Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droom van ex-AZ’er Gudmundsson komt uit: contract in Engeland

Laatste update:

Johann Berg Gudmundsson zet zijn loopbaan voort bij Charlton Athletic. De linksbuiten uit IJsland heeft voor twee seizoenen getekend, zo meldt de Championship-club vrijdag. Gudmundsson, 23 jaar, zat sinds 1 juli zonder club, nadat hij zijn aflopende contract met AZ niet wilde verlengen.

/

“Dit is een nieuwe uitdaging voor mij en ik kan niet wachten om met de trainingen te starten”, vertelt Gudmundsson via de officiële kanalen van Charlton Athletic. “Enkele weken geleden werd ik van de interesse op de hoogte gebracht. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, maar uiteindelijk heb ik voor Charlton gekozen. Het is een prachtige club met een mooie historie.”

Gudmundsson weigerde zijn contract met AZ te verlengen omdat hij uit was op een verbintenis in de Championship of Premier League. Bij Charlton Athletic is Bob Peeters komend seizoen hoofdtrainer. Met Piotr Parzyszek (De Graafschap) en Reza Ghoochannejhad (onder meer SC Cambuur en sc Heerenveen) staan er nog twee spelers met ervaring in Nederland onder contract.

Een mooie club voor Johann Berg Gudmundsson

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja.. op zich wel lekker voor die jongen. Daar verdien je toch wat meer dan bij AZ denk ik. Het is dan wel niet de premier league, maar wie weet promoveren ze nog.
Wel jammer dat z'n contract afloopt. Zo krijgen we alleen geld van de transfer van Beerens. Ik ben heel benieuwd of er nog een spits bij komt. Met Babalj en Avdic hebben we twee zeer matige spits, terwijl onze eerste spits nog een tijdje buitenspel staat.

Mooie club met geweldige fans. The Valley is ook nog eens een prachtig stadion.

Ze hebben Tankovic van Fulham gehaald toch? dat is een spits dacht ik.

11 juli 2014 om 19:22

Linksbuiten/aanvallende middenvelder maar hij heeft scorend vermogen en doet het nu goed in de spits. Al zegt voorbereiding nog helemaal niks.


Tankovic is wat we nodig hebben qua karakter. Een teringleijer! Zoals Wernbloom dat kon zijn en zoals de Jong dat voor Oranje is. Hij eist bij zijn eerste wedstrijd al de bal op bij AZ om een penalty te nemen.

Het blijft toch jammer om te zien dat wij financieel gezien steeds verder lijken achter te lopen t.o.v. andere competities. Als zelfs nu een club uit de Championship League interessanter is dan een goede club uit de Eredivisie. Dan ben ik bang dat wij alleen maar steeds verder lijken te geraken.

Hopelijk stort die markt daar ook een keer in net zoals de huizenmarkt heeft gedaan. Er wordt voor spelers teveel betaald wat niets meer met de daadwerkelijke waarde meer te maken heeft. Het is echt wat een gek ervoor geeft. De miljoenen vliegen om je oren alsof het niets is. Ik voorspel dat de clubs tot eindelijk vanzelf in de problemen geraken als de markt instort.

Ook is het natuurlijk gestoord dat een topspeler nu al tussen de 50-100 miljoen moet kosten. Wat als zo een jongen behoorlijk tegen valt. Of zwaar geblesseerd raakt. Het is een kwestie van tijd voor zoiets.

Ook moet de Fifa het spel financieel eerlijker maken. Je ziet nu al dat steeds dezelfde clubs strijden om de prijzen. Dat maakt het steeds saaier om ernaar te kijken. Waardoor de belangstelling vanzelf voor het voetbal zal afnemen.

Mooie club voor hem, succes in Engeland. Leuk spelertje net zoals Beerens maar te weinig rendement..

The Addicks...als je dan graag in Engeland wilt spelen bij een club van zijn niveau, is er misschien geen betere keus dan deze. Typische Londense club (althans, dat vind ik), prachtige rivaal in dezelfde tier in Millwall, mooi stadion, fanatieke fans. Was vroeger toch altijd wel een stabiele middenmoter in de Premiership. Vorig seizoen bracht hun ook niet echt dichterbij promotie, misschien dat het nu wat beter gaat.

Logische move. Sportief 3 stappen terug maar financieel waarschijnlijk 2 vooruit. In Engelsnd betalen ze grof voor mensen zonder traptechniek en mentaliteit, daarom zal het nationale team ook nooit iets presteren. Succes daar.

11 juli 2014 om 19:25

Wat ben jij toch zuur.

Volgens mij heeft Gudmundson een hele aardige trap en nog aardig hard ook. Weet niet wat jij afgelopen jaren hebt zitten kieken.

Mentaliteit zit ook wel snor als je beseft dat deze jongen vaak op de bank zat en geen slecht woord kwam naar buiten. Maher begon met modder te gooien toen hij weg wilde. Dat is pas een waardeloze mentaliteit.

JB. Gudmundsson ik wens je heel veel spelgenot toe en hoop dat je bankrekening ook goed vol loopt. Prima kerel buiten het veld en zeker naar fans toe.

11 juli 2014 om 19:41

@dibagio
Ben het helemaal met jou eens. Gudmundson heeft zich altijd prima opgesteld. Wens hem ook veel succes!

11 juli 2014 om 22:00

Gudmundsson is ruim 5 jaar dik betaald door AZ zonder iets te presteren. Geen voorzet, geen vrije trap, geen corner, geen balcontrole, alleen als spits af en toe een doelpuntje. En zijn optredens in het laatste half jaar, veelal als invaller, waren ongemotiveerd en schandalig. Dat het niveau Charlton hem nu gratis oppikt zegt alles, hij zag zichzelf namelijk wel in de Premier League. Een grote bron van irritatie en ik ben blij dat hij weg is.

Ik vind dit opvallend. Zeker als je bedenkt dat de topscoorder van de Jupiler League (veldwijk) ook naar een club is gegaan uit de Championship (notts). Schat die Gudmunsson toch hoger in, of zie ik dat verkeerd ?

lekker snel
strakke voorzet
hard schot
geen killer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren