Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donkere wolken pakken zich samen boven Norwich City en Tim Krul

Laatste update:

Norwich City heeft zaterdag de vijfde nederlaag op rij in de Premier League geleden en degradatie lijkt in deze vorm onvermijdelijk. De ploeg van manager Daniel Farke moest ook zijn meerdere in Brighton & Hove Albion erkennen en heeft tot dusver alle competitieduels na de coronastop verloren: 0-1. Eén lichtpuntje: Aston Villa en Bournemouth, die beide zes punten meer hebben, gaan later dit weekeinde op bezoek bij respectievelijk Liverpool en Manchester United.

Brighton ging met een minimale voorsprong de rust in, maar het was zeker geen makkelijke eerste helft voor het team van Graham Potter. Norwich zette in de openingsfase flink druk op de bezoekers, al leidde dat niet tot grote kansen. Na 25 minuten spelen brak Leandro Trossard de ban op Carrow Road. Na een pass van Aaron Mooy vanaf rechts duikte Trossard tussen twee verdedigers in en verschalkte hij Tim Krul met een diagonale inzet in de linkerhoek: 0-1.

In de tweede helft zette Norwich meer druk op de helft van Brighton, waar Davy Pröpper de negentig minuten volmaakte. De inspanningen van de thuisploeg eisten ook hun tol, daar the Canaries een moegestreden indruk maakten naarmate de tweede helft vorderde. Krul moest ook tot het uiterste gaan om een krachtige inzet van Yves Bissouma te keren. Uiteindelijk gaf de treffer van Trossard de doorslag, ook omdat een kopbal van Adam Idah diep in de extra tijd op de paal eindigde.

Brighton lijkt zo goed als zeker van nog minimaal een seizoen Premier League-voetbal: the Seagulls staan negen punten boven de degradatiezone. Norwich speelt komende dinsdag een bijzonder cruciaal duel, uit bij Watford. The Hornets hebben zeven punten meer dan de hekkensluiter en staan daarmee net boven de rode streep. Watford speelt later vandaag nog uit bij Chelsea.

Denk jij dat Norwich City nog van de laatste plaats afkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je als degradatie kandidaat bij een 0-1 achterstand thuis geen slot offensief kan inzetten, dan verdien je het om te degraderen

Het is ongeveer onmogelijk voor Norwich om in 5 wedstrijden nog minstens 3 ploegen in te halen. Los wat er vandaag gebeurde

Hoe doet Teemu Pukki het eigenlijk? Herinner dat hij zo goed bezig was en nu blijkbaar niets meer? Scoort niet meer?

4 juli 2020 om 17:12

Pukki is sowieso meer een momentenspeler. 11 doelpunten en 3 assists is best aardig voor een spits bij een degradatiekandidaat, maar het verbloemt ook veel. Hij begon het seizoen bijvoorbeeld uitstekend met 6 doelpunten en 2 assists in de eerste 5 wedstrijden, maar stond daarna 7 wedstrijden volledig droog en gaf in die achtste wedstrijd een assist. Daarna scoorde hij weer 3 doelpunten in 4 duels met daaropvolgend weer een droogte van een maand. Inmiddels staat hij alweer 9 wedstrijden droog waarvan het merendeel zelfs al voor de corona-periode was. Als je dat seizoenverloop zo ziet, is hij dus bij Norwich wel op z'n plek. Bovendien vind ik dat hij vaak wel veel kansen nodig heeft om tot scoren te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren