Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drogba volgt Gerrard en Lampard: ‘Het was mijn laatste wedstrijd hier’

Laatste update:

In navolging van Steven Gerrard en Frank Lampard heeft ook Didier Drogba zijn afscheid aangekondigd bij zijn club in de MLS. De 38-jarige aanvaller bevestigde dinsdagnacht dat zijn tijd bij het Canadese Montreal Impact er bijna op zit en vermoedelijk neemt Drogba ook afscheid van de Amerikaanse competitie.

/

Na afloop van de wedstrijd tegen Toronto FC (3-2 zege), waarin hij als invaller het veld betrad in minuut 71, liet de Chelsea-legende weten dat hij nog 'een of twee wedstrijden' voor Montreal te gaan heeft. Er wacht nog een returnwedstrijd tegen Toronto in de strijd om de titel van de Eastern Conference; als Montreal doorstoot staat de finale van de MLS Cup op het programma. Zijn laatste thuiswedstrijd is echter al achter de rug.

"Iedereen weet dat dit mijn laatste wedstrijd hier was, dus laten we ons focussen op de finale", stelde Drogba na afloop voor aan de aanwezige pers. "Mijn contract loopt aan het eind van het seizoen af en ik keer niet terug." De Ivoriaan werd recentelijk in verband gebracht met een trainersfunctie bij zijn oude liefde Chelsea, maar het is onduidelijk of hij de voetbalschoenen inderdaad aan de wilgen gaat hangen.

Denk je dat Didier Drogba stopt als voetballer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh wat een beest dat hij op die leeftijd nog voetbalt. Wel op een lager niveau maar toch. Goede aankoop gebleken voor Montreal en een topspeler die wel nog iets toevoegt in tegenstelling tot Gerrard.

Hoezo heeft Gerrard niets toegevoegd? Heb je de cijfers wel bekeken hoe die het heeft gedaan bij Galaxy?
En volgens mij zijn ze gewoon allebei transfervrij heen gegaan:

23 november 2016 om 12:53

Gerrard had last van blessures en heeft in principe geen impact achtergelaten op de MLS of de Galaxy. Fans van die club maakten grapjes over hoe hij enkel op een billboard stond en verder niets noemenswaardig heeft achtergelaten.

Pfff wat een beest man. Heeft zich daar duidelijk bewezen. Wat een fysiek heeft deze man op zo een leeftijd. Maar ik denk dat het genoeg is. Hij is financieel toch volledig onafhankelijk. Moest ik hem zijn zou ik stoppen en een jaar niets doen. Heeft hem overal bewezen en alles gewonnen. Echt een levende legende 😘🙌🏾🙌🏾

Wereldspits, legende, beste spits allertijden van onze club en ga zo maar door! Drogba gaat denk ik nog een leuk clubje in Frankrijk pakken en dan stoppen of hij stopt nu al, in dat geval is het belangrijk dat ook hij zo snel mogelijk in de staf van Chelsea betrokken gaat worden! Ik hoop hem binnen enkele jaren langs de zijlijn te zien staan met Lampard en Terry!

23 november 2016 om 10:59

Dat hoop ik ook. Onze beste spits ooit. De held van de CL finale. Wat een gemis voor het voetbal als dit beest er mee gaat stoppen.

Het was een eer om je bij ons de hebben! Merci Didier!

Zou geweldig zijn als Lampard en hij samen terug komen naar Chelsea.

uhm VZ, Drogba speelt voor Montreal, Niet Toronto FC
ff de logo van de club veranderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren