Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Eagle van het Jaar' volgt Türüc en blijft Go Ahead ondanks interesse trouw

Laatste update:

Sjoerd Overgoor blijft Go Ahead Eagles trouw. De middenvelder werd aan het einde van het afgelopen seizoen in verband gebracht met AZ, sc Heerenveen en FC Groningen, maar Overgoor zal geen transfer gaan maken: hij heeft zijn nog een jaar doorlopende contract met twee seizoenen verlengd, tot de zomer van 2017. "De grootste drijfveer om voor twee extra jaren bij te tekenen is dat ik hier belangrijk kan zijn", zegt Overgoor op de website van Go Ahead.

/

De 25-jarige middenvelder heeft er drie seizoenen in Deventer op zitten en speelde vorig seizoen alle 34 competitiewedstrijden. Door de supporters werd hij uitgeroepen door speler van het jaar en diezelfde fans vreesden dan ook voor een vertrek van de publiekslieveling. Overgoor heeft echter besloten om voorlopig in Deventer te blijven; maandag kwam al naar buiten dat Deniz Türüc diezelfde beslissing heeft genomen.

"De waardering is heel belangrijk", zegt Overgoor. "Go Ahead Eagles is een fantastische club en wordt niet voor niets geroemd om zijn supporters. Als juist die mensen mij dan uitkiezen als 'Eagle van het Jaar' is dat wel heel erg mooi. Ik had me al behoorlijk gefocust op het volgend seizoen, maar nu kan ik me helemaal erop concentreren. Ik kan niet wachten op de eerste wedstrijd."

Sjoerd Overgoor zit goed bij Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws voor Go Ahead, dat ze dit jaar maar weer zo goed mogen presteren met fris aanvallend voetbal. Net als afgelopen jaar zal ik weer met veel plezier afreizen naar de Adelaarshorst voor onze uitwedstrijd.

Eagles blijft met deze 2 toppers op zeker in de eredivisie!

vd Hart
Dijkhuizen - Schenk - Vriends - Wijnaldum
Overgoor - Overtoom - Turuc
Reimerink - Schalk - Rosheuvel

Dijkhuizen van Roda en Overtoom van AZ erbij en er staat een hele degelijke elftal eens?

15 juli 2014 om 09:22

Ja alleen Schenk en Vriends omwisselen en het is prima

15 juli 2014 om 09:26

Godee is al weg. En Dijkhuizen komt niet omdat Roda jc hem niet wil laten gaan.
Hoe jij aan Overtoom komt is voor mij een groot raadsel.

De club wil zich nog versterken met 2 buitenspelers en 1 rechtsback.

15 juli 2014 om 09:32

Godee speelt niet bij Eagles en was ook zeker niet goed genoeg voor de basis.
Ik ga er zelf vanuit dat Turuc op 10 gaat spelen. Overgoor en van Ooijen zullen dan de 2 andere plekken op het middenveld invullen.
Verder heeft Eagles Wijnaldum voor de linksback positie erbij gehaald.
Dijkhuizen zou wel een welkome versterking zijn en daarnaast moet er op beide flanken nog wat bij.

15 juli 2014 om 11:59

V.d. Hart
Aankoop-Vriends-v.d. Linden-Wijnaldum
Overgoor-Turuc
Rijsdijk/v. Ooijen
Reimerink/aankoop-Kolder/Schalk-De Bondt/Aankoop

Ziet er al goed uit, maar zijn nog wel drie versterkingen gewenst mijns inziens!

Heel erg belangrijk voor Go Ahead dat ze allebei blijven.

Hoewel ik zeker Turuc erg graag bij Heerenveen had gezien vind ik dit een prachtige ontwikkeling. Blijkbaar zijn deze jongens niet in de greep van een geldruikende zaakwaarnemer en kiezen ze echt voor hun eigen ontwikkeling en die van de club! Toppertjes!!

Geweldig nieuws! Nu alleen nog 1 of 2 buitenspelers en een rechtsback!

15 juli 2014 om 09:55

Rosheuvel van Heracles zou perfect zijn.

15 juli 2014 om 11:43

Rosheuvel is eigendom van AZ. Bij Heracles speelde hij sporadisch goed. Ik denk dat GAE wel iets beters kan gebruiken

Weet iemand of de Bondt het goed doet bij Go Ahead?

15 juli 2014 om 11:28

Alleen nog maar tegen amateurs gespeeld dus er is nog weinig over te zeggen. Volgens de lokale "kenners" komt hij nog te kort voor de eredivisie op basis van deze eerste potjes.

Begreep al niet waarom AZ in vredesnaam achter hem aanzat. Hij is eigenlijk al te oud en zo fantastisch vind ik Overgoor nou ook weer niet. Goede zaak dus.

15 juli 2014 om 11:31

Sinds wanneer is 25 jaar te oud? Daarnaast is Overgoor een typische dragende speler die je past mist als hij uitvalt.

15 juli 2014 om 12:12

AZ probeert steeds spelers van onder de 23 aan te trekken (viktor Elm daargelaten). En wat dat laatste betreft, daar zal je wel gelijk in hebben, maar die hebben we al in de vorm van Gudelj.

Goed nieuws voor Eagles zeg! Ik gun het ze van harte. Leuke aanwinst voor de Eredivisie gebleken door positief voetbal en luidruchtige en fanatieke fans! Hoop dat ze gauw wat aan dat krakkemikkige stadion van ze kunnen gaan doen. Ben er afgelopen seizoen een keer geweest en alhoewel de Adelaarshorst natuurlijk bol staat van de nostalgie, valt dat ding bijna van ellende in elkaar.

15 juli 2014 om 16:31

Dat is nou precies wat de adelaarshorst de adelaarshorst maakt! Ze donderen in Deventer nog liever met zijn allen tegen de vlakte dan dat er een modieuze voetbaltempel komt! En ergens is die gedachte ook wel mooi... al laten we hopen dat de boel niet instort!

Deze gast had ajax toch gehaald?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren