Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dnipro-coach onzeker: ‘Niet te zeggen of we klaar zijn voor duel met Ajax’

Laatste update:

Dnipro Dnipropetrovsk won zondag in de Oekraïense Premier League met 0-1 van Karpaty Lviv en bereidt zich vanaf nu voor op het Europese treffen met Ajax. De ploeg van trainer Myron Markevych strijdt met de Amsterdammers om een plaats in de kwartfinale van de Europa League.

/

De overwinning op Karpaty was voor Dnipro pas de tweede competitiewedstrijd van dit kalenderjaar en Markevych is er niet gerust op dat de goede generale donderdag ook zal leiden tot een goed resultaat tegen Ajax. De 64-jarige oefenmeester kijkt onzeker vooruit naar het bezoek vanuit Nederland. “Er valt niets te zeggen over of we nu klaar zijn voor die wedstrijd”, tekent Voetbal International op uit de mond van Markevych.

De Dnipro-coach weet drie dagen voor de eerste ontmoeting met het team van collega Frank de Boer nog niet precies welk elftal hij zal kunnen opstellen. “Egídio, Yevhen Konoplyanka en Matheus kampen met blessures. We hebben veel problemen”, doelt Markevych op de verdediger, vleugelspeler en aanvaller van Dnipro, dat donderdag in Kiev speelt en een week later naar Amsterdam afreist.

Welk resultaat gaat Ajax donderdag volgens jou behalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ag Ajax heeft al moeite met Excelsior thuis te verslaan, en die hebben het ook lastig tegen bijna elke tegenstander... Lastig te voorspellen dit.. Beetje 50/50

9 maart 2015 om 09:59

Ja maar in zon wedstrijd gaan ze er wel anders in dan tegen excelsior.

9 maart 2015 om 10:24

Ajax overstijgt zichzelf altijd Europees, dit zie je elk jaar weer.
Dat deze drie spelers er niet zijn is natuurlijk voordelig voor Ajax. Konoplyanka is echt een geweldenaar en die andere twee zijn niet echt een verlies voor Dnipro.

9 maart 2015 om 10:07

Ja maar hadden ze ook tegen willem 2 en wonnen toen met 0-3 uit tegen Legia. Valt niks over te zeggen. Bij ajax is het gewoon heel wisselvallig. Gelukkig hebben ze wel de motivatie om ver te komen en niet meer aan het kampioenschap te denken.

Ik ben zeer benieuwd. Je zou zeggen dat Ajax deze tegenstander aan moet kunnen. Aan de andere kant, dat heb ik de laatste jaren vaker gedacht. Toch vreemd, Europese top speel je met vlagen weg en je wint zelfs wedstrijden van ze, maar tegen clubs als Salzburg en Praag speel je vele niveaus minder. Hoop dat het nu niet hetzelfde verhaal wordt.

9 maart 2015 om 10:05

Dat komt omdat Ajax nog steeds geen raad weet met counterploegen. Van Europese topploegen wordt er verwacht dat ze het spel maken, daar kan Ajax veel beter tegen voetballen.

Als Dnipro hun sterspelers missen, dan zou ik, als Ajax zijnde, hiervan profiteren, en voor de winst gaan. Komen die sterspelers weer terug, hoe ga je met een jong elftal daar op reageren, in de return?

De aanval lijkt steeds beter te voetballen, vooral die EL Ghazi. Milik speelt donderdag waarschijnlijk weer. Dus, Ajax kan, hoop ik, voor de winst gaan..

9 maart 2015 om 10:12

Heb je el ghazi gisteren wel gezien? Behoudens de goal viel het zwaar tegen!

9 maart 2015 om 10:18

Doelpunten geven je vertrouwen. Je hebt dan ook een ander kijk op de volgende wedstrijd, en je gaat dan ook met minder druk naar een wedstrijd. Je moet je alleen maar afvragen, of hij wedstrijd na wedstrijd zich ontwikkeld.. Daarnaast functioneert hij als spits veel beter, dan dat Schone in de spits staat en hij aan de zijkant.

9 maart 2015 om 10:13

Echt heb je de wedstrijd wel gekeken of niet? El Ghazi bakte er weinig van. Geen voorzet kwam aan en hij kwam de linksback van Excelsior niet voorbij. Tis dat hij die goal maakt, anders was het een dikke onvoldoende.

9 maart 2015 om 10:22

positief blijven. hij kan vanuit het niets een goal maken. zit in het pakketje...

9 maart 2015 om 10:24

Hoe wil je een linksback voorbij als die aan de achterlijn staat. Excelsior was absoluut niet van plan te voetballen. Dus zo slecht hebben ze het nuet gedaan.

9 maart 2015 om 11:08

Op de achterlijn stond hij niet en heb je ooit van een actie gehoord om iemand voorbij te komen? Maar goed als je vindt dat Ajax het goed gedaan heeft gister hoef ik niet eens in discussie. Het was niet best en er waren weer bijzonder weinig schoten op goal en goed aankomende voorzetten van beide kanten (op de kopsterke Schone )

9 maart 2015 om 11:20

Ik ben t (als ajacied) met je eens
Ze speelde weer niet goed, belabberd misschien zelfs
Maar wat moet je tegen zo'n excelsior.. is natuurlijm geen excuus maar snel vergeten en op naar djnepr

9 maart 2015 om 11:37

Als een team als excelsior zich zo ingraaft als gisteren. Dan gebeuren er 1 van deze twee dingen: 1. Je speelt met een aardig tempo en weet de ruimtes te vinden en wint met 3 goals verschil. Of 2. Je hebt moeite met de stugheid en discipline en speelt gelijkt/wint nipt. Er is gewonnen, excelsior parkeerde de bus. Dus wat is het probleem?

9 maart 2015 om 13:03

Er is helemaal geen probleem volgens mij. Winst is winst.

Maar om nou te zeggen dat er een zeer behoorlijk niveau gehaald werd, dan heb je echt niet goed gekeken.

9 maart 2015 om 13:12

Mijn punt is dat er op een slechte dag maar een handjevol teams een behoorlijk niveau haalt tegen zon defensieve tegenstander. Na 70 minuten begon excelsior toch te piepen en te kraken. Niet te druk om maken. Zon wedstrijd zit er af en toe tussen. Het valt te prijzen dat ze hem nog winnen.

Hopelijk is die Konoplyanka er niet bij, dat moet een goeie zijn gezien de aanhoudende interesse van BPL ploegen voor hem. Als we kunnen spelen zoals tegen Psg, waarbij gedoseerd wordt aangevallen zonder nu eens grote fouten te maken, moet het mogelijk zijn om een resultaat te halen.

Ik heb Djnepr dit seizoen niet zien spelen, maar Olympiacos is geen waardeloos ploegje. Weet echt niet wat me moeten verwachten.

9 maart 2015 om 12:30

Olympicaos doet het niet best de laatste tijd dus dat zegt niet zo veel.

9 maart 2015 om 13:15

Ik weet het niet. Maar idd Olympiakos is in het nieuws geweest omdat ze verloren hadden tegen een concurrent. Voor de rest zijn de uitslagen gewoon goed toch lijkt me?

7 maart 2015

Afg.
Panthrakikos
Olympiakos Piraeus

2 maart 2015
Afg.
Olympiakos Piraeus
Asteras Tripolis

22 februari 2015

2 - 1

Panathinaikos
Olympiakos Piraeus

14 februari 2015

3 - 0
Olympiakos Piraeus
Ergotelis

8 februari 2015

0 - 0
Paok Saloniki
Olympiakos Piraeus

4 februari 2015

2 - 1

Olympiakos Piraeus
Atromitos Fc

1 februari 2015

0 - 2
Veria
Olympiakos Piraeus

24 januari 2015

0 - 3
OFI Kreta
Olympiakos Piraeus

18 januari 2015

2 - 0
Olympiakos Piraeus
Panaitolikos

15 januari 2015

0 - 3
Niki Volos
Olympiakos Piraeus

11 januari 2015

1 - 3
Xanthi Fc
Olympiakos Piraeus

4 januari 2015

2 - 1
Olympiakos Piraeus
Platanias

20 december 2014

0 - 5
Kallonis
Olympiakos Piraeus

17 december 2014

2 - 0
Olympiakos Piraeus
Panionios

13 december 2014

1 - 2
Levadiakos
Olympiakos Piraeus

9 maart 2015 om 13:44

Zijn dat de namen van de tegenstanders of van een Grieks gerecht? Komt mij totaal niet bekend voor die namen.

2e wedstrijd vh jaar ni te geloven, wordt een strakke wedstrijd hoop ik, excelsior was gewoon zakelijk, alleen de scherpte was er niet evenals real madrid scherpte was gewoon nergens te bekennen

Laten we hopen dat Dnipro er niet klaar voor is. Maar ook al is Dnipro er niet klaar voor zijn wij er dan wel klaar voor? De wedstrijd tegen Excelsior was niet om aan te gluren. Terwijl ze die week er voor geweldige zaken deden tegen Psv. Ajax speelt te wisselvallig dit seizoen. Dus laten we hopen op een goed resultaat in Oekraïne. Hopelijk is Milik weer fit een gaat hij weer vlammen. Hij is op dit moment erg belangrijk voor de doelpunten bij Ajax. En hopelijk stelt Frank niet Boilesen maar Riedewald of Viergever op als linksback. Maar Nicolai zal wel gewoon spelen denk ik. Dit zal wel de opstelling van Ajax tegen Dnipro zijn denk.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Moisander
Boilesen
Klaassen
Serero
Schöne
El Ghazi
Milik
Kishna
9 maart 2015 om 12:32

Viergever zal gewoon centraal spelen ipv Moisander en Bazoer op de plek van Schone. Mocht Milik nog geblesseerd zijn, zal Schone voorin staan.

9 maart 2015 om 13:12

Rare opstelling. Waarom zou Bazoer er ineens uitgaan ten faveure van Schone. Dit is nog nooit gebeurd en Moisander gaat hij ook niet ineens opstellen lijkt me. We horen weinig over Milik dus ik vrees dat hij deze ontmoeting niet gaat halen.

Dnipro-coach onzeker: ‘niet te zeggen, Dnipro Dnipropetrovsk.'

Ajax moet dit wel kunnen winnen denk ik, anders hebben ze ook weinig in de EL te zoeken. Dnipro is niet echt een club wat ik volg, ik kan zelfs de naam niet eens fatsoenlijk uitspreken zonder dat mijn tong in de knoop raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren