Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit is voor mij als trainer de meest pijnlijke nederlaag ooit’

Laatste update:

NEC verloor vrijdag in de eigen Goffert met 1-5 van TOP Oss en Jack de Gier was na afloop niet te genieten. “Dit is voor mij als trainer de meest pijnlijke nederlaag ooit”, aldus de coach van de Nijmegenaren voor de camera van FOX Sports. De laatste keer dat NEC met dergelijke cijfers verloor, was in mei tegen FC Emmen (4-0).

De Gier is van mening dat de spelers elkaar ‘in de steek hebben gelaten’: “Dit doet mij pijn, iedereen die NEC een warm hart toedraagt. Dit is een behoorlijke mokerslag. De achterstand is niet onze grootste zorg, wij zijn zelf onze grootste zorg.”

Middenvelder Tom Overtoom sloot zich bij De Gier aan en vond NEC ‘niet Eredivisiewaardig’: “We moeten de komende wedstrijden uit een ander vaatje tappen, dit kan zo niet langer.” Verdediger Robin Buwalda stond na afloop ‘met de mond vol tanden’, vertelde hij aan Omroep Gelderland.

Buwalda spreekt van een ‘vernedering’ en vindt het terecht dat het publiek begon te fluiten: “Al vind ik persoonlijk niet dat ze cynisch moeten gaan doen. Dat helpt ons ook niet. Maar ik snap het wel. Ik hoop toch dat ze achter ons blijven staan, want we hebben ze heel hard nodig.” NEC staat momenteel op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Denk jij dat NEC de play-offs haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een flinke tegenslag, maar echte mannen staan dan op en draaien de boel weer om.
Snel vergeten deze wedstrijd en vanaf volgende week er vol opklappen.

En valt de strijd niet altijd mee, verlies dan toch nooit de moed. Houd hoog de naam van NEC in voor en tegenspoed.

26 oktober 2018 om 23:36

Dat Is het probleem, bij NEC staan ze niet op. Die gaan echt niet promoveren dit jaar.

27 oktober 2018 om 00:00

Positief blijven Rutger, het kan er over een paar weken heel anders uitzien. Weet je nog in 2008?

27 oktober 2018 om 03:13

Dat is 10 jaar geleden, toen moest Whatsapp nog uitgevonden worden!

schaam je kapot!

op een gegeven moment werd dat toegejuicht, plus bij de laatste doelpunt van Oss vierde Nijmegen supporters gewoon mee omdat het niet aan te zien was voor de supporters.

26 oktober 2018 om 23:58

Dat soort gasten moeten zich schamen. Je blijft achter je eigen club staan ook al lijkt het nergens op.

27 oktober 2018 om 12:22

Klopt, hoe slecht het ook gaat, je gaat nooit voor de tegenstander juichen.

Kan me de tijden nog wel herinneren dat NEC een hele geduchte tegenstander was voor veel clubs in de eredivisie. Helaas ver afgezakt. Erg zonde want een mooie club met fanatieke aanhang verdient mijne inziens wel beter dan dit

27 oktober 2018 om 01:15

Oprecht één van de mooiste ploegen van Nederland. Niet nu natuurlijk, maar toen en in potentie. Als, buiten het kampioenschap om, neutrale supporter, zou ik Twente, Sparta en eigenlijk nog meer dan alle anderen, NEC terug willen zien in de ED. Een geweldige club, met een geweldige historie en zonder twijfel een welkome toevoeging aan de ED!

27 oktober 2018 om 05:08

Nou dat heb ik helemaal niet. Ik mis ze niet in de Eredivisie, hetgeen ik wel heb bij Sparta, Twente, Go Ahead En Cambuur. Promotie gaat lastig worden zo, Boekhoorn zal met betere spelers moeten komen...

27 oktober 2018 om 08:27

Gek, ik mis ze eigenlijk totaal niet. Zelfs DE derby mis ik niet. En een van de mooiste ploegen? Waarom? Alleen maar gezeik daar...
Ik mis Go Ahead en Sparta een stuk meer!

27 oktober 2018 om 08:48

Bij Go Ahead was afgelopen paar jaar geen gezeik? Moet je eens even terug kijken dan, en Sparta zelfde wanbeleid. Na het ontslag van pastoor zijn ze weer terug bij af.

1-5 tegen Top Oss. Het failliet van NEC, het nieuwe RKC van Nederland. Mooi verleden maar dat is het dan. Komen de komende 5 jaar, of meer, niet meer teug op het hoogste niveau. Over en sluiten....

27 oktober 2018 om 08:28

Mooi verleden?

27 oktober 2018 om 12:58

Niet? NEC heeft best een leuke historie.

27 oktober 2018 om 17:13

NEC heeft een mooi verleden. Kan me nog prachtige Europese wedstrijden herinneren. Helaas heeft de huidige selectie op papier kwaliteit maar de mentaliteit van een krant.

27 oktober 2018 om 09:08

Haha, NEC komt altijd terug. De club is te groot om niet meer terug te komen in de Eredivisie. Ook qua aanhang, sponsors, investeerders... Één wedstrijd bepaald niet het hele seizoen he.

27 oktober 2018 om 17:16

19 doelpunten tegen! Wat staat daar voor een zooitje gehaktballen achterin??

2e memorabele overwinning dit seizoen,eentje die we niet snel zullen vergeten.
TOP was top en NEC was wel heel matig.
Maar over wie er gaan promoveren kun je nu nog niks zeggen,De Graafschap is wel vaker gepromoveerd via PO na een 6e klassering in de competitie.
Als je kunt pieken in de PO kun je volgend jaar gewoon in de ED voetballen.
Maar ik ga nu verder genieten van de overwinnig

Heb de wedstrijd niet gezien maar schrok wel toen ik de uitslag zag, wat is er toch gebeurt met die mooie volksclub NEC?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren