Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dragende kracht van Feyenoord onthult: ‘Sommige clubs hebben interesse getoond’

Laatste update:

Feyenoord sloeg begin deze maand een gigantische slag door het contract van Dávid Hancko open te breken en te verlengen. De 26-jarige linkspoot geldt als één van de meest gewilde spelers uit de selectie, maar besloot de Rotterdammers trouw te blijven en zich tot medio 2028 aan de club te verbinden.

In een interview met FSV De Feijenoorder vertelt Hancko dat de onderhandelingen met de regerend landskampioen erg snel zijn gegaan. “Uiteraard ben ik blij dat de club naar mij en mijn zaakwarnemer is gekomen met het verzoek om te verlengen. Daarna ging het erg snel. Het voelt als waardering voor de anderhalf jaar dat ik hier ben.”

Hancko ziet de nieuwe verbintenis als ‘een volgende stap en motivatie om verder te verbeteren’. “Een nieuw contract wekt ook verwachtingen.” De Slowaak wordt door Arne Slot vaak als uitzondering genoemd als nieuwe spelers een tijdje nodig hebben om zich aan te passen aan de speel- en levensstijl die bij Feyenoord als de norm geldt.

De 35-voudig international is sinds zijn debuut eind augustus 2022 in het thuisduel met FC Emmen (4-0), waarin hij goed was voor een assist, niet meer weg te denken uit het basiselftal van Feyenoord en zakt nooit door het ijs. Hancko heeft zichzelf naar verluidt in de kijker gespeeld bij verschillende topclubs, waardoor zijn contractverlenging met gejuich werd ontvangen door de supporters van Feyenoord.

“Sommige clubs hebben interesse getoond en natuurlijk zou ik ooit nog een stap hoger willen maken”, zegt de mandekker. “Maar ik focus me daar nu helemaal niet op. Ik zie het wel, ook als de club komt met een mogelijkheid. In ieder geval zijn mijn zaakwaarnemer, de club en ook ikzelf daar nu niet mee bezig. Als er iets komt dat voor alle partijen interessant is, dan zullen we erover praten. Maar nu is alles er vooral op gericht om met Feyenoord succesvol te zijn.”

Hancko is volgens Transfermarkt inmiddels 35 miljoen euro waard. De Slowaak moet samen met Lutsharel Geertruida (ook 35 miljoen euro) alleen Santiago Gimenez (50 miljoen euro) voor zich dulden wat betreft marktwaardes in de selectie van Feyenoord.

De Rotterdammers wisten het contract van de 22-jarige Mexicaan begin augustus met één seizoen te verlengen, waardoor hij tot medio 2027 vastligt in De Kuip. Het is wel zeer aannemelijk dat Gimenez in de zomer een stap gaat maken. Het contract van Geertruida loopt medio 2025 af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste aankoop van de laatste jaren. Belangrijker nog dan Gimenez naar mijn mening. De enige die eigenlijk constant een hoog niveau haalt (ja hij zal vast weleens een fout hebbem gemaakt) en zelfs uit tegen Atletico een goal maakt.

27 december 2023 om 20:19

Vond hem de afgelopen periode eigenlijk minder presteren, maar buiten dat heeft hij het natuurlijk geweldig gedaan.

27 december 2023 om 20:30

Iedereen bij Feyenoord is de laatste periode minder. Vind het een uitstekende verdediger en is mijn inziens veruit de beste van de ED.

28 december 2023 om 16:02

Hij had inderdaad een paar wedstrijden waar hij ook wat nonchalant oogde, maar als je het vergelijkt met het niveau waar bijvoorbeeld Geertruida naar is gezakt, vind ik het wel meevallen.

27 december 2023 om 20:29

Vind ik dus ook. Super stabiel en heeft eigenlijk alles wat je in een centrale verdediger wil zien. Geweldig gescout.

27 december 2023 om 23:18

Misschien moet je dan toch zelfkritischer zijn. Je kunt het namelijk ook omdraaien en concluderen dat je dat balkje volkrijgt als je inhoudelijk reageert, jouw punten onderbouwt en daarbij niet provocerend richting anderen bent. Zo moeilijk is het niet. Bovendien is jouw argument feitelijk onjuist. In de afgelopen maand zijn er nog ongeveer 2 reacties van mij verwijderd. Was ik het ook niet per se mee oneens trouwens. Soms voeren frustraties de boventoon. Een gezonde dosis zelfreflectie doet doorgaans meer dan lukraak met het vingertje wijzen...

28 december 2023 om 10:58



Nee hoor, erik. Ook bij mij worden regelmatig reacties verwijderd, al is dit vaak omdat de reactie waar ik op reageerde, wordt verwijderd. Plaats gewoon reacties zonder onzin en onderbouw je reactie. Dan wordt je echt niet verwijderd, ongeacht hoe vol je balkje is. Waarom zouden ze continu de moeite doen om je reacties te verwijderen als ze je hier niet willen? Kunnen ze beter jouw account bannen. Doen ze niet, want ze willen je helemaal niet weg hebben. 50 punten betekent simpelweg dat je reacties regelmatig niet onderbouwd, off-topic of provocerend zijn. Welke van de 3 in jouw geval, geen idee. Beetje je best doen en je bent in no-time een stuk groener.

Overigens: iedereen begint met 75 punten. Dat zou betekenen dat nooit iemand op een volle balk komt; klopt dus niet. Succes!

Als je als Feyenoord zijnde er nog anderhalf jaar tot twee jaar lang nog van hem kan genieten is dat al pure winst voor de club zelf. Laat staan wat hij nog eventueel zou kunnen opbrengen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren