Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dure 'voorbeeldprof' gaat FC Groningen verlaten: 'Ik heb veel respect'

Laatste update:

Het ligt in de lijn der verwachting dat Hedwiges Maduro na de winterstop niet meer actief is bij FC Groningen. De middenvelder drukt zwaar op de begroting en mag in januari transfervrij vertrekken, ook al loopt de overeenkomst volgend jaar zomer af. Met name vanuit Spanje is er interesse in de ex-speler van Valencia en Sevilla.

/

Ernest Faber is vol lof over Maduro, ook al gaf hij de middenvelder zondag pas voor de derde keer speeltijd. "Ik heb veel respect voor Hedwiges", zo vertelt de trainer van FC Groningen aan Voetbal International. "Hij traint goed en hij heeft een geweldige rol in de kleedkamer. Qua gedrag is hij echt een voorbeeldprof."

Faber snapt heel goed dat Maduro meer wil spelen, zeker nadat hij afgelopen seizoen in 28 competitieduels binnen de lijnen kwam. "Ik geef er de voorkeur aan om zijn vertrek straks op te vangen met het doorschuiven van een talent. Pas als er meerdere spelers die nu minder aan voetballen toekomen weggaan in de winterstop, zullen we proberen ons te versterken met spelers van buiten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben dan wel benieuwd welke spaanse clubs maduro willen hebben als je bij groningen al geen basisplaats hebt

6 december 2016 om 00:28

Hij heeft al aangegeven dat het mogelijk een club gaat worden die ergens onderin la liga staat of zelfs uit de segunda.

6 december 2016 om 00:49

Kies dan een club die in de bloei is. Zoals Sporting Gijon of Las Palmas. Segunda misschien Girona of Oviedo. In Osasuna of een Levante, daar zit geen potentie in. Die kwakkelen constant

6 december 2016 om 00:50

Als die keuze er is. Hij moet weg en wilt doorgaan in Spanje. Kijken welke club zijn salaris kan en wil betalen.

6 december 2016 om 08:16

Voor Las Palmas is hij ook geen toegevoegde waarde, helaas.. daar hebben wij betere spelers lopen.

6 december 2016 om 10:10

Zullen de salarissen erg uit elkaar liggen? Dan doel ik op het verschil tussen de salarissen bij FC Groningen en clubs uit de Segunda.

6 december 2016 om 11:23

Het verschil zal niet zo heel groot zijn. Daarom betwijfel ik dat clubs zijn huidige salaris kunnen bieden. Tenzij hij water bij de wijn doet.

2de of 3de divisie ofzo? deze man speelt al niet bij Groningen voor een reden...

Waarom moet Maduro nou weg dan? Pure financiã«le kwestie? Als ik het goed begrijp speelt hij nu dan niet, zodat jong talent zijn plek alvast kan overnemen en hij weg moet om de begroting sluitend te krijgen?

6 december 2016 om 10:11

Deze man heeft gewoon niet gebracht wat van hem verwacht werd en is duur. Daarom moet die weg. Hij werd gehaald om als leider op het veld te fungeren en in het begin ging het nog redelijk, maar hij is echt slechter geworden met de jaren. Goede keus voor beide.
PS denk dat zijn carriere afgesloten wordt als wat vd vaart gaat doen. Niet meer presteren op een niveau en uiteindelijk als een nachtkaars uitgaan.

Ik ben er van overtuigd dat hij zeker nog van waarde kan zijn ....ook in Nederland
Denk hierbij aan clubs als willen 2 Roda jc ...nec ...
Weet natuurlik niets over loon en dergelijk....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren