Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsers nodigen Bergkamp uit: ‘We struinen de hele markt af’

Laatste update:
/

SV Darmstadt 98, nieuwkomer in de 2.Bundesliga komend seizoen, heeft Roland Bergkamp een paar dagen op proef. De Duitse vereniging hoopt in de 23-jarige aanvaller een geschikte spits te vinden voor het nieuwe seizoen. Bergkamp was vorig seizoen prima op schot bij FC Emmen en maakte er veertien. Hij wilde echter niet blijven, zo legde hij maandag uit. Bergkamp mikt op een stap hogerop.

De aanvaller verbond zich vorig jaar voor slechts één seizoen aan FC Emmen, na eerder verblijven bij Excelsior, Brighton & Hove Albion en VVV-Venlo. Hij beleefde meteen zijn beste seizoen ooit en scoorde als gezegd veertien keer. Nu is hij te gast bij Darmstadt, dat een paar dagen wil kijken wat de achterneef van Dennis Bergkamp in huis heeft.

“We struinen de hele markt af en willen de selectie graag van meer kwaliteit voorzien”, zegt hoofdtrainer Dirk Schuster dinsdag op de clubwebsite. “We houden dus onze ogen en oren open.” Bergkamp heeft gezelschap van twee andere stagiairs bij de promovendus: de Algerijnse vleugelspits Chadli Amri en de Duitse rechtsback Sebastian Schiek, die een verleden heeft bij Karslruher SC.

Is de 2.Bundesliga een stap omhoog ten opzichte van FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stond eerst ook in de belangstelling van FC Volendam

Ze mogen hem hebben....
Het bestuur van Emmen heeft zich veel en veel te lang aan lijntje laten hangen door hem.
Het is graag of niet voetballen bij Emmen.

Helaas dat Janga geen contract heeft gekregen, maar met Cas Peters hebben we de opvolger al binnen. Hopelijk kan Emmen nog een goede extra spits aantrekken.

22 juli 2014 om 16:31

Eldridge terug nemen zou ik zeggen, goede spits.

22 juli 2014 om 17:52

Speelt inmiddels een nivo lager bij wke. We hebben nu ook Danny Menting van acv, maar het is altijd afwachten of ze kunnen aansluiten

Ik ken de speler niet maar hoop dat ie wat dna van Dennis Bergkamp beschikt (is geen garantie voor succes) Dennis was een genot om naar te kijken als voetbalfan.

22 juli 2014 om 15:49

Roland is de achterneef van Dennis, dus volgens mij is dat niet echt mogelijk dan.

22 juli 2014 om 16:35

Een achterneef is de zoon van je neef/nicht of oudtante/oudoom. Dus je deelt dan wel iets van dna.

22 juli 2014 om 17:19

De vergelijking met dennis Bergkamp houdt op bij de naam en dat ze beide in de spits spelen.

Vond het bij Excelsior een matige spits, totaal geen techniek
Hjj is wel lang en werkt altijd keihard

Darmstadt heeft met Stroh-Engel al een goede goaltjesdief in huis. Deze jongen heeft een redelijke techniek, kan koppen en is tweebenig. Bergkamp gaat hem never nooit niet uit de basis spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren