Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dzsudzsák: ‘Ik heb mooie herinneringen aan de Amsterdam ArenA’

Laatste update:

Bálazs Dzsudzsák keert vrijdag terug op de Nederlandse velden. De huidige aanvaller van Dynamo Moskou speelde vier seizoenen voor PSV, alvorens hij naar Rusland verhuisde. Met Hongarije neemt de linkspoot het in de Amsterdam ArenA op tegen Oranje. “We zijn niet de favoriet, maar als we het veld met opgeheven hoofd kunnen verlaten, dan is er niets aan de hand”, zegt Dzsudzsák.

/

De 26-jarige Dzsudzsák scoorde in september nog tegen het Nederlands elftal, maar men ging wel met 4-1 onderuit. Hongarije staat tweede in kwalificatiegroep D en kan vrijdag al een ticket voor de play-offs veiligstellen. “Ik kijk erg uit naar de wedstrijd”, zegt Dzsudzsák op de officiële website van de UEFA. “Ik heb met PSV vier keer in de ArenA gespeeld en maakte altijd een doelpunt. Ik heb dus mooie herinneringen aan dit stadion en hoop dat dit na vrijdag nog steeds het geval is.”

“Het is belangrijk dat de supporters na afloop hebben kunnen zien dat we alles gegeven hebben. Ik kijk uit naar de wedstrijd”, aldus Dzsudzsák. De Mágikus Magyarok (Magische Hongaren) waren in 1986 voor het laatst aanwezig op een eindtoernooi. Op het WK in Mexico kwam men toen niet verder dan de groepsfase. Hongarije moet het vrijdag doen zonder de geblesseerden Zoltán Gera, István Kovács, Roland Juhász en Áám Szalai.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dzsudzsák leuke voetballer, misschien scoor je morgen weer een mooie vrijetrap. Succes

10 oktober 2013 om 17:43

Indd. Hoop dat hij nog terugkeert naar de Nederlandse velden.
Succes!!

10 oktober 2013 om 17:44

goede voetballer maar met recht zeker net zo sterk hoor laat die feyenoord verdedigjng morge trillen denk ik

10 oktober 2013 om 18:12

@Karlanpsv

Het enige wat ie morgen gaat zien, zijn de hielen van Janmaat.

10 oktober 2013 om 18:23

Balasz is echt wel van een ander niveau dan de buitenspelers die Janmaatje normaal tegen krijgt in de Eredivisie. Ik durf zelfs te stellen beter dan alle buitenspelers van de Eredivisie en misschien wel de beste (buiten het NL elftal) van deze poule. Die jongen heeft echt een gigantisch harde en zuivere trap. Janmaat gaat het hier zeker moeilijk mee krijgen.

10 oktober 2013 om 18:37

Janmaat is een opstomende back die meer op de rechtsbuiten positie te vinden is dan als back.
Dus hij zal wel mee moeten met Janmaat dat bedoel ik met zijn hielen zien. En dat Dzudzak een goeie trap heeft weten we inmiddels wel

10 oktober 2013 om 18:40

Eerder andersom

10 oktober 2013 om 19:09

hoe bedoel je, wil je soms beweren dat hongarije het spel gaat maken?

10 oktober 2013 om 20:39

Nee.
Maar als Hongarije countert en Janmaat moet gaan sprinten tegen Balasz, dan kan Janmaat de hielen van Balasz zien.
Dzsudzsák is de beste winger die PSV heeft gehad sinds Robben.

10 oktober 2013 om 21:13

Ja das meer dan logisch, maar de vraag is hoe vaak dat daadwerkelijk gaat gebeuren

10 oktober 2013 om 21:52

@ yamiown

Haha mooi altijd, dat achteraf pas beseffen hoe goed spelers zijn.

Net zoals bij Mertens, was dat Dzsudzak nooit in uit-wedstrijden presteerde en dergelijke en waren ze blij dat hij wegging want het is toch maar een mooiweer voetballer. En nu, enkele jaren later, is het ineens de beste winger sinds Robben.

Over een paar jaar ga je hetzelfde ook over Mertens zeggen, weet ik zeker. Vindt Mertens persoonlijk nog beter dan Dzsudsak maar dat is mijn mening.

11 oktober 2013 om 05:05

Is toch het zelfde met Strootman. Dat was ook altijd een matige middenvelder die voor veeste veel verkocht is. En nu is het de beste middenvelder die Nederland heeft.

10 oktober 2013 om 17:47

Dan heb jij de uitwedstrijd bij AZ, die met 4-0 werd gewonnen niet gezien

10 oktober 2013 om 19:35

@PSV- Gae
Die heb ik ook niet gezien,wel de laatste twee ontmoetingen van AZ- Psv, weet helaas de uitslagen niet meer.

10 oktober 2013 om 20:40

1-3 vorig seizoen won PSV (met een beauty vrije trap van van Bommel)
en dit seizoen 2-1.

10 oktober 2013 om 17:52

Ja een gouden linkerbeen heeft hij.

toch jammer dat hij naar Rusland ging, hij had net zo goed ploeggenoot van Szalai kunnen worden. Bij Schalke vind ik hem goed passen.

toch een beetje uit beeld geraakt sinds hij weg is gegaan bij psv! jammer had altijd een prachtig linker been! Misschien moet je toch maar weer is in Europa gaan voetballen!

Dzsudzsák , een jongen met een goude linkerbeen. Ik kan me nog herinneren hoe hij die vrije trap erin schoot tegen Ajax in 't seizoen 09-10. Volgens mij scoorde hij er zelf 2 uit een vrije trap die wedstrijd.

Jammer dat hij naar Rusland ging en niet naar een sub- top club in Engeland of Duitsland..

Goeie voetballer altijd. Ik denk met veel pijn terug aan al die jaren dat Dszudszak en Farfán eigenlijk altijd de baas waren tegen Ajax.

10 oktober 2013 om 18:43

Dat waren nog eens tijden!

10 oktober 2013 om 20:37

Haha je doet net dat het al 10 jaar geleden is, maar ok! dzudzsak blijft een ander niveau dan een Janmaat met alle respect. Hopelijk zien we een paar mooie schoten van hem met zn goude linkervoet ( maar hoop niet dat ze erin gaan voor NL )

Vond hem toch 1 van de beste bij PSV, heel dom dat hij zo vroeg naar Rusland was gegaan. Anders had hij nu misschien bij een subtopper in Engeland gespeeld.

Speelt tegenwoordig bij Dynamo Moskou dus. Die gast is echt voor het cashen gegaan. Eerst bij Anzhi en nu daar. Hij is wel de ster speler van Hongarije. Hij moet het doen voor ze ploeg. Nederland is geplaatst maar gaat er alles aan doen om nu alle wedstrijden te winnen voor de WK loting. Want wij hebben de punten blijkbaar hard nodig. Terwijl wij zoveel gewonnen hebben. Blijf het vreemd vinden, maar goed. Hebben wij morgen tenminste nog iets om voor te spelen.

Die neus van hem hahahahhahaha

10 oktober 2013 om 19:34

Neus(je) voor de goal , heeft deze man

Mooie herinneringen idd toen ie 4-1 op zijn kont kreeg van een oppermachtig Ajax...

10 oktober 2013 om 20:29

Kerel PSV won ook met 2-6 van PSV en Dzudszak gaf ajax thuis ook jantje met 2 weergaloze vrije trappen

10 oktober 2013 om 22:05

Oh wat was hij geweldig die wedstrijd joh. Die 1e was zo heerlijk hé.

Het zou fantastisch zijn als dit fenomeen terugkeert naar PSV ik zou het geweldig vinden.
Als hij weer mooie goals maakt morgen kan ik juichen

Even voor de duidelijkheid, de term - Magische Magyaren - wordt alleen gebruikt voor het legendarische Hongaarse elftal vanuit de jaren 50 met spelers als Ferenc Puskas, Nandor Hidegkuti en Sandor Kocsis. Niet voor het Hongaarse elftal in zijn algemeenheid.

Goed verhaal man, laatste 2x in de arena werd t eenmaal 0-0 en je kreeg nog een keer pakkie met 4-1 (waarin je een strafschop scoorde). Maar ben blij dat je goeie herinneringen hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren