Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek ziet pijnlijke reeks bij Eintracht Frankfurt verlengd worden

Laatste update:

De situatie van Donny van de Beek bij Eintracht Frankfurt wordt er niet rooskleuriger op. De middenvelder kwam vrijdagavond voor de derde wedstrijd op rij niet van de bank af. Zonder de Nederlander binnen de lijnen speelde Eintracht Frankfurt met 1-1 gelijk tegen Werder Bremen. Frankfurt blijft zesde staan, terwijl Bremen voorlopig een plekje opschuift en tiende staat.

Van de Beek speelde zijn laatste wedstrijd op 10 maart, toen hij negentien minuten mee mocht doen in het met 3-1 gewonnen thuisduel met TSG Hoffenheim. Tegen Borussia Dortmund, FC Union Berlin en dus ook Bremen kwam de fitte Van de Beek niet in actie.

In de eerste helft kregen beide ploegen mogelijkheden om de score te openen, maar onder meer Omar Marmoush (Frankfurt) en Jens Stage (Bremen) slaagden niet in hun missie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na rust schoot Leonardo Bittencourt tegen de lat, maar even later was het alsnog raak voor de bezoekers. Milos Veljkovic schatte een dieptepass op waarde en rondde keurig af met een lob over de kansloze Kevin Trapp: 0-1.

Vier minuten na de rode kaart voor Stage, die na een VAR-interventie van het veld werd gestuurd wegens een spijkerharde tackle, maakte Tuta er 1-1 van met een bekeken kopbal. Tuta speelde in het slot ook nog een negatieve hoofdrol, door ogenschijnlijk bewust op de enkel van Felix Agu ging staan. Een directe rode kaart was het gevolg. Voormalig PSV'er Mario Götze deed overigens de hele wedstrijd mee bij Frankfurt.

Waar de toekomst van Van de Beek ligt, is vooralsnog onbekend. Duitse media meldden eerder al dat Frankfurt niet van plan is de koopoptie van tien miljoen euro in het huurcontract van Van de Beek te lichten.

Een terugkeer naar Manchester United ligt daarom voor de hand, maar ook bij zijn eigenlijke werkgever lijkt hij geen toekomst te hebben. Van de Beek ligt nog tot medio 2025 vast op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die speelt volgend seizoen weer voor Ajax.

6 april 2024 om 01:00

Alsjeblieft niet. Bij Ajax onder ten Hag al een speler die vooral goed mee hobbelde. Iedereen kon zien dat ManU te hoog gegrepen was en na zijn blessure is het niet al te best geweest. Niet wat je zou moeten willen.

6 april 2024 om 04:31

Zeker niet iedereen. Er waren nog genoeg mensen die dachten dat hij een toptalent was. Maar in feite kan hij alleen leuk meehobbelen als het team goed draait.

6 april 2024 om 09:41

Nou, hier is een reactie van Myvysion bijvoorbeeld:
"odegaard is zeker een parel maar in de Eredivisie kon hij absoluut niet tippen aan Donny van de Beek zijn dominantie. Daarbij zou ik maar even niet uitsluiten dat Donny basis gaat zijn/die mannen niet uit de basis gaat spelen, want juist Van de Beek komt altijd overal bovendrijven. Ik denk dat hij over een half jaartje alweer menig individueel PL prijsje in de wacht heeft gesleept en United aan zijn hand de boel gaat domineren."

Dus er waren zeker wel Ajacieden die dit zagen gebeuren. Echter waren er ook zat, de meesten, die wel objectief reageerden inderdaad. Dit leek bij voorbaat al een kansloze missie. En helaas voor Donny was dit ook het geval. Al had ik wel verwacht dat hij niveau Frankfurt zou zijn

6 april 2024 om 10:03

@marocberkane

Onzin. Niemand kon 'meehobbelen' in wedstrijden tegen Madrid, Bayern en dergelijken en ik snap ook niet waar iedereen dit vandaan haalt, want het moet compleet onlogisch klinken.

Van de Beek lijkt ten onder te gaan aan blessures en de mentale klap die erbij komt kijken. Hij is niet de eerste en niet de laatste en spelers maar te niet doen als matig daardoor is hetzelfde alsof je over Wilshere bij Arsenal zei dat hij 'gewoon meehobbelde met Fabregas en Van Persie' of Strootman tot zijn blessures 'gewoon meehobbelde,' met Sneijder, Robben en Van Persie.

Naar mijn idee met alle respect kijkt je scheel naar voetbal als je naar Donny van de Beek bij Ajax keek en dacht dat het een matige speler is.

Maar goed dat denkt iedereen ook al Blind zijn gehele carrière over Blind. De ironie van de naam.

6 april 2024 om 10:19

@Hero: Ik zeg hier niet dat je het volgende normaliter bent, want geen idee, maar wat je nu zegt is wel heel koppig, kortzichtig en zelfs dommig. Halsstarrig vasthouden aan iets wat je overduidelijk verkeerd hebt gezien, is iets wat niemand siert. Maar zoals ik hierboven zei: Subjectiviteit is niemand onbekend.

Donny was zeker de leuke meeloper en meer niet. Het gros van de mensen, ook de meeste Ajacieden, zagen dit in. Een totaal ander verhaal dan Blind, waar iedereen zijn kwaliteiten aan de bal altijd wel erkende. Donny had een coach die het maximale eruit haalde en geweldige spelers om hem heen (Ziyech, Tadic, Frenkie). Zelf was het altijd al een type Klaassen, wie het zeker niet minder had gedaan

6 april 2024 om 01:03

Op basis waarvan? Die gast had nooit naar ManU moeten verkassen. Maargoed, iets met een koe en een kont.

6 april 2024 om 10:27

Tsja, hij had ook bij Real Madrid kunnen tekenen, maar dat niveau was ook niet echt een succes geweest.

6 april 2024 om 01:26

Tyuin, en daar is voor beide partijen niets mis mee!

6 april 2024 om 01:31

Nou, daar ben in het niet perse mee eens. En dat maakt op zich niet uit, maar denk dat veel mensen die gedachte gang delen.. Bij united niet aan de bak komen is één ding, maar als je bij eintracht niet speelt hoor je (even kort door de bocht) ook niet thuis bij Ajax. Genoeg spelers waar meer rek in zitten dan Donny. Transfervrij kan je altijd een gokje nemen, maar zelfs dan zou ik er met zijn salaris goed over nadenken..

6 april 2024 om 08:43

Mag komen, voor de juiste prijs en tegen het juiste salaris. Hij komt niet binnen als een grote meneer, maar een voormalig ajacied die de draad weer probeert op te pakken. Dan moeten de voorwaarden daar ook naar zijn. Betwijfel of Donny dat zelf wil.

6 april 2024 om 09:27

Dat lijkt mij voor hem wel weer even de beste keuze. Even terug naar het vertrouwde, je omgeving, de club, vrienden en familie dichtbij.

Is sinds 2020 eigenlijk geen voetballer meer. Tuurlijk heeft Van de Beek last gehad van blessures maar bij Everton lukte het al niet en ook bij Frankfurt is die niks opgeschoten. Zonde voor zijn loopbaan want hij heeft 4 jaar eigenlijk verspild. Die moet gewoon nog een stap terug doen en naar een ploeg gaan waar die wel kan spelen. De subtop van de Bundesliga is al te hoog voor hem dus.

Misschien het een jaartje proberen bij een FC Utrecht of zo?

6 april 2024 om 07:13

Ik denk niet eens dat ie bij Utrecht het verschil maakt. Misschien bij een goedlopend team zoals Twente, dat ie wel mee zou kunnen.

6 april 2024 om 08:11

Zou hem ook echt niet bij Utrecht willen zien

6 april 2024 om 09:05

Nee bedankt, Fraulo en Flamingo heb ik liever.

Van de Beek zou een cursus moeten geven samen met Ihattaren

Hoe help je je carrière om zeep met verkeerde keuzes maken.

Buiten dat, zagen we bij Ajax natuurlijk allang dat het een leuke 13 in een dozijn voetballer is. Doet leuk mee in een goedlopend elftal, maar voegt verder weinig toe als het wat minder gaat.

Ook in het huidige Ajax zou je dat zien.

6 april 2024 om 06:58

Lekker blijven napapagaaien man, hij was niet zomaar een speler die mee hobbelde hij was bij Ajax gewoon een van de beter speler , en niet zomaar een 13 in een dozijn die heeft Ajax buiten 1 of 2 nu in het veld staan , deze jongen heeft 2 maal een zware blessure gehad en dus ook veel pech gehad .

6 april 2024 om 07:05

Sorry maat maar we moeten de herinnering ‘van de beek’ niet romantiseren hoor.. Mensen die hem de betere versie van Klaassen noemden, hebben toch wel een punt lijkt me. Met als verschil dat Davy bij werder op 6 stond waardoor hij een stuk veelzijdiger terugkwam. Miljoenensalarissen aub alleen nog aan toekomstige toppers/gevestigde krachten besteden imo.. een diepgaande middenvelder die verder toch vrij Beperkt is én 4 jaar stil staat qua ontwikkeling is geen prioriteit

6 april 2024 om 09:59

@jangir

Mensen die hem de betere Klaassen noemde hadden totaal geen punt. Van de Beek was daadwerkelijk zeer technisch in de kleine ruimte.

Dat van de Beek zijn carriere ten onder lijkt te gaan aan blessures daar is hij de eerste niet van zoals Strootman die op duidelijk op weg was naar de wereldtop.

6 april 2024 om 10:28

Dat is toch geen vergelijking, Strootman was basisspeler in de top van de Serie A toen hij de blessure kreeg, Donny was toen al twee jaar mislukt bij United en had al een mislukte uitleenperiode bij Everton achter de rug.

Ik denk dat als hij nog wat uit zijn carrière wilt halen (los van geld) dat hij gewoon terug moet komen naar de Eredivisie. Hij zou voor Twente, AZ of Utrecht een fantastische speler zijn. Denk niet dat het realistisch is vanwege zijn salaris alleen

Wat een bank hanger. Die kerel heeft meer tijd doorgebracht op de bank dan op het veld. En Dakar wordt hij dik voor betaald!

Perfecte speler voor AZ of Twente

Ik kan mij nog herinneren dat ik hier op het forum zei dat hij weg moest bij United en naar een club als Dortmund zou moeten gaan. Dat zou wel bij hem passen. 2 jaar later wordt hij niet eens meer gebruikt bij een club van een lager niveau. Het kan verkeren…

Donny vd Beek, de ultieme 1 systeemspeler. Hij paste perfect in het systeem bij Ajax, onder Ten Hag. Hij voelde zich fijn in zijn vertrouwde omgeving en leek uiteindelijk veel beter dan dat hij daadwerkelijk was. Veel mensen, vooral niet-Ajacieden, zagen al dat Donny niet een dragende kracht was, dat hij baat had bij de kwaliteit van de selectie en coaching, en dat hij absoluut geen wereldspeler in wording was. Echter, als je dat hier zei, dan werd je door veel Ajacieden verketterd. Volgens hen was Donny al een van de betere spelers in Europa, hii zou topclubs wel even bij de hand nemen op weg naar succes, hij zou vele individuele prijzen gaan pakken voor zijn fantastische spel...

Hoeveel geluk kan je hebben dat je bij ajax in een geweldige lichting terecht komt die zo ver komt in de CL en vanuit die glans, door dat je omgeven bent door geweldige talenten, een hele fijne transfer naar United pakt doordat je oud trainer daar zit. Deze speler had bij elk andere club niets gedaan, maar had gewoon erg veel geluk op het juiste moment bij Ajax te zitten

6 april 2024 om 14:07

Hij maakte in 2020 de overstap naar United....... oud trainer Ten Hag arriveerde in 2022...

V Beek koos voor het grote geld en keek niet wat het beste was voor een voetballer. Voorbeeld voor de anderen is hij nu

6 april 2024 om 13:09

Wacht even... Van de Beek speelde, samen met Ajax en met behulp van Ten Hag, een weergaloos seizoen. Op een halve minuut na stond Ajax in de finale van de CL en Van de Beek had hier een onmiskenbaar aandeel in. Hij was international en duidelijk toe aan een stap hogerop. Dan komt Manchester United, spelen in de top 4 (normaalgesproken) van de Premier League. Dat is dan toch een vrij logische vervolgstap? Ik kan mij bij Van de Beek niet voorstellen dat hij deze keuze op basis van het geld had gemaakt. Dan ga je wel naar een mindere competitie in de zandbak. Dit was sportief gewoon een stap hogerop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren