Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duel in El Madrigal vlak voor tijd onderbroken na traangasgranaat op veld

Laatste update:
/

De competitiewedstrijd Villarreal - Celta de Vigo is zaterdagavond vlak voor het einde enige tijd onderbroken, nadat er een traangasgranaat op het veld van El Madrigal werd gegooid. Onverlaten op de tribunes zorgden er met de granaat voor dat er een fikse rookontwikkeling ontstond, die de spelers van beide partijen dwong de catacomben op te zoeken. Daarna werd er toch weer verder gespeeld.

Zo’n zeven minuten voor het einde brak Fabián Orellana met een rake kopbal de score open voor Celta en een handvol minuten daarna gooide iemand vanuit het publiek een granaat met daarin traangas op het veld. De rookontwikkeling maakte verder spelen onmogelijk en uit angst voor de substantie in het wapen werd besloten de wedstrijd stil te leggen. Het leek erop dat er gestaakt zou worden, maar de spelers keerden na enige tijd toch weer terug.

De wedstrijd werd na een scheidsrechtersbal nog uitgespeeld voor de resterende minuten en blessuretijd, terwijl een aanzienlijk deel van de fans al het stadion had verlaten: vrijwel meteen werd de score naar 0-2 getild door Nolito, die een vrije trap over de muur mikte en in het doel. De kans is groot dat het bestuur van de Spaanse competitie een fikse boete uitdeelt aan Villarreal voor het incident.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijk domme actie van zo'n "fan", daar zijn ze mooi klaar mee, gewoon achterhalen wie het was en hem de rekening geven.

16 februari 2014 om 09:56

Daarom deed hij het ook, hij dacht zeker als ik een speler raak is het maar 600 euro, raak ik niemand zal het nog wel minder zijn.

Hoe krijg je zo'n ding in hemelsnaam het stadion in?

16 februari 2014 om 00:32

In Spanje gebeurt wat betreft hooligangeweld ed. niet zoveel. Laat staan in het stadion. Dus de beveiliging zal wel minimaal geweest zijn. Ook in Nederland krijgen ze wekelijks halve handgranaten mee naar binnen

16 februari 2014 om 01:06

Ook in Nederland kun je inderdaad gewoon alles mee het stadion in krijgen als je wil. Heb zelfs verhalen gehoord bij Jupiler League clubs over het goed verstoppen van spullen op doordeweekse dagen op de club, die op wedstrijddagen zo opgepikt kunnen worden binnen de poorten van een stadion...

Dus ja, wat dat betreft is 'beveiliging' rondom het stadion op wedstrijddagen sowieso alleen voor het aanzicht...

16 februari 2014 om 00:45

in je onderbroek doen en je bent zo goed als binnen

16 februari 2014 om 00:53

Je wordt lang niet altijd gecontroleerd! Ze pikken er altijd een paar uit

Man man man man man... Hoe haal je dit in hemelsnaam in je hoofd??

Deze man moeten ze echt vinden, levenslang stadionverbod en belangrijker nog, opsluiten deze mafkees!

Zeer domme actie van de "Villareal-supporter." Het team van Luis Enrique heeft alles gegeven voor de overwinning en het geeft een heerlijk gevoel dat ze gewonnen hebben.

Volgend seizoen moet Luis Enrique gewoon hoofdtrainer worden van FC Barcelona. Prachtige strijdlust maakt hij los bij Celta de Vigo.

Sierd zou hier werkelijk een spektakel van maken, was het live op Sport1?

6000 boete lijkt mij voldoende. Atletico kreeg er ook maar 6000 terwijl zij de beste speler ter wereld verwonden. Waarom zou je nu meer geven terwijl er niemand is geraakt?

16 februari 2014 om 11:50

Weer lekker provoceren, daarbij kreeg Atletico maar 600. Geen 6000

Wat een rare mensen heb je op deze wereld,een traangasgranaat op het veld gooien . Hoop dat ze deze knakker vinden,en een levenslang sv geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren