Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dubai heb ik allang achter mij gelaten, ik wilde daar helemaal niet heen'

Laatste update:

Graziano Pellè vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn met de vragen over zijn toekomstplannen. De aanvaller wordt eens in de zoveel tijd met andere clubs in verband gebracht en krijgt veelvuldig de vraag of hij Feyenoord zou willen verlaten. Daar begrijpt Pellè niets van.

/

De aanvoerder van de Rotterdammers benadrukt nog maar eens dat hij gelukkig is in De Kuip en geen reden ziet om verder te kijken. "Als ik graag naar een andere competitie had gewild, was het toch veel handiger geweest om überhaupt niet voor Feyenoord te tekenen? Ik ben niet bezig met een vertrek", zegt Pellè in gesprek met het Algemeen Dagblad.

In de zomer stond Pellè nog in de belangstelling van een rijke club uit Dubai, maar tot een transfer kwam het niet. "Dubai heb ik allang achter mij gelaten. En bovendien wilde ik helemaal niet daarheen. Ik ben gelukkig in Rotterdam", aldus Pellè, die tot dusver 37 keer scoorde in 41 competitiewedstrijden voor Feyenoord. Zondag wacht de topper tegen PSV.

Denk je dat Feyenoord de top is voor Graziano Pellè?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pelle, ga gewoon naar Dubai. Speel jezelf financieel onafhankelijk. Wat denk je nog aan je imago bij Feyenoord. International wordt je toch niet.
(Zo zou ik ten minste denken, want het blijft zijn werk!)

30 november 2013 om 15:44

Ja, met al die verhalen laatste tijd. Dat ze eigenlijk gewoon gevangenen zijn. Ja ga daar heen. Verdien wat geld en leef voor de rest van je leven in Dubai. Als je daar problemen krijgt met de eigenaar hoef je geen hulp te verwachten van de regering daarzo....

30 november 2013 om 16:06

je moet gewoon nooit je paspoort afgeven, dan kan je altijd weg

30 november 2013 om 16:53

Dat is een ander land. Dubai ligt niet in Qatar, slimmeriken.

30 november 2013 om 16:57

Officieel mag je je paspoort niet eens afgeven zonder eengerechtelijke uitspraak.

30 november 2013 om 20:37

Jij bent geen voetbal liefhebber..

Geen één goed nadenkend persoon gaat naar Dubai. De enige reden is geld natuurlijk. Zelfde geldt voor Qatar.

30 november 2013 om 15:46

Dan kan je natuurlijk juist wel 'n goed nadenkend persoon zijn. Geld is geen misselijke reden.

Pellè moet gewoon lekker in Rotterdam blijven voetballen.
Hoeft Feyenoord ook niet te zoeken naar een nieuwe spits.

feyenoord is de perfecte club voor hem. gewoon daar lekker een aantal jaar blijven ballen en als hij 30+ is maar ergens nog een financiele klapper maken

Dat geloof ik best, kan me niet voorstellen dat iemad daar wel heen 'wilt'. Alleen het geld is natuurlijk wel heel goed. En dat wil wel iedereen. Is Pelle nou helemaal eerlijk of niet?

Doet er niet toe, leuk voor Feyenoord en leuk voor de competitie dat hij er nog is. Een derde voltreffer op rij voor Feyenoord voorin was praktisch ondoenlijk geweest.

30 november 2013 om 16:57

Je bent zo te horen nooit in Dubai geweest. Waarom denk je dat de grootste sterren daar een vakantie huis (eiland) hebben? Omdat het daar zo slecht is?

Oordeel niet als je er nooit bent geweest. Rotterdam is ook niet alles.

30 november 2013 om 17:35

King_az

Hij zegt toch niet dat R'dam wel alles is? En ik denk dat hij ook niet heel veel met R'dam heeft,al kan ik daar wel misschien naast zitten.

Dat hij toen der tijd niet naar Dubai ging,kwam dat niet omdat Feyenoord veel geld voor hem vroeg? Dat kunnen ze daar natuurlijk wel betalen,maar toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren