nul. "Daar is een streep onder gezet, hij is er gewoon weer bij", zegt Alfred Schreuder tegen TC Tubantia.

/

Waarom Ebecilio voor de winterstop tijdelijk uit de selectie gezet werd, is niet precies duidelijk geworden. "Daar heb ik zo m'n redenen voor", zei Schreuder in december nog. "Ik wil daar verder niet teveel over uitweiden. Ik heb ook tegen die jongen gezegd; ik wil het team hebben wat het beste is om het beste resultaat te halen en daar hoort Kyle op het moment niet bij."

Schreuder was al een tijdje niet tevreden over de verrichtingen van Ebecilio, die zijn excuses had aangeboden bij zijn coach. Nu is de twintigjarige middenvelder weer welkom bij de selectie. Ebecilio had dit seizoen in zestien van de zeventien competitiewedstrijden een basisplaats bij Twente en miste alleen het laatste duel voor de winterstop, met Willem II. Daarvoor ontbrak hij in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap.

Kyle Ebecilio hoort gewoon in de basiself van FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alles beter dan Orlando Engelaar zullen we maar zeggen.

Wat is dat toch met jonge gassies dat ze soms niet de motivatie hebben om hun werk en hobbie uit te voeren?
Ik snap daar niks van.
En ze krijgen nog dikke knaken ook.
Denswil duarte hebben dat ook als ik de boer mag geloven.

3 januari 2015 om 23:18

Die hebben kwaliteit te kort...

4 januari 2015 om 00:23

Als je kwamiteit te kort hebt moet helemaal tot op het bot gemotiveerd zijn.

4 januari 2015 om 20:21

Er zijn meerdere spelers die uit de jeugd van Feyenoord komen, die beweren dat Duarte 1 van de spelers is met de meeste kwaliteit waarmee ze hebben samengespeeld. Vreemd dat die jongen het niet haalt.. Wat betreft Ebecilio, dacht altijd dat het een voorbeeldprof was. Aan de westrijdmentaliteit vond ik het niet liggen, want speelde altijd op zijn best. Zal vast iets anders zijn voorgevallen.

Ik vind het vreemd dat er geen reden bekend wordt gemaakt.
Ik krijg persoonlijk een beetje het gevoel dat Schreuder hem heeft aangepakt om een signaal af te geven naar de rest van de selectie.
Voor Twente hoop ik dat hij weer/nog gemotiveerd is, want Engelaar is echt geen gezicht.

4 januari 2015 om 01:06

Ik dacht toch dat er wel een soort van reden was gegeven.
Dat Schreuder met Ebecilio had gesproken dat hij niet in de basis zou staan, omdat hij het beste elftal wou neer zetten en daar hoorde hij niet bij maar Engelaar. Waar hij vervolgens boos over werd en complete onzin vond. (waar ik mij heel erg in kan vinden want Engelaar is traag slecht in passing en kan ook nog eens niet schieten.)

Persoonlijk of Ebecilio in de basis of Tapia.
Tapia misschien soms een idioot ( net als Eghan ) maar toont wel inzet en is niet bang om de man op te zoeken om vooruit te spelen.

4 januari 2015 om 20:24

Tapia is veel te onervaren. Ebecilio heeft al laten zien wat hij kan en is ook nog jong.

Wve

Dat heeft allemaal te maken waar ze mee opgroeien.
vroeger was het lekker buitenspelen en was het geweldig dat je een nieuwe voetbal kreeg
tegenwoordig krijgen ze te veel geld en uit eigen dunk gaan dit soort jongens vaak over de streep: mooie auto's, gokken, en vooral denken dat ze alles kunnen maken.
Tegenwoordig snap ik er ook niks meer van

3 januari 2015 om 23:26

Tim, zo erg was het vroeger nou ook weer niet hoor.. 😄. Wij hadden ook wel atari (jawel 😜) of gameboys.. Etc.. Maar we vonden voetballen gewoon leuker om te doen. Andere tijd, andere mentaliteit...

4 januari 2015 om 00:26

Hahaha inderdaad.
Weg met die computers ik had gewoon een bal en een muurtje als doel en knallen maar.
Dat was het helemaal.

4 januari 2015 om 00:48

Zo veel verschil is er nu ook weer niet. Er wordt nog steeds veel gevoetbald, enkel leek het meer omdat je zelf jong was. Vroeger is lang niet altijd beter 😉

Hoe kan Ebecilio 'zestien uit de zeventien duels hebben gespeeld' terwijl er in de inleiding staat dat 'ie de laatste twee duels heeft gemist?

3 januari 2015 om 23:16

Beker.

4 januari 2015 om 01:03

zucht..lees eens de tekst..

4 januari 2015 om 02:25

Wat zegt de tekst helder licht?

Die Schreuder lijkt me ook niet bepaald een motivator.

4 januari 2015 om 01:03

met dat defensieve spel van hem wordt je ook niet vrolijk van

Schreuder blijft maar spelers uit de selectie zetten. Met tot nu toe geen effect.
Brama had dit jaar gewoon rechts op t middenveld moeten spelen en dan had ebicilio RB kunnen spelen. RB werkt denk ik beter voor ebicilio.

Zou leuk zijn als Eghan en Gutierrez na de winterstop terug komen op het middenveld bij FC Twente, geeft meteen wat meer power en creativiteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren