Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dramatische seizoensstart Feyenoord valt Rutten niet aan te rekenen'

Laatste update:

Na het sluiten van de transfermarkt stelde Martin van Geel dat Feyenoord mee moet gaan doen om het kampioenschap, maar een landstitel is op het moment erg ver weg voor de Rotterdammers. De ploeg van Fred Rutten haalde uit de eerste zes competitiewedstrijden maar vijf punten, terwijl het ook al werd uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. In de Europa League was Sevilla te sterk.

/

Feyenoord won dit seizoen pas twee wedstrijden, tegen ADO Den Haag en Zorya Luhansk, en beide zeges werden pas in blessuretijd veiliggesteld. Het moge duidelijk zijn dat de Rotterdammers verschrikkelijk zijn gestart aan het nieuwe seizoen, maar de bezoekers van Voetbalzone zien Rutten niet als de hoofdschuldige voor de slechte resultaten.

In de afgelopen dagen kon men op onze frontpage reageren op de stelling 'De slechte start van Feyenoord is Fred Rutten aan te rekenen' en in totaal brachten bijna 13000 bezoekers hun stem uit. 62 procent was het oneens met de stelling, terwijl 38 procent het eens was. Feyenoord speelt zaterdag voor de tweede keer deze week tegen Go Ahead Eagles, maar dan in de competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbeek, Dat is de kerel die Feyenoord nodig heeft. Karakter staat sterk in zn schoenen en presteert bovendien bijna altijd. Ik vind Rutten een beetje terughoudend. Feyenoord heeft een Warrior coach nodig!

27 september 2014 om 00:14

Hadden ze paar jaar geleden al gehad maar werd destijds ontslagen omdat de spelers niet met hem konden

27 september 2014 om 00:16

Volgens mij waren er toch behoorlijk wat problemen bij Feye toen hij er zat.

27 september 2014 om 00:37

Verbeek kon toen niet overweg met de oudere spelers zoals Hofland, Makaay, Gio etc. Als hij met deze jonge groep mag werken kan hij leuke dingen bereiken. Ik zie het wel zitten.

27 september 2014 om 00:38

Toen had je andere spelers die zich waarschijnlijk te goed voelden voor zijn manier van trainen. Bij hem raken spelers bijna niet geblesseerd, kunnen op zn minst 90 minuten op het veld staan. Hij heeft een wat hardere opstelling, dat is wat feyenoord nodig heeft momenteel.

27 september 2014 om 01:13

Nu zeker met Giovanni van Bronckhorst als assistent wel gewaardeerd worden? JP van Gastel ziet dan zijn kans schoon.

27 september 2014 om 01:34

Zondag was het nog goed. Dat ze woensdag verloren heeft met pech te maken en met geen geluk hebben. Rutten krijgt wel deze team op gang. Hij heeft alleen ff tijd nodig.

27 september 2014 om 11:48

Woensdag verloren met pech en geen geluk hebben?? We speelden ze van de mat! Ze hebben 1 goeie kans gecreerd, die Van der Hart uitstekend pakt. Voor de rest kwam de dreiging van GAE. Het is dat Lewis zo'n beunhaas is. Anders was het gewoon 4-0.

27 september 2014 om 12:00

Van de mat spelen? Door die vtoege 1-0 kon gae lekker met 11 man voor de goal hangen en counteren. Er werd goed verdedigd zodat feyenoord er niet doorheen kwam. Maar gae speelde feyenoord alles behalve van de mat hoor.

Geef zo'n man nou eens de tijd. Het spel houdt nog niet over, maar wat verwacht je dan na het vertrek van de belangrijkste spelers? Ze hebben een keer goed gespeeld. En dat was tegen Ajax. Dat werkt blijkbaar als een rode lap. Dat ze die wedstrijd niet gewonnen hebben komt door gebrek aan techniek en verfijning. Een goede spits zou daarbij kunnen helpen. Als Van Geel dat nou ook eens inzag........

27 september 2014 om 00:56

Tja het is niet voor niets dat men iets negatiefs bedoeld met de Hand van v. Geel.

De prestaties van Feyenoord vallen Rutten op dit moment slechts ten dele aan te rekenen. Hij maakt uiteindelijk wel de opstelling. Hoofdschuldige blijft toch echt van Geel, die gewoon niet doortastend genoeg heft gereageerd op het vertrek van dragende spelers! Daar komt nog eens bij dat het erop lijkt dat deze letterlijk voor een habbekrats de deur uit zijn gezet. Ik hoop dat bij iedere transfer een doorverkoopclausule is opgenomen zodat Feyenoord in de toekomst misschien nog een paar mooie centen kan gaan bijschrijven.

Wat van Geel ook valt aan te rekenen is de blunder van Kazim-Richards die "ineens" niet speelgerechtigd blijkt in Europa, want meneer heeft nog een schorsing uitstaan.... Dat zoek je toch uit?!

Of Verbeek nu ineens wl de juiste man is waag ik te betwijfelen. Wordt hij nu wel geaccepteerd door het publiek? Een deel van de oude garde die hem toen weg heeft laten sturen zit nu in de technische staf. Gaat dat nu wel werken? En ik denk niet dat Verbeek met warme gevoelens aan de kuip terugdenkt.....

Voorlopig Rutten nog maar even laten zitten en hopen op het beste. Feyenoord supporter zijn is en blijft altijd een beetje lijden.

Ik denk, mits we de rust kunnen bewaren, dat het nog best een mooi seizoen kan worden. Selectie is top 5waardig

27 september 2014 om 10:06

Maar de coach niet... wat heeft de beste man nou eigenlijk gepresteerd dat die een sleutelfunctie mag vervullen bij een prachtige club als Feyenoord? Ik vind hem tactisch matig, niet standvastig, onsamenhangend in de media (als uithangbord van je club dus) en qua uitstraling (en dat telt in een dergelijke functie) erg onzeker.

Feyenoord is voor mij dit seizoen in ieder geval geen kampioenskanidaat. En Rutten geen kampioenstrainer. Dat past goed bij elkaar. Maar ze staan wel erg laag voor Feyenoord zijnde. Maar ik vind het best, kunnen andere ploegen zich eens laten zien in Europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren