Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dominant Feyenoord speelt met debutant Calvin Stengs gelijk in De Kuip

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdagavond de oefenwedstrijd tegen Villarreal gelijkgespeeld. De eindstand in De Kuip was 1-1. Étienne Capoue opende de score in de eerste helft, waarna Alireza Jahanbakhsh de eindstand op het bord zette vlak na rust. Komende zondag wacht de volgende oefenwedstrijd voor de Rotterdammers: om 16.00 uur, tegen Benfica.

Calvin Stengs mocht het meteen vanaf de eerste minuut laten zien bij Feyenoord. Hij startte als valse rechtsbuiten. Verder was er een basisplek voor de zeventienjarige Leo Sauer (linksbuiten), terwijl Igor Paixão bij afwezigheid van Santiago Giménez in de spits startte. Ezequiel Bullaude ontbrak in de wedstrijdselectie, wat volgens 1908.nl alles te maken had met de concrete belangstelling van Vasco da Gama. Aan de kant van Villarreal begon voormalig FC Groningen-spits Alexander Sørloth, die eerder deze week overkwam van RB Leipzig, op de bank.

Feyenoord domineerde de eerste helft volledig. Na een vrije trap van Paixão (redding doelman Filip Jörgensen) en een schot dat net naast ging van Quinten Timber was de grootste kans tot dan toe voor Mats Wieffer. De middenvelder schoot in de 25ste minuut van dichtbij hoog over. Enkele minuten later liet Stengs zich zien met een goede voorzet, maar niemand wist de bal binnen te koppen. Vlak voor rust was de eerste kans voor Villarreal aan de andere kant van het veld wél raak: Gerard Moreno zette voor met een lobje, waarna Capoue de bal in één keer fraai uit de lucht nam. Zo gingen de Spanjaarden rusten met een onverdiende 0-1 voorsprong.

Vroeg in de tweede helft kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Yankuba Minteh, die al dan niet buitenspel stond, werd naar de grond gewerkt door de ingevallen doelman Pepe Reina. De toegewezen penalty werd benut door Jahanbakhsh: 1-1. Ook in de fase daarna bleef de thuisploeg dominant. Zo schoten Antoni Milambo en Gjivai Zechiël net naast en redde Reina op een poging van Minteh. In de slotfase wist Feyenoord geen grote kansen meer te creëren, terwijl Timon Wellenreuther vlak voor tijd nog redding bracht op een inzet van José Luis Morales.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Potverdorie wat kan die Zechiel voetballen 🤩. Stengs zijn eerste minuten bevielen mij ook heel erg! Die legt ze neer wij hij ze wil hebben.

27 juli 2023 om 21:04

Waarom speelde Stengs eigenlijk basis als hij maar een half uur mee kon doen? Gewoon even nieuwe aankoop showen?

27 juli 2023 om 21:05

Zo kon hij een half uur spelen met de basisspelers. En al een beetje wennen. Als hij de tweede helft er in kwam speelt hij met alleen reserves.

27 juli 2023 om 21:16

Zit wat in, zijn basisplaats gaat dan ten koste van Jahanbaks of vergeet ik iemand?

27 juli 2023 om 21:18

Hij is meer de vervanger van Szymanski. Aanval wordt waarschijnlijk Ivanusec - Gimenez - Paixao

28 juli 2023 om 00:12

Het is een oefenwedstrijd.

27 juli 2023 om 21:44

Helaas de wedstrijd gemist. Als Zechiel zo goed kan ballen waarom hebben we zerrouki gehaald? Ik vind zijn transfer nu nog wel onnodig. Middenveld met Wieffer timber en stengs was wel sterk genoeg. Dan heb je zerrouki, van den belt en Zechiel?

27 juli 2023 om 22:12

Als ik deze 6 namen zo zie dan zie ik 4 spelers die zich bewezen hebben in re eredivisie en 2 talenten die zich hiernaar kunnen ontwikkelen. En dan vergeet je milambo ook nog die een hele goede indruk achterlaat. Al schijnt het dat ze kijken of hij verhuurd kan worden voor speeltijd. Daarnaast zal dilrosun ook wel speeltijd krijgen op 10.

4 bewezen eredivisiespelers is niet onnodig als je op 3 fronten mee speelt en mee wilt doen voor het kampioenschap.

28 juli 2023 om 01:09

Milambo beter en gevaarlijker dan Timber vond ik. Die viel weer tegen.

28 juli 2023 om 07:22

Dit Feyenoord (De 1e en de 2e helft) zal dik winnen van bijvoorbeeld Ajax op dit moment. Wat een winnaars mentaliteit heeft het hele elftal inclusief de reserves en jongelingen.

Met een spits als Isakson erbij, dan ben je in januari al kampioen.

Meestal praat ik niet van te voren, want je weet het niet, maar ze zagen er hongerig uit en voetbalde ook nog eens goed en dominant.

Zechiel en Milambo zijn toch wel lekkere voetballertjes hoor. Verder verdedigend weinig weggegeven op wat slordigheden na. Aanvallend mist er nog wat creativiteit.

Oja, en Pepe Reina lijkt op Maik de Boer

27 juli 2023 om 21:06

Valt wel mee. Je mist gewoon een echte spits vandaag. Verder was het alleszins prima

27 juli 2023 om 21:31

Milambo verhuren. Die moet vlieguren maken. Maar wat staat hij lekker te ballen. zechiel idem.

27 juli 2023 om 23:22

Zechiël, Milambo en Sauer zijn alledrie hele fijne spelers. Mooi om te zien ook dat Slot ze flink wat minuten geeft in de voorbereiding. Normaliter gunt hij talenten in de Eredivisie en Europa maar weinig speeltijd. Hopelijk is dat dit seizoen anders en gaan we meer zien van Zechiël en Sauer. Milambo gaat zeer waarschijnlijk vlieguren maken elders in de Eredivisie. Zonde aan een kant maar beter voor hem. Die jongen moet dit seizoen lekker veel spelen. Zechiël overtuigd mij momenteel het meest van deze drie jongens. Heerlijke speler en speelt ook met veel lef!

Opzich een prima en vermakelijke wedstrijd gezien. Stengs met paar goede ballen in de eerste 30 minuten. Milambo en Zechiel hebben zich de 2e helft duidelijk laten zien. De rest van de aanwinsten vond ik niet zo heel bijzonder spelen gewoon degelijk.

Zeg ik hele gekke dingen als ik zeg dat Milambo en Zechiel geen mindere indruk maken dan Van Der Belt en Zerrouki?

27 juli 2023 om 21:09

Milambo vind ik een fantastisch talent en hoop oprecht dat ie dit jaar veel minuten kan maken.

27 juli 2023 om 21:10

Nee hoor je hebt gewoon helemaal gelijk hierin.

27 juli 2023 om 21:10

Die twee maken al de gehele voorbereiding meer indruk dan v/d belt, Zerrouki en zelfs Wieffer. Timber speelde echter ook een puike eerste helft. Ik verwacht komend seizoen Wieffer, Timber en Stengs op het middenveld. Daarachter zullen Zechiël samen met v/d Belt of Zerrouki komen. Er zal vast ook nog een nieuwe nummer 10 gehaald worden als Bullaude vertrekt. Het gerucht is namelijk dat Milambo verhuurd gaat worden aan een andere club in de Eredivisie.

27 juli 2023 om 21:10

Even in je achterhoofd houden dat je naar jonge jongens iets minder kritisch kijkt he 😉. Zerrouki speelde namelijk ook gewoon prima.

27 juli 2023 om 21:20

Zerrouki is ook niet te benijden momenteel. Wieffer en Zerrouki naast elkaar is teveel van het goede en ontbeert creativiteit voor de ander. Ze moeten elkaars concurrenten zijn, niet naast elkaar spelen. Wieffer speelt namelijk ook een hele tamme voorbereiding dusverre.

Timber moet gewoon op 8, daar speelt die jongen het beste en die vult dat beter in dan zowel Zerrouki als Wieffer imo. Wieffer heeft het NL elftal gehaald als 6, laat hem daar dan ook gewoon staan.

27 juli 2023 om 21:30

Wat heel erg opvalt is dat Zerrouki totaal niet onder druk aangespeeld kan worden. Verdedigend zit het wel goed, maar ik vind dat een speler op die positie toch ook wel iets met een bal moet kunnen. Timber daarentegen liet toxh al iets meer zien. Wat mij betreft is het ideale middenveld dan Wieffer - Timber - Stengs.

27 juli 2023 om 21:33

Vind Wieffer zelf beter op 8. Kan ie meer z’n energie kwijt. We speelden afgelopen seizoen overigens niet met een echte 6 maar met een echte 10. Dus het klopt niet dat Wieffer als 6 het Nederlands elftal heeft gehaald.

27 juli 2023 om 21:34

Timber heeft nog veel te veel balverlies. Af en toe leuke aanname maar vervolgens slappe bal of hij loopt zich dood. Ook rondom de 16 hoef je niets van hem te verwachten. Met hem en Zerrouki heb je gewoon onnodig dik 15 miljoen uitgegeven.

27 juli 2023 om 21:37

@zanazanyan Helemaal mee eens, niet qua persoon maar qua spel lijken Wieffer en Zerrouki teveel op elkaar. Met Timber op 8 en Wieffer op 6 heb je dezelfde dynamiek als met Kokcu op 8 afgelopen seizoen. Vd Belt als wissel voor Timber en Zerrouki voor Wieffer.

27 juli 2023 om 21:39

Viel mij ook al op. Kaatst ook alles naar achter en is niet dynamisch. Hij en Wieffer samen lijkt tot nu toe niet heel lekker te lopen.

Al moet je Zeroukki wel tijd geven!

27 juli 2023 om 21:40

Nou met Kokcu op 8, drang naar voren en Wieffer ernaast hangend naar onder/verdedigend was het. Dus hij heeft niet helemaal ongelijk.

27 juli 2023 om 21:43

@Cipollini in de praktijk speelden we meer met de punt naar achteren dan naar voren, Szymanszki was geen pure 10, die zwierf achter de hele voorhoede.

Daarnaast stond Kokcu vaak hoog op het veld waardoor Wieffer meer centraal werd gedwongen.

27 juli 2023 om 21:51

Nee, dat klopt gewoon niet wat je zegt. We speelden met de punt naar voren en met twee man daarachter. Dat zag je ook aan de manier van druk zetten. Welke kant de bal ook was, Szymanski zette als eerste druk op de opkomende cv. Nu doen we het anders met op rechts een Wieffer die doorstapt en op links Timber. Dus punt naar achteren met Zerrouki als echte 6. Dat in balbezit de ene middenvelder wat meer betrokken is bij aanvallen dan de andere heeft daar niets mee te maken. Dat is enkel invulling van de types die je hebt lopen

27 juli 2023 om 22:00

@Cipollini Ja dat klopt, we speelden met de punt naar voren, maar daarbij positioneerde de spelers, in dit geval Kokcu meer aanvallend en Wieffer verdedigend. Met Timber en Kokcu samen was het zoals jij in je 2e zin beschrijft. Toen merkte je ook dat er een groot gat zat tussen t middenveld en de verdediging, waar met name Kokcu zich t eppelazarus liep. Toen Wieffer erin kwam veranderde dat.

27 juli 2023 om 21:22

Ik ben echt totaal niet onder de indruk van Zerrouki so far. Hoop dat we snel gaan zien waarom de Twente supporters zo gek op hem waren.


Zechiã«l Prima wedstrijd hoor.




best leuke dingen gezien. Stengs sterk, Milambo en Zechiel uitstekend en zelfs de 17 jarige Sauer speelde weer prima. ben alleen niet weg van de combi wieffer-zerrouki, je mist toch te veel creativiteit

27 juli 2023 om 21:07

Dan kom ik met de vraag; Stel je kan hoop miljoenen krijgen voor Wieffer deze komende weken.....doen?

27 juli 2023 om 21:09

Definieer een hoop. Ik bedoel, voor tien miljoen of vijftien miljoen zou ik hem zeker niet weg doen.

27 juli 2023 om 21:14

Pas voor 25 moet je erover nadenken

27 juli 2023 om 21:21

Lekker optimistisch na een aantal wedstrijden in de basis. Laat hem het dit jaar maar echt bevestigen dat hij zo goed is.

27 juli 2023 om 21:38

Wat is dat nou weer voor rare vraag? Wieffer was vorig seizoen echt geweldig. Die moet je echt nooit laten gaan. Gewoon met een middenveld van Wieffer-Timber-Stengs spelen.

Stengs speelde ook een prima helft. Als Feyenoord Ivanusec weet te strikken en Ueada, dan hebben ze echt wel een prima elftal.

Villareal heeft echt niks in te brengen gehad, vergeten hier gewoon te winnen. De tweede helft met de jonkies was erg leuk om te zien, vooral het middenveld viel op.

Eerste helft Stengs en Timber beste op het veld. Stengs’ pass en voorzet zullen een wapen zijn dit seizoen, denk dat Santi goedkeurend toe heeft zitten kijken vanaf de tribune. Tweede helft Minteh, Milambo en Zechiel de beste imo, Dilrosun ook goed eerste kwartier.

Zechiel nog heel weinig aan het werk gezien maar speelde echt fris en brengt een karrevracht aan creativiteit, hoop dat hij vaker de kans op 8 gaat krijgen.

Niet kunnen kijken maar ik neem aan dat Stengs niet geblesseerd is geraakt maar dat het een reguliere wissel was?

27 juli 2023 om 21:01

Ja was van te voren afgesproken. 30 minuten spelen

27 juli 2023 om 21:10

Thanks, goed ook dat die wel gewoon met de basiself mee doet en niet met de reserves laatste half uur, kan die wat beter wennen aan het team

27 juli 2023 om 21:03

Stengs kon maar een half uurtje spelen, dus werd inderdaad regulier gewisseld. Speelde best prima in dat half uur.

Groot fan van Zechiël binnen 15 minuten. Wat een fijn spelertje is dat, hopen dat we daarvan meer mogen genieten dit seizoen. Zondag een mooi welkom geven aan Kocku en Aursnes en we gaan vlammen!

Milambo, Ziechiel en Mintthee deden het echt aardig. Ik hoop op relatief veel speeltijd voor ze.

Prima pot, alleen te weinig goals, maar goed,de spits was er ook niet. Stengs viel me erg mee. Zechiel is veelbelovend deze voorbereiding.

Leuke wedstrijd gezien. Feyenoord heeft een paar leuke talenten op de bank wat een winst is ten aan zien van vorig seizoen. Een Sauer, Minteh, Milambo, Zechiel en aankopen Beelen en vd Belt heb je een hoop jong kwaliteit op de bank. Dilsorun maakt nog altijd iedere keer de verkeerde keuzes. Hij zal met Alireza hard moeten gaan werken anders belanden ze achter de talenten.

Schakelde pas 3 minuten voor tijd in en kan dus geen oordeel vellen ,maar de woorden van de commentator en de kop van deze tekst verschillen nogal. Volgens commentator redelijke saaie wedstrijd waar Villa grotendeels de controle had. Welke klopt?

28 juli 2023 om 09:12

de kop van de vz villareal heeft eigenlijk niks te vertellen gehad

Hebben we het bonnetje van Zerrouki nog? Bij vlagen genoten van Zechiël, Milambo, Alireza en Dilrosun. Jammer dat het achterin af en toe zo kwetsbaar oogt. Hou m’n hart vast voor de CL.

Zechiel viel me al op tegen Club Brugge, was op het veld van Smitshoek tegen een incompleet Brugge, vandaag in de Kuip tegen Vilareal zelfde verhaal, bravoure en een voetballende oplossingen was Kokcu de man voor, wie weet loopt z'n toekomstige opvolger al rond op 1908.

Er zijn hem alleen een hele rits voorgegaan als speler die leuk kwam, maar geruisloos verdween door de achterdeur, wie weet is hij de regel op de uitzondering.

Vanaf minuut 74 gezien en werkelijk helemaal niks gezien. Vrije trap in blessuretijd was nog het hoogtepunt.

Je was net te laat, na de 74e min werd het wat minder. Moet zeggen dat Dilruson ook wat aardige dingen liet zien.

Clubs als Zwolle, Groningen, Heracles en Willem II zouden nu moeten toeslaan en Zechiel huren. Kunnen ze veel plezier aan beleven en die jongen is nu hartstikke gretig.

Bullaude niet bij de selectie vanwege een mogelijke transfer. Wat zou ik daar van balen zeg... Ik zie het zo zitten in die jongen.

27 juli 2023 om 22:45

Wees gerust, Feyenoord wil hem verhuren, niet verkopen Wat vaste vlieguren zullen hem ook goed doen!

Prima wedstrijd. Stengs past er heel snel in, zeker voor een speler die nog niet echt mee getrained heeft. Valt, tot nu toe, reuze mee. Zechiã«l en Milambo waren wel echt twee enorme lichtpuntjes deze wedstrijd. Wat kunnen die lekker onbevangen spelen, zeg. Ook enorm veel kansen gecreerd met z'n tweeen. En druk zetten kunnen ze ook nog!
Sauer doet het goed, maar kwam in deze wedstrijd nog wat fysiek te kort. Niet heel gek, voor een jochie van 17. Maar die gaat er wel komen. Zerrouki... Tja. Het is een prima balafpakker hoor! Maar een creatieve dirigent is het niet. Daar komt hij, tot nu toe, zwaar in tekort. Hopelijk kan Stengs dat voortaan invullen. Die heeft in 30 minuten al meer creativiteit laten zien dan Zerrouki in de hele voorbereiding. Het zou me niets verbazen als laatstgenoemde in de loop van het seizoen, net als Timber vorig seizoen, naar de bank verdwijnt.

Dit zal niet voldoende zijn in de CL. Er moeten zeker wel 2 tot 3 schepjes bovenop willen ze überhaupt punten gaan pakken. #daar gaat de coëfficiënten punten

Conclusie na deze wedstrijd is dat Feyenoord kan variëren op meerdere posities met een vaste kern van meer dan 11 spelers die basiswaardig zijn. Helemaal straks mochten ze Ivanusec en een spits of Isaksen weten te strikken. Dat hebben ze ook wel nodig als ze op 3 fronten spelen.

Bijlow /Timo
Geert/Peder
Geert/Gernot
Hancko/Gerno
Hartman
Wieffer/Timb
Zerrouki/Tim
Timber/Steng
Stengs/Paix
Santi
Ivanus/Paix
28 juli 2023 om 00:17

Daarbij toegevoegd vind ik de selectie van Feyenoord veel meer uitgebalanceerd en op sterkte dan de concurrenten in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren