Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Drie clubs hoeven geen spelers te verkopen: Barcelona, Real en Bayern’

Laatste update:

José Mourinho tekende vrijdag een nieuw vierjarig contract bij Chelsea en zei dat hij die club ‘dicht bij zijn hart draagt’. De manager beseft echter dat hij met Chelsea niet kan opboksen tegen clubs als Barcelona, Real Madrid en Bayern München, zo vertelt hij zaterdag in een interview in The Telegraph.

/

Dat iemand als Bastian Schweinsteiger weg mag bij Bayern en naar de Premier League vertrekt en spelers als Luis Suárez en Gareth Bale de Engelse competitie juist verlaten, zegt volgens de Portugees genoeg. “Ik denk dat er maar drie clubs in de wereld zijn die de kracht hebben om te zeggen: wij verkopen niet. Dat zijn Real, Barcelona en Bayern”, aldus Mourinho.

“In Engeland zijn er ongetwijfeld clubs die interesse hebben in Thomas Müller. Maar kan Engeland Müller halen? Dat denk ik niet. Kunnen we Lionel Messi halen? Ik denk het niet. Er zijn grote clubs met een rijke geschiedenis die financieel zo ongelooflijk sterk staan, dat zij niet hoeven verkopen. Ik heb het dan over grote transfers. Messi gaat Barcelona pas verlaten als hij zijn carrière afsluit, denk ik.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psg, City en vgm toch ook Chelsea hoeven ook geen spelers te verkopen.

8 augustus 2015 om 16:09

Financieelgezien kunnen die de meeste spelers wel betalen, toch al zeker hun loon.
Maar de echte toppers willen meer dan alleen het geld. Die willen titels en niet bevoorbeeld alleen in Frankrijk.

9 augustus 2015 om 08:54

Man united is de laatste jaren wat minder maar als die aan de top is is dat ook een club met status. Meer als bayren. Barca en real staan hier wel boven vind ik

8 augustus 2015 om 16:10

Geloof me als Real Madrid komt om Hazard over te nemen is ie weg. En een paar PSG'ers gaan ook liever naar Barca of Real

8 augustus 2015 om 16:11

Mwoah, dat ligt toch wat anders gezien de sportieve belangen. City heeft bijvoorbeeld nog nooit hoge ogen kunnen gooien in de CL. Als Bayern interesse toont in een speler van City, dan is er weinig wat Bayern tegen zou houden.

8 augustus 2015 om 16:28

Ik denk dat Mourinho hier een tweeledige uitleg geeft. Financieel hoeven die clubs niet te verkopen, maar ook omdat praktisch alle spelers ter wereld voor die teams uit zouden willen komen en zelf niet willen transfereren.

Mourinho kruipt weer in een underdog rol in. Chelsea heeft laatste decennia nooit haar beste spelers verkocht.

8 augustus 2015 om 16:13

Nee, maar ligt dat aan de spelers of aan Chelsea? Neem bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, die ook gewoon van United naar Real ging. Mocht Real die Hazard écht willen hebben, dan gaat ie gewoon. Schijnbaar lopen er gewoon geen spelers rond bij Chelsea die Bayern, Barca of Real per se willen hebben.

8 augustus 2015 om 16:36

Er waren toch geruchten dat real 80 miljoen voor hazard zou willen betalen deze zomer, maar toen zei Mourinho dat ze daar 1 been voor konden krijgen. Chelsea hoeft ook absoluut niet te verkopen, maar ik denk dat dit toch een manier is van Mourinho om zich in te dekken voor een eventuele uitschakeling in de CL tegen deze clubs.

United, City en Chelsea hoeven sowieso niet te verkopen als ze dat niet willen in Engeland en daar kun je tegenwoordig misschien ook Arsenal wel bij scharen. Dat ze soms spelers verkopen voor veel geld vind ik een teken van beleid, niet van het niet kunnen behouden van een speler

8 augustus 2015 om 16:47

En wat is precies het beleid dan als je je beste spelers verkoopt, ik snap dat clubs als Ajax enz hun beste spelers moet verkopen maar clubs als Manu en in mindere maten Chelsea hoeven hun spelers echt niet te verkopen. Financieel is Engeland het mekka van het voetbal maar als een real of barca aanklopt willen spelers gewoon weg omdat die 2 clubs en Bayern natuurlijk de absolute top zijn daarom gaan de topspelers ook weg niet omdat ze meer geld krijgen maar omdat die clubs gewoon meer aanzien genieten en hogere ogen gooien internationaal gezien

8 augustus 2015 om 16:57

Het kan inderdaad zo zijn dat Chelsea niet hoeft te verkopen en een speler aan z'n contract houdt. Maar het gaat meer om het sportieve en bij de drie genoemde clubs heb je meer kans van slagen als het om CL winst gaat. Stel je voor dat Chelsea Hazard niet wil verkopen en hem aan z'n contract houdt, dan kan hij bij wijze gewoon zijn contract uitdienen en dan transfervrij de deur uitlopen. En als Chelsea dat niet wil en nog wat wil overhouden aan hem, moeten ze hem wel verkopen. Daar gaat het om.

Uiteindelijk wil elke speler hogerop en daar kan al het geld van de wereld niks aan veranderen.

8 augustus 2015 om 17:30

Maar aan de andere kant heeft Chelsea nooit die contractproblemen zoals united nu met de Gea, dus kennelijk verlengen de spelers van Chelsea graag. Londen is ook een prachtige stad, dat helpt ook wel (tov Manchester bijvoorbeeld)

8 augustus 2015 om 17:34

@amssterdamadrid: Engeland is alleen het mekka als je niet in de interesse staat van Barça, Real of Bayern. Die drie clubs zijn gewoon veruit het rijkst van alle clubs en daar kunnen zelfs de Engelse clubs gewoonweg niet aan tippen.

8 augustus 2015 om 18:35

Ik heb zo'n voorgevoel dat Real nog wel met een grote klapper komt. Dan doen ze immers elke zomer.

8 augustus 2015 om 19:27

Dat klopt maar itt Spanje en Duitsland betalen de Engelse absurde slarissen het salaris huis van real lag al lager dan die van city correct me im wrong en bij real madrid spelen klasse spelers niet spelers van het kaliber Milner

9 augustus 2015 om 08:34

Ik dacht toch echt dat Messi en Ronaldo de twee meestverdienende spelers in de wereld waren.

8 augustus 2015 om 16:39

Klopt helemaal, nu gaan ze zeker winnen tegen Swansea in de underdog rol.

9 augustus 2015 om 03:10

Dit is een belediging voor Cech.

Bull sjit verhaal van mou over paar jaar hebben ze het voor het zeggen in europa!
Aangezien de tv rechten

8 augustus 2015 om 18:30

Bullshit van jou, haha... er is meer voor nodig dan alleen maar geld waar een speler voor zou kiezen. Er zijn meer spelers die voor Barcelona, Real of Bayern zou kiezen dan voor Chelsea...daar gaan de tv rechten niet voor zorgen.

Mourinho dekt zich alvast in voor mindere resultaten.

Wat Mourinho zegt; clubs met een rijke historie zoals Real, Bayern en Barcelona.... elke profvoetballer zou voor 1 van deze clubs willen spelen, maar minder voetballers zouden voor PSG, Chelsea of Man C willen spelen. Of het moet voor het geld zijn, want dit zijn clubs met nauwelijks geschiedenis.

En daar is Mourinho zelf ook debet aan : genoemde clubs staan financieel sterk maar hebben bovendien ook een positief imago en ja wel : Chelsea is nog altijd die ook financieel onafhankelijke ploeg die volgens de perceptie alleen resultaatvoetbal speelt.

En het mag dan misschien alleen maar perceptie zijn, het is die perceptie die een echte topper doet besluiten om dan toch maar voor Real, Barca of Bayern te kiezen boven Chelsea.

Chelsea hoeft ook geen spelers te verkopen maar wat heeft Messi nou te winnen met een transfer naar Chelsea of United ? Hij zit al bij een ploeg die prijzen pakt, een positief imago heeft en waar hij ook geld als slijk verdient.

Deze namiddag naar United gekeken. Dat de Primera maar snel terug herbegint. Het verschil is heel erg groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren