Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse WK-held krijgt wind van voren: 'Het blijft een lastig verhaal met hem'

Laatste update:

André Schürrle kon niet meer stuk in Duitsland na zijn optreden in de WK-finale tegen Argentinië. Daar gaf de aanvaller de beslissende assist op Mario Götze, die de Duitsers in de verlenging naar de wereldtitel schoot. De tijden zijn echter veranderd voor de 25-jarige Schürrle, die bij VfL Wolfsburg moeite heeft om de hoge verwachtingen in te lossen.

/

De ambitieuze Bundesliga-club haalde Schürrle iets meer dan een jaar geleden op bij Chelsea. Die Wölfe betaalden 32 miljoen euro, maar kregen daar nog weinig voor terug. “Het blijft een lastig verhaal, daar hoeven we niet omheen te draaien”, zegt directeur Klaus Allofs in gesprek met BILD. De bestuurder doelt onder meer op het schamele ene doelpuntje dat Schürrle tot nog toe maakte in dit Bundesliga-seizoen.

Eind september uitte ook coach Dieter Hecking al kritiek op zijn steraanvaller. “We hebben bepaalde verwachtingen van hem. Het moet beter dan hij tot nog toe heeft laten zien”, verkondigde hij. Schürrle zelf reageert lauwtjes op de uitlatingen. “Als trainer en als manager heb je het recht om openlijk kritiek te uiten, maar ik had het liever intern gehoord”, zegt hij op Spox. “Dat heb ik ze ook verteld. Daarmee is de kous voor mij af.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gisteren tegen Gent waardeloos , zichtbaar zonder zelfvertrouwen. Hoe krijg je zo'n jongen weer naar zijn Top ?

Gisteren speelde die ook weer verschrikkelijk slecht. Ongelofelijk wat er met hem is gebeurd. In de Bundesliga speelt ie ook bijna nooit goed. Caliguiri is verder dan hem en zou ook altijd verkozen moeten worden boven Schürrle. Snap niet hoe hij zo erg is afgezakt.

Sowieso is Shurrle erg naar beneden gezakt, maar ik denk ook dat het ligt aan de team waarin hij zich bevind, zijn speelstyle lijkt niet te matchen met die van Wolfsburg. Ik geloof er echt in dat als hij bij een passende club zou spelen, hij weer de sterren van de hemel speelt

Zit een beetje in hetzelfde schuitje als Draxler. Allebei gehaald als dé potentiële smaakmakers, maar tot dusver erg teleurstellend. Draxler speelde gister overigens erg sterk, al moeten we niet vergeten dat de tegenstander 'slechts' Gent was.

Weetniet of hij nog steeds op de flank speelt maar bij Bayer speelde hij ook in de spits toch? En dat is in pricipe de positie waar hij een reeks goeie wedstrijden speelde. Bij Chelsea wat invalbeurten en hier nu altijd op de flank.

Heb in de wedstrijd PSV - Vfl Wolsburg eens op hem gelet.

Ik schrok er oprecht van, hij is speelde echt ontzettend slecht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren