Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dirk Marcellis en Frank Demouge gaan aan de slag in de Eredivisie

Laatste update:

Frank Demouge, Dirk Marcellis en Falk Louwers versterken de staf bij VVV-Venlo. Demouge wordt spitsentrainer, Marcellis is de nieuwe performance coach bij VVV, terwijl Louwers overkomt van PSV en weer als fysiotherapeut aan de slag gaat bij de Limburgers. De nummer dertien van de Eredivisie zegt verheugd te zijn met de komst van het trio.

De 38-jarige Demouge speelde voor onder meer NEC, Willem II, FC Utrecht, Roda JC Kerkrade en Bournemouth. De oud-spits speelde 243 duels op het hoogste niveau, waarin hij 66 keer tot scoren kwam. "Na een gesprek met de technische staf en Stan Valckx (technisch directeur, red.) was de samenwerking snel beklonken. Voor mij is dit een mooie, unieke kans om in mezelf te investeren", laat Demouge weten op de site van VVV.

Naast Demouge haalt VVV met Marcellis nog een bekende naam in huis. De drievoudig Oranje-international keert terug naar de club waar zijn carrière in de jeugdopleiding begon. De oud-verdediger van PSV, AZ, NAC Breda en PEC Zwolle beëindigde tweeënhalf jaar geleden zijn actieve voetbalcarrière en ging daarna aan de slag in een commerciële functie bij PEC Zwolle.

"Ik heb afgelopen jaar een opleiding tot performance coach gedaan. Ik wil namelijk graag verder in het begeleiden van met name jonge spelers die de stap naar het eerste elftal gaan zetten. Als speler heb ik die weg ook bewandeld en heb ik ervaren dat het zó ontzettend belangrijk is dat je als jonge gast vanuit de club begeleiding krijgt in de, vaak grote, stappen die je zet. Als performance coach in opleiding ben ik ervoor om die jongens bij te staan en te begeleiden", aldus de 32-jarige Marcellis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht even dat ze ook weer hun kicksen weer zouden aantrekken en weer in de eredivisie zouden gaan voetballen haha

13 juli 2020 om 12:31

Hahaha je weet tegenwoordig maar nooit met al die comebacks

13 juli 2020 om 12:34

Dat zou de comeback van Robben wel in een enorme schaduw zetten ;-)

13 juli 2020 om 15:41

Dat gebeurd pas als Theo Janssen of Johnny van Beukering hun terugkeer aankondigen. Die zetten niet alleen de terugkeer van Arjen Robben figuurlijk in de schaduw, maar Ajren Robben zelf ook letterlijk in de schaduw.

Prachtige spelers, had stiekem de hoop dat ze ook de schoenen weer aan zouden trekken. Frank met zijn drive en kop kracht, fluwelen techniek en een neusje voor de goal. Lang geleden dat de eredivisie een speler als Frank heeft gehad.

13 juli 2020 om 12:36

Nou nou nou laten we Demouge ook weer niet groter maken dan hij is. Was een prima speler, maar laten we niet doen alsof dit een once in a generation type voetballer was

13 juli 2020 om 12:38

Daarmee doe je Frank te kort. Nooit begrepen dat de grote clubs altijd hebben geslapen en nooit deze Frank een kans hebben gegeven.

13 juli 2020 om 12:45

Sorry hoor maar Demouge was maar een matige spits, kwaliteit komt altijd boven drijven maar nooit heeft een topclub iets in hem gezien, niet NL en ook niet erbuiten

13 juli 2020 om 15:35

Zegt niet altijd iets @xajacfa Boymans was ook een prima spits, desondanks ook geen topclub die hem ooit heeft ingelijfd.

13 juli 2020 om 12:37

Dit is sarcastisch mag ik hopen?🤣

13 juli 2020 om 14:16

Frank had de kwaliteit om bij Madrid te schitteren. Kan qua techniek nog steeds moeiteloos mee in de eredivisie, maar dan moeten we wel de buitenspelregel afschaffen, want als Frank een helft lang telkens met die lijn moet meelopen haalt hij de rust niet.

Vraag me af of Demouge zoden aan de dijk kan zetten. Dit ook gezien zijn uitspraak: " unieke kans om in mezelf te investeren". Luc Nilis bracht toch wel wat meer ervaring mee. Dirk Marcellis lijkt mij een goede keuze.

Toch opvallend dat zo'n Marcellis al op 32 jarige leeftijd totaal geen rol meer speelt als voetballer. Demouge is natuurlijk logisch, de man is 38. Verder natuurlijk prima voor de club om die twee erbij te nemen.

13 juli 2020 om 12:40

Marcellis heeft heel veel last gehad van blessures en is daarom eerder gestopt.

13 juli 2020 om 12:41

Heeft natuurlijk wel veel pech gehad met blessures. Mooi dat hij op tijd heeft ingezien dat hij - met zo'n opleiding achter z'n naam - nog wel op een andere manier in de voetballerij betrokken en nuttig kan zijn.

13 juli 2020 om 12:50

sterker nog, Na de eerste blessure heeft Marcellis nooit zijn potentie kunnen inlossen. Wat dat betreft was hij na PSV al klaar

Frankie was goud bij Fcu! Altijd werkend en sleurend. Het zag er niet uit maar het was mooi van lelijkheid. Hij maakte het de verdedigers van Napoli in de EL, ongelofelijk maar waar, toch nog erg lastig met dat lompe lichaam. En wat de denken van zijn goal tegen Vvv: een corner binnen knikken met een tulband om zijn kop ivm een flinke hoofdwond. Held.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren