Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitse media linken Ajacied met vertrekwens aan tweetal Bundesliga-clubs

Laatste update:

Niklas Moisander beschikt over een aflopend contract bij Ajax en zijn zaakwaarnemer Sören Lerby zei eerder deze woensdag dat een verlenging van de samenwerking geen optie is voor zijn cliënt. Moisander hoopt in januari een mooie transfer naar een topcompetitie te kunnen maken en in de Duitse media wordt de verdediger inmiddels aan twee clubs uit de Bundesliga gelinkt.

/

Hamburger SV en VfL Wolfsburg zouden interesse hebben in Moisander, die volgens Transfermarkt.de zo'n vijf miljoen euro moet gaan kosten. De geruchten over een vertrek naar HSV zijn niet nieuw: Moisander wordt al geruime tijd in verband gebracht met de kwakkelende Noord-Duitsers. Mogelijk gaan zij in januari dan eindelijk over tot actie.

De 29-jarige Moisander is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax, dat de verdediger in de zomer van 2012 overnam van AZ. De Fins international speelde tot dusver 64 competitiewedstrijden voor de Amsterdammers; dinsdagavond zat hij nog op de bank tijdens het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain. Stefano Denswil nam toen zijn positie over.

Denk je dat Niklas Moisander zich staande kan houden in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5 miljoen dit is veel te veel voor Moisander

26 november 2014 om 21:27

Daar ben ik het niet mee eens. Een aanvoerder van Ajax, international, ervaring in de Champions League, opbouwend zeer sterk, tweebenig en een goede mentaliteit. Vijf miljoen is nog steeds een koopje

26 november 2014 om 21:32

Wel al 29 en maar een halfjarig contract.

26 november 2014 om 21:36

Ik ben ook al mn hele leven voor Ajax, maar Moisander die over 7 maanden transfervrij is, al 29jaar en de laatse tijd laat zijn dat hij redelijk foutjes maakt is echt geen 5 miljoen waard ondanks die goede stats die je opnoemt.

26 november 2014 om 21:36

Ajax moet gewoon 5 miljoen vragen en met 3 miljoen akkoord gaan. 5 miljoen is teveel omdat hij in januari nog maar een half jaar contract heeft maar je kan bluffen en zeggen dat hij anders toch bijtekent omdat hij anders op de bank beland. 3 miljoen is dan een mooi bedrag. Is toch iets meer dan wat Ajax voor hem heeft betaald toch of zit ik fout?

26 november 2014 om 22:10

In Duitsland is het opbouwend vermogen niet zo belangrijk als in Nederland. Moisander is zeker geen 5 miljoen waard. Hooguit 2,5 miljoen.

26 november 2014 om 22:47

Prima maar als er nu al twee interesse hebben gaan wij die 5 miljoen wel krijgen, kan HSV wel tegen degradatie helpen. We kunnen ook trouwens nog wel van der Vaart in een ruildeal betrekken 2,5 miljoen en van der Vaart, prima.

26 november 2014 om 23:33

@afcanats: Ik vind eigenlijk dat je dat Van der Vaart niet kan aandoen. Waarschijnlijk gaat het alleen maar tegenvallen, en voor in de basis heb je ook al genoeg talent lopen. Het zou zonde zijn om die op de bank te zetten, en ik denk ook niet dat ze dat zelf willen.

Of Van der Vaart moet genoegen nemen met een plek als invaller en af en toe een keer basisspeler.

Overigens vind ik 5 miljoen een prima bedrag hoor, al loopt hij natuurlijk wel uit zijn contract. Maar als ze daar echt geïnteresseerd in hem zijn is 5 miljoen voor hun niet veel geld. Terwijl het in Nederland als een topaankoop gezien wordt voor zo'n bedrag.

27 november 2014 om 01:06

Van der Vaart speelt sowieso niet vaak de volle 90 minuten dus dat is hij wel gewend Ik zou hem overigens wel graag terug zien bij Ajax.

Strik eromheen en weg ermee

26 november 2014 om 21:19

Idd en helemaal als Ajax hier daadwerkelijk 5 miljoen voor ziet te vangen wat ik me eigenlijk echt niet kan voorstellen. Ik denk dat Ajax al heel blij moet zijn met 2 miljoen. Niet de jongste meer, half jarig contract en ook niet een van de uitblinkers.

26 november 2014 om 21:46

2 miljoen vind ik wel erg weinig. Als we er 4 mil voor krijgen ben ik er hartstikke blij mee. Voor zoveel is hij ook gekocht volgens mij. Hij was 2 jaar een nuttige speler en als je hem dan zonder verlies verkoopt is jet toch prima.

26 november 2014 om 22:44

Ja dat lijkt mij ook een heel mooi bedrag maar ik denk niet dat het realistisch is. Misschien dat 4 miljoen waarvan 2 miljoen variabel nog zou kunnen.

26 november 2014 om 22:46

Half jaar contract nog en al 29. Denk dat 2 miljoen al te veel is. Vermeer ging voor 8 ton weg en die had nog een jaar.

26 november 2014 om 22:00

Koffie, thee? Moisander?

26 november 2014 om 22:05

Ze kunnen wel zeggen doe maar 1 miljoen maar dan komt er weer stiekem een club uit rotterdam die hem overneemt

26 november 2014 om 22:44

Meh, ik heb liever Kongolo/van Beek dan Moisander eerlijk gezegd. En 1 miljoen voor een wisselspeler, neuh, we hebben Bilal al voor 2,5 miljoen op de bank zitten :P

26 november 2014 om 23:35

Bilal is gewoon niet slim geweest. Die had gewoon nog een jaartje lekker moeten voetballen bij Heerenveen. Daarna een stap naar Feyenoord was beter geweest. Al kan ik me voorstellen dat het niet verkeerd is te weten dat je hem nog achter de hand hebt.

Lekkere titel, linken .. uit

Mag trouwens weg, heeft t prima gedaan, maar begint veel te veel fouten te maken

5 miljoen binnen harken en Denswill de kans geven!

5 miljoen is natuurlijk totaal niet realistisch. Gun Moisander maar gewoon een mooie transfer naar een grote competitie. Een middenmoter, waar hij niet te veel ruimte in z'n rug zal moeten hebben, moet toch haalbaar zijn. Hoogste tijd voor Ajax om weer even flink door te selecteren. Moisander, Sana, Schöne, Sigthorsson, Zimling en Duarte voegen (inmiddels) niets meer toe. Bazoer, Muric, Cerny, Denswil, Tete, Zivkovic en Riedewald staan al klaar om het over te nemen.

26 november 2014 om 21:53

Duarte mag van mij best blijven, al is het voor de breedte. Hoewel ik denk dat hij zelf liever wekelijks speelt bij een subtopper dan iets meer geld verdient en op de bank/tribune zit bij Ajax, of in de Jupiler League speelt.

26 november 2014 om 21:54

Edit: anders wordt het wel erg jong allemaal en de selectie erg dun. Dan moeten er weer nieuwe breedteaankopen gedaan worden a la Viergever, Duarte, enz.

Wolfsburg zou een mooie club zijn voor Niklas, betwijfel alleen of hij het niveau aankan

26 november 2014 om 21:46

Een hele mooie club inderdaad die waarschijnlijk de CL in gaat. Het is aan hem om het te laten zien. Hij heeft de ervaring in ieder geval om het te maken en het is waarschijnlijk dankzij zijn CL ervaring dat ze interesse in hem hebben.

Vijf miljoen voor Moisander? Strik er om en hoppa naar Duitsland. Moisander is een prima gozer maar een erg matige verdediger. Ik ben bang dat hij in Duitsland voornamelijk de bank gaat warm houden.

26 november 2014 om 22:00

Bank warm houden is een zwaar onderschatte taak welke ik denk dat hij goed aankan.

Moisander is net niet goed genoeg voor Wolfsburg en weer te goed voor, of past niet echt bij HSV. Een club uit de middenmoot of subtop is wel leuk voor hem. Al zou die bij Wolfsburg prima geld kunnen verdienen en toch af en toe spelen.

Een half jaar contract, die kun je voor 1 a 2 miljoen oppikken deze winter natuurlijk. Lekker geïnformeerd weer.

Moisander is tussen de 1-2 miljoen euro 'waard'. Meer moet je als club niet betalen, al helemaal als je hem in de zomer gratis kunt oppikken als het al zo ver komt.

De mensen die gelinkt worden aan een vertrek zijn Moisander, Schone en Siggy. Dat worden dus sowieso minder inkomsten, omdat ze alledrie niet voor de hoofdprijs weggaan. Ook omdat we nog geen overwinning hebben gehad in de CL, gaat de omzet denk ik lager uitvallen. De jongere spelers die dan overblijven, moeten het dan overnemen. Hoop dan dat die groep langer bij elkaar blijft.

26 november 2014 om 22:45

We hebben ook verlaagde sponsorinkomsten omdat Aegon tegen een relatief laag bedrag sponsort op dit moment, omzet zal niet geweldig zijn maar met CL en verkoop van Blind komt er weer een groot geldbedrag rond de 15 miljoen op de bank bij. Met verkoop van deze jongens neemt dat alleen maar toe.

Gunstig voor AZ dat hij nu weggaat en niet in de winter! Anders loop je je 10-15% doorverkoop percentage mis.

5 miljoen zou de absolute hoofdprijs zijn voor en half-jarig contract.

Wanneer hij verkocht wordt voor 3 miljoen, pakt AZ toch nog 3 à 4.5 ton extra. Boven op de 4.5 miljoen die hij initieel kostte.

26 november 2014 om 23:40

Denk dat je zomer bedoelt i.p.v. winter?

Ontopic:
Ajax moet op dit moment gewoon blij zijn met elke euro die ze krijgen voor Moisander. Voegt momenteel niets toe.

27 november 2014 om 00:14

Appel, welke verdediger is momenteel beter dan Moisander? Je lult compleet uit je nek wanneer je beweert dat Moisander niets toe voegt aan Ajax.

28 november 2014 om 17:46

Ik zeg momenteel. Moisander maakt achterin de meeste fouten, het hele seizoen.
Dan kun je daar beter met oog op de toekomst, denswil neerzetten...

Dus nee, op het veld voegt moisander niets toe op dit moment.

Mooi prijsje voor Moisander 5 miljoen, Owusu doorschuiven en Viergever met Denswil laten concurreren voor Lcv, als Denswil gaat verlengen natuurlijk.

Zou een topdeal voor Ajax zijn.

Als moisander bij pakweg Wolfsburg veel fysieke kracht en duelvermogen om zich heen heeft zou ik niet weten waarom hij daar niet zou kunnen slagen eerlijk gezegd. Spelinzicht en passend vermogen heeft hij zeker wel.

27 november 2014 om 01:11

Wolfsburg heeft hogere ambities dan een Moisander lijkt mij. Als ik me niet vergis is het een van de rijkste clubs van de Bundesliga die mee wil gaan draaien in de top. Dan kan je niet met Moisander aankomen (als het voor de breedte is natuurlijk wel).

Als die zaakwaarnemer daadwerkelijk heeft aangegeven dat Moisander sowieso niet verlengt dan moeten we komende 5 wedstrijden ook gewoon Denswil opstellen.

Moisander heeft een prima bijdrage gehad vorig seizoen, maar is dit seizoen helaas wat minder aanwezig. Bedanken voor bewezen diensten en zo snel mogelijk iemand anders inpassen.

Nummer 3 in de rij die ter wille van de ,,Ajax-bankrekening'' de opstelling bepaald en ,,talenten'' buiten de basis houdt. We werken aan de toekomst, maar op korte termijn alleen aan de hoogte van de bankrekening. Eerst Sigthorsson en nu Kishna en Moissander alleen maar in de etalage!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren